- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ленти за обезкосмяване на лицето
преди седмица забелязах че над горната ми устна се появиха мъхчета,които много ме дразнят .. та въпросът ми как ще е по-добре да ги махна с пинцета или с ленти за обезкосмяване на лице
и ако ги махна с ленти после ще станат ли по дебели и черни ??![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!
можеш да ги изрусиш с изсветлител и така няма да се виждат![]()
мне .. предпочитам да ги махна
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!
ми опитай с пинсета,мисля,че е по-добрия вариант
с пинсета не се ли късат
С лентички по-добре, с пинсетата ще има да се занимаваш...........
Моля те не ги изрусявай ужасно е, още повече си личат![]()
защо с ленти за обезкосмяване на ръце? Има си специални за лице, но мисля, че и с пинсета можеш да се справиш.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
С пинсета ще стане много бавно .. няма смисъл ..
аз съм за малките лентички .. боли те само първите няколко минути ..
п.п. не забравяй след това да сложиш крем, за да се успокои кожата .. (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
или с лентички специално за тази част или на козметик НО В НИКАКЪВ СЛУчАЙ ТОВА КОЕТО НАПРАВИХ АЗ: ДА ГИ МАХНА С ЛЕНТИ НА DOVE ЗА ТЯЛО !!! БЕДНА ТИ Е ФАНТАЗИЯТА НА КАКВО ПРИЛИчАМ СЕГА :X:X:X КОЖАТА МИ Е СУПЕР РАЗРАНЕНА ВСЕ ЕДНО ИМАМ МУСТАЦИУЖАСС ПРОСТО..чАК МЕ Е СРАМ ДА ИЗЛЯЗА И ДА ИДА НА ДАСКАЛО
![]()
![]()
![]()
![]()
По-добре с лентички специално за лице .. не тези останалите, защото не са за такава чувствителна кожа.
С пинцети много ще се занимаваш ... Можеш да идеш и на козметик, за един мустак не вземат скъпо .. в интервала 1-3 лв. (моята взема 1)
Ти няма да ги бръснеш, а ще ги отскубваш от корена.. така че няма да станат дебели и грозни.
Пробвай с лентички за махане на мустак,но за начало с антиалергенни,за да не се получат пъпчици.
Най-добре отиди на козметик .. не е толкова скъпо и няма опасност от това да се обезобразиш и да ходиш 2 месеца с рани под носа![]()
С лентички или с конец най-добре![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Какво трябва да представлява това с конеца ?Първоначално написано от Rebirthing
Това. Но първо показва за вждите, след това за ''мустачките''.Първоначално написано от mileyrox4eva
http://www.youtube.com/watch?v=a5KvE...eature=related
има ленти за мустачки .. първия път е добре да ги махнеш с тях .. и НЕ не стават по - дебели поне не съм забелязала такова нещо .. след това ако не ти се взимат всеки път лентички си ги поддържай с пинсета където видиш някое нахално косъмче:P
НАДУТА СЪМ С ТЕЗИ, КОИТО СА МИ БЕЗРАЗЛИЧНИ.. !!!