- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една идея, една мечта.. една страст !
И тя се казва Манчестър ЮнайтедЧестито на всички фенове на отбора за рекордната Деветнадесета титла !!!
Не ми казвайте, че темата не е за тук. Това си е любов .. към отбора !!![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Koлко тъжничко
FOrever alone![]()
Сори не знам за какво говориш,виж какво ми изкарва гугъл
![]()
Има ли любов, усещали ли сте някога това чувство и какви проблеми може да създаде истинската обич
Психически...
да слуша
IseeDEADbodies, честито и на теб колега. Дай Боже на 28ми да вземем и ушатата купа.
Sh@d0w, тва е инфо отпреди 20 г.![]()
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от Sh@d0w
Мнооого си се объркал брачед![]()
DarkTemplar И това ще стане, няма страшно![]()
britzy кое му е тъжното ? И к'во треа значи т'ва "вечно сам" ?!?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
сериозно ли не загря иронията на бритзи ;д
Ако трябва да съм откровен ... не оО *гледа глупаво в една точка*
Ок ще ти преведа с две думи-свързваш любовта с една игра,което е смешно ;д
и бтв това с гуглето беше бъзик,попринцип нямам фаворит от английската висша лига
Иначе Forza Milan!![]()
Бе и аз помислих нещо подобно ама едното няма нищо общо с другото... Ама какво може да разбира едно момиче от футболКакто и да е, това е друга тема.
Само ще кажа, че аз пак мога да обичам някое момиче до безумие, но страстта ми към футбола (и по-конкретно към този определен отбор) си е нещо съвсем отделно. Просто няма място нито за сравнение, нито за нищо. Жалко е, може би че повечето хора или по-скоро повечето момичета, не могат да я разберат тази работа![]()
![]()
Същата работа все едно да кажеш, че ще си останеш сам, щото обичаш да ходиш на кино ...
За бъзика те разбрах, и моойто беше майтаповидно ;]
Милан хи харесвах заради Пипо...
next time ше си направя фен тема на моята неудошевена любов ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Давай.. подкрепям те с две ръце и два крака![]()
Единственото което се дразня на Ман Ю,че опропастяват таланта на Бербо..
ама чичарито все някога ще спре да му връзва![]()
Ооо недей, че на тая тема съм болен... xD