- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да обсъдим този въпрос/проблем !
Предполагам сте чували някой да казва "Нямам шанс с нея" или други разновидности на този израз.Та, с няколко мои приятели поговорихме на тая тема, но ще бъде интересно ако го обсъдим тук! Според вас всеки ли имаш шанс с всяка (така да се каже) и дори и най-неочакваният, да кажем от не "най-готините" според стандартите в училищата има шанс с едно момиче, което всички харесват и може да има когото поиска (уникална красавица)? В момента съм точно в такава ситуация иии така! Виждали сме по разни тийн комедии, как някакъв "не-готин" накрая с невероятна мацка! Исках още неща да напиша, но за първия пост са достатъчни и тези. Мнения?
да кажем от не "най-готините" според стандартите в училищата има шанс с едно момиче, което всички харесват и може да има когото поиска (уникална красавица)?
Напълно възможно е.. Все пак любовта не опира до външния вид.. Той не е от значение..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Всеки има шанс с момиче от такъв тип. Друг е въпроса дали момичето и стиска да е с момче от типа "не толкова готин". На пръв поглед може да ти изглежда вървежна, но в последствие ако се опознаете да се окаже съвсем друг човек.Винаги съм казвал че първото впечатление е най-важно, но също така и да не отговаря на човека. :P
Има неща които могат да преобърнат живота ти на 180 градуса . Такова нещо като "нямаш шанс с нея" няма. Човек е способен да се променя. Дори и най-сдухания да си , можеш да се промениш и да станеш пич от класа. Въпрос е да искаш да се промениш и да имаш нужната воля ! Ако наистина търсиш и желаеш промяната , начина за постигането на желаната промяна е в главата ти !
Не всеки има шанс с най - хубавата.Има нещо като йерархия.Пичовете с кифлите, обикновените с обикновените момичета,непривлекателнит с... и т.н...Винаги има и изключения разбира се, но г/д така стоят нещата.После идва ролята на характера - дали ще си паснете, дали ще допаднеш на момичето, а ако е някой абсолютен задръстеняк дето не може да каже 2 приказки на кръст и да води някакъв разговор, забрави някоя мацка с високо самочувствие да обърне внимание, камо ли да бъдете заедно...![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
За всеки си е индивидуално ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да, и според мен до някаква степен е така! Но все пак и външният вид играе роля (особено в моето поколение) ... Мисълта ми е, някакви готини, популярни пичове ми се струва че най-големите красавици тях ги харесват... Не изключвам възможността тези момчета вътрешно да са добри така да се каже! Един от основните проблеми - всеки я желае, защо би поискала да бъде с мен ? Но малко се отклоних - да се коцентрираме върху общата картина!
Именно за тази йерархия говоря! Но изобщо не съм задръстеняк - даже обратното според мен и други ...Първоначално написано от BlindedAngel
Напротив, всеки има шанс.... Всеки който се е разграничил от социалното програмиране има шанс.Първоначално написано от BlindedAngel
“За да имам красива, умна и стойностна жена до себе си трябва да изглеждам като Брад Пит и да имам парите на Бил Гейтс”.
Алтернативно:
“- Трябва да съм висок
- Да съм хубав
- Да съм богат
- Да съм интелигентен
- Да имам кола
- Да съм забавен
- Да имам коса
- Да съм кавалер
и т.н.”
Това се нарича социално програмиране.Обществото иска всички ние да вярваме, че за да имаш готина мадама трябва да имаш пари, да си се доказал, да имаш кариера и т.н.
Това не Играта на флирта – обществото лъже. И не, не е лъжа, че парите, кариерата, това да си красив, да имаш кола и другите неща помагат – да имаш готина жена – те наистина помагат. Лъжа е, че тези неща са най-основните компоненти в съблазняването и свалките.
Напълно съгласен! Но мисля че в гимназията, нещата стоят по по-различен начин. Все още нито момчетата сме "узрели", нито момичетата.А да, замалко да забравя! Защо същите тези гимназистки, харесват все някакви геобразни фешънчета така да се каже, а например умни (малко или много диви : D) момчета, остават с пръст в уста?Първоначално написано от mnogoznaikO
..Аз мисля, че не е възможно.
Зависи, обаче от обстоятелствата ама - ЕДВАЛИ.![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Защо мислиш така ?Първоначално написано от nepowtorima
Прост отговор.
Много жени имат нулев шанс с мен във всякакви ституации.
Аз бидейки, част от "всички" опровергавам твърдението на теб и всички романтични наивници.
Първоначално написано от Fireatwill
Стоят по различен начин да , но като свърши училището и ти се наложи ВЕЧЕ да мислиш наистина за живота - на къде да се насочиш на къде да поемеш, започваш да се усещаш много повече за нещата.
Отговор на въпроса ти : Защото една тъпа п***а с 1 тон грим и огромни очила които закриват 60% от лицето и (че и повече) не заслужава такова момче.
Ае мога да пиша много , но едва ли мн хора ще ме разберат :д боли ме фара де... аз си знам че съм прав![]()
В моят конкретен случай става въпрос за гимназията. Момичето не е от онези тъпи кифли, но изобщо не е противоположното! И стои въпросът с онази йерархия. :S
Хубу ай казвай направо к'во искаш от момичето ? к'во се обясняваш тук 1 час >>>>>
"Защо същите тези гимназистки, харесват все някакви геобразни фешънчета така да се каже, а например умни (малко или много диви : D) момчета, остават с пръст в уста?"
А ти защо харесваш такива гимназистки, а не обръщаш внимание на "например умни" момичета?
Да съм казал че въпросните не са умни? Момичето може да е и адски красива и същевременно умна - в моят случай е така!Първоначално написано от windowlicker
и кое те спира ? коееее ? кое бе ? ай кажи ми кое ? или си играч или си зяпач . Като си мислиш , че не си достоен за нея си стой с пръст в уста (както ти се изразяваш) и се откажи ... гледай я на снимки и реви ;]
Пропилявал съм си доста възможности с такова опитване, не искам и с това момиче да стане така! Може би преди да започна, трябва леко да се променя (външно и вътрешно)! Но ще пробвам
П.П. Btw от кой град си?
Аз съм от Бургас. Я дай снимки на теб и нея . И нали не мислиш , че ще се промениш за 2 дена...
Първоначално написано от Fireatwill
Ако искаш цял форум тука да ти нарежда колко било лесно да си хванеш мадама и че видът/парите/положението не са от значение - ем тва ще то го казват хора ,които са извън този 'кюп'.
Аз пък в прав текст ти го казвам и не важи само за мен ,а за абсолютно всеки от познатите ми - смотла - не / грозна - не / досадна - не / пълна(дебела) - не. В най-добрия случай ще е и такава ,движила в мъжки компании и ще се интересува и от друго ,освен гримове/дрехи.
Колкото до това ,което знам от приятелки относно вкусът им към мъже - лигльовци ,женчовци ,смотаняци ,сдухани ,задръстени ,неподдържани ,скучни ,досадни и кльощави - тц. Ако отговаряш на някое изискване - или се промени ,или не го показвай.
Като зацепиш ,че момчето/момичето до теб ти придава авторитет в обществото и затова хората се захласват по красивите ,а не по умните , ще разбереш за какво говоря.
И ще ти дам още един безплатен съвет - не си мисли ,че това ,че си "умен" е нещо специално. Вероятността човекът отсреща (стига да не се е направил баш на педеруга) ,на който се лепят всички момичета ,да е не по-малко умен ,а със сигурност и доста по-оригинален от теб, е огромна.
Научи се да спреш да сипеш хората ,щото никога не знаеш дали не се излагаш несъзнателно.
А тия романтици тука не мога да ги разбера. Дрън-дрън. Нямал вида значение ... няма значение ,ако си избираш от 2 еднакви клонинга по х-р. Може и да звучи мега повърхностно (а не е такова) ,но винаги ще взема красивата и тъпа жена пред грозната ,щото първо ако ми е само за забивка ще ми е по приятно и второ - ако ще си правим деца не искам някой ден да седят в тийнпроблем и да питат как да свалят момиче.
Мн почнахте да парадирате с това противопоставяне 'красив-умен' ,но от скромния ми опит като цяло по-добре изглеждащите хора са и по-интелигентни. Явно е следствие на това ,че им е по-лесно да се интегрират в различна среда ,от което и опитът им е доста повече.
![]()
Ае пийс аут
Яко програмиранПървоначално написано от Auriss
![]()
РОБОТ![]()
^^ и съм тъп ,и съм грозник ,а съм и яко прост ,а и 'програмиран'.Първоначално написано от louise1
А вие просто не можете да приемете ,че гледната ви точка НЕ Е правилна.
Поне не вдъхвайте напразни надежди на момчето - да вземе да се стегне и да прави квото ще прави...вместо да се излага...
какво се излагам ,бе ,мойто момиче. Съвсем човешки и прав текст му казвам ,че това ,дето го гледате по филмите са врели-некипели.
Сам си казва ,че с опити да свали някоя ги е отблъсквал и преди => не му се отдава.
Казва си и че има притеснения ,щото момичето изглеждало супер добре => съдя ,че видът му не е кой знае какво.
Или си красив ,или си пич. Няма го варианта някоя подобна на описаната да те хареса ,щото си мн романтична душа и си хлътнал до уши. Тва само в сапунките се случва.
Научете се да четете вниматлно. Не казвам ,че няма шанс с момичетата ,а че вероятно няма шанс с точно това момиче.
Ти даже сама го казваш !към автора: ако не се обличаш якоопределено,познавам ги добре тея момичета.С кво ще го забележи ... с това че е мн миличък ли... или че може да й изцитира 'Опълченците на Шипка" ... да бе да.логично е просто ,защото за да може да те хареса трябва да те забележи,след това има и други фактори
Айде друг път някой като ви чешне по болното място вместо да се аргументирате с 'колко си тъп' да кажете нещо. Ясно ми е ,че не ви е приятно да четете такива неща ,ама реалността е малко по-различна от това ,което ви се иска да бъде.