- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв е този вид любов?
От седмица имам увлечение към едно момиче,два пъти пихме кафе и много я харесвах и обичах и тази вечер ме покани у тях,изклатих я и от 20 минути даже още в колата осъзнах че не я обичам и харесвам и даже сигурно вече никога няма да и се обадя.
Та?
Ахахахах.
Ква любов бе, човек? Изчукал си я и ти е минал мерака за квито и да е отношения с нея повече.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
любов от 4 дена мбухахаха че и си вярваш
ОДИН!!!
Не си се научил да разделяш любовта от секса...
Тоя вид е любов към секса![]()
"изклатих", "изчуках"![]()
Ама да ви имам речника
![]()
![]()
Това се получава,когато мислиш с долната си глава,а не с горната.
Точно !! Просто си търсил някаква за една нощ и това е.. Няма любов,няма харесване - заблуждаваш се..Първоначално написано от Sh@d0w
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
me too ..Първоначално написано от Grommash
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А кво тряаше да кажа? Ти си правил любов с нея може би.. При положение, че на него просто му се е правило секс, точно тва си е глагола.Първоначално написано от Nakadah
Сам го е казал.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Това не е любов...Ако някога изпиташ любов,а ти го пожелавам,ще мислиш съвсем по друг начин![]()
Ох тряа да забранят на безмозъчните същества да се плодят ... Гузен ли се чустваш,че питаш?Никва любов не е ,хората му викат нагон ,който е в следствие на флуидите ви ,на кратко чисто и просто сексуално привличане ...
..Такива като тебе БОЛ..
Да ти имам разбиранията за любов ..![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
хах Shadow както винаги е прав ! Не трябва да мислиш с долната си глава![]()
И после ми питат къде отидоха истинските момичета и т.н. А истинските момчета имало ли ги е изобщо. Тоя безмозъчен .. тип(така да го наречем за по-културно във форума) пуска тука теми без ни най-малък смисъл. Ти не само с горната, а и с долната не мислиш. Горкото момиче......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от bebeemalko
Точно...![]()
![]()
![]()
Те и всеки втори да е 'истинско' момче ще те подминават тебе.Бахти плоската мършичка дет си.Първоначално написано от bebeemalko
Толко ли не разбрахте че темата е с ироничен замисъл и иронизира несъществуващата днешна любов с едно удоволствие което и преди,и сега е еднакво.
На прости ли се правите или сте някви спрели деца тука не знам.