Ем то аз на 'истинска' работа май не съм бил - само някакви глупости ,но все пак.

Щях да бачкам да някъв кол център - временна работа ,4ч на ден и плащаха добре. Реших да се пробвам ,звъннаха и ме викнаха на интервю. Бяхме само 3ма в стаята ,а аз като кръгъл идиот (или поне така се почувствах ) си бях домъкнал дипломата за основно (бях 11 клас) белким поиска нещо. Е - нужно ли е да ти казвам ,че от 3ма които бяхме там само аз влачех някакви документи.....ИЗЛАГАЦИЯЯЯ....!

Шефът се оказа много готин - хем свестен ,хем приятен ,а звучеше и на интелигентен човек. Подразни ме ,че хвана да ни 'интервюира' всички накуп в една стая ,ама кво пък - като попита кой ще е пръв се набутах - колкото по-бързо свърши ,толкова по-добре
Питаше ни разни общи неща ,най-вероятно за да провери интонация и произношение (то друго за тая разбота не ти трябва ,така че... )
Та харесаха си ме и ме взеха ,побачках към 2 седмици и реших да се откажа
Така де - като беше отговаряне и поддръжка беше едно ,но да звъня на разни вързрастни хора по селата ,дето сигурно преживяват с по 150лв на месец пенсия и да им предлагам да си подновяват договорите към ония обирджии от Виваком срещу някъв телефон подарък ... малко нанагорно ми идваше. Пък ме биваше ,деба - с под 6-7 съгласия (а даваха по 2-3кинта на бройка + 0.5лв на вдигнат разговор + 0.1лв на всяко позвъняване) и като цяло под 20лв за тия 4 часа не съм си тръгвал ;/

Другото ,което съм бачкал е в едно кафенце - там 'интервюто' ми беше "Работил ли си с кафе машина" , "Работил ли си с касов апарат" and so on.

E - дано ти е било поне малко полезно