- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кое предпочитате?
Дискмени или mp3-ки,разбира се че второто е по-малко и
по-удобно.Но с дискмена наприер е хубаво да слушаш
оргинални дискове макар,че малко хора вече си купуват.
Никога не съм имала дискмен,но и не искам.Прекалено е голям,и все трябва да мъкнеш със себе си дискове.Пък и не е сигурно,че ще слушаш оригинална музика,ако диска ти е пиратскиАз имах локмен
Бях много горда и слушах Петра
![]()
Боже какви времена са били.Сега естествено,че предпочитам mp3-ка...Малка,с достатъчно песни в нея,за да не нося албуми и безплатно !
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Даже и от телефона си слушам музика за по-практично![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Аз съм имал дискмен..обаче дооста одавнапо едно време нещо му стана..взеха да прескачат дисковете
ииии го изхвърлих
сега си слушам музика от мп4-ката. А за всеки случай като и падне батерията си нося и слушалките за нокията
![]()
You me at six
В началото слушах на мп3-ка, после от телефона, сега от радиото в колата![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Туй е то еволюциятаПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
Като малка имах дискмен- много си го харесвах хах
Преди година-две имах мп-3 и сега само седи в шкафа!!
Телефон с карта памет и към 200 песни вътре е най-добрият избор:P
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
телефона.![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Аз предпочитам дискмен и не ми се мисли за времето когато ще спре да работи.![]()
Аз обичам да имам оригинални дискове на групите, които слушам и имам доста такива. Някак си кефи ме да знам, че правя нещо и подкрепям музиката им, а не само да вземам и да ги точа без да давам - танто за танто. Нямам как да ги слушам на мп3 плейър, освен ако не ги рипна, което обезсмисля купуването на диск.
Относно това, че заема място - може да е проблем за мъжете, защото не носят чанти, а тъпчат по джобовете. Дискове не нося, сменям си ги вкъщи.