- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Магия за смърт ?!
Нека да мине един ядрено-магнитен резонанс. Скъпо е, но ако има нещо, ще покаже. Иначе, ако си от София, точно до офиса има една народна лечителка (нищо общо няма с врачки), много я хвалятПървоначално написано от purple9410
![]()
НАчи над махалата на една моя приятелка, всички правят магии. Сестра й се разбираше с една от горната махала.. по едно време почнаха да се случват много гадни неща на семейството й. След едни месец ми каза че са им правели черни магии. Погледнах я и й казах : как разбрахте? Тя ми каза че са намерили пясък в одеалата им.. ПРосто трябвало да изхвърлят всичките... Не мога да повярвам че има такива хора да правят черни магии на други.. К'во да ти кажа.. вярвай че баща ти ще се оправи... Не се притеснявайй.. Обичта помага.. бъди до него
Абе да ви кажа аз не вярвам на врачки гадатели и темподобни.Обаче се надявам да съм от полза на някой.Когато бях малък сънувах много кошмари, всякакви.То било с някакви си изроди които си обръщат главите на обратно или пък с динозаври и т.н. Непракъснато се будех нощем с крясъци и баба ми реши да ме заведе на някакъв маиосник ли е де да го знам къв е.Тоя човек взе някакъв босилек уви го с червен конец не помня там кфо още прави каза ми да спя на негно някфо време и след това да го хвърля в реката така и направихме.Мога да твърдя че до ден днешен не съм имал кошмари.
Как тъй слагали са му живак в кафето пък здравето му било отличноКой си смучи от пръстите пак
Това с магиите по голяма измишльотина няма. Знаеш ли кво е нужно да развалиш магията , ако предположим че има такава тъпотия изобщоХващаш една група биячи и отивате да насерете маг-ът мухахаха. Или ако си от МИРНИТЕ , хвани някой поп да ти направи анти спелл каст , кат по игрите точно . Не вярвам че ще успее ама дай си парите
И последно , ако баща ти тайно порка или взема други субстанции , най вероятно това ти е проблема
Или също някой може да превърти когато му разбият тиквата , виждал съм подобни случеи
Аве мацо , що пълниш главата с глупости на момичетоТоя пясък знаеш ли откъде идва
От неизмити крака може би
Питай ги колко често си сменят чаршафите , аз ги сменям на 3 дни.
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-06-2013 на 03:27
Замисляли ли ли сте се , че може да му е нужем психолог или психиатър ?
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Аз винаги съм си вярвала на такива неща,но откакто се запознах с една жена вярвам още повече.
На външен вдин съвесем обикновена,дребна,руса,абе много симпатична жена.Ако щете ми вярвайте тая ни разказа семейната история 30 години назад,ама с подробностите.Всичко,което ни се е случвало ни каза,на карти гледаше.Теглиш си карта и цепиш нещо такова.Има си некви сили ли са,дарби ли са,не знам,но има хора,които не лъжат и познават.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Най-реалистичното обяснение. В случай, че бащата/майката има извънбрачна връзка това води именно до промени в настроението. Щом няма физиологичен проблем, следва психологичния. Стрес/напрежение в работата или любовница. Това е! Остави гледачките - това е шарлатанска работа.
Като цяло вярвам в свръхестественото, но точно на врачки и магии за смърт не вярвам. Има хора, които си имат дарби и познават, обаче 90% от врачките са по - фалшиви и от очила на RayBan от Илиенци. За мен такъв вид магия за смърт няма, поне не такава, че да ти сипват нещо в кафето и след не знам си колко месеца да подейства.. Тва е ОТРОВА, момиче, не е магия ;д Ако ще е магия, ще стане на секундата, няма да имаш време да го мислиш и няма да е от разстояние... В момента сигурно си мислите,че говоря глупости, обаче това е, което вярвам аз..
А иначе.. баща ти магия НЯМА. Не си тормози хубавата главица, ами поговорете с него и вижте какво го притеснява. Или стрес или наркотици, няма какво друго да е. Може и любовница, ама от любовница да отслабне... не ми се вярва ;д Както и да е, вие си знаете, ама това за припадането нещо не мога да го повярвам.
Магии? Гадатели? GET.REAL.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Има надарени хора да предвиждат нещата, но те са рядкост. Виж, тъй наречените кръвопийци са доста често срещани. Помисли си дали нямате в семейството някоя манипулативна зла роднина, която да се навърта около баща ти напоследък. Както искаш гледай на нещата- черна магия или просто зъл човек, който разболява баща ти с реални действия. Може и да е някой колега. Дори и съсед, с когото си имат зъб. Каквато и да е причината, добре ще бъде да отидете ти, майка ти и баща ти на дълга почивка. Например на Хисаря. Ще помогне, повярвай![]()
always late but worth the wait!
Сериозно, тези стари теми от къде все ги вадите ;дд
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac