.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от purple9410
    Водихме го по лекари и здравето му е в перфектно състояние
    Нека да мине един ядрено-магнитен резонанс. Скъпо е, но ако има нещо, ще покаже. Иначе, ако си от София, точно до офиса има една народна лечителка (нищо общо няма с врачки), много я хвалят

Голям фен Аватара на alice13
    НАчи над махалата на една моя приятелка, всички правят магии. Сестра й се разбираше с една от горната махала.. по едно време почнаха да се случват много гадни неща на семейството й. След едни месец ми каза че са им правели черни магии. Погледнах я и й казах : как разбрахте? Тя ми каза че са намерили пясък в одеалата им.. ПРосто трябвало да изхвърлят всичките... Не мога да повярвам че има такива хора да правят черни магии на други.. К'во да ти кажа.. вярвай че баща ти ще се оправи... Не се притеснявайй.. Обичта помага.. бъди до него

Град
    UNITED STATES
    Абе да ви кажа аз не вярвам на врачки гадатели и темподобни.Обаче се надявам да съм от полза на някой.Когато бях малък сънувах много кошмари, всякакви.То било с някакви си изроди които си обръщат главите на обратно или пък с динозаври и т.н. Непракъснато се будех нощем с крясъци и баба ми реши да ме заведе на някакъв маиосник ли е де да го знам къв е.Тоя човек взе някакъв босилек уви го с червен конец не помня там кфо още прави каза ми да спя на негно някфо време и след това да го хвърля в реката така и направихме.Мога да твърдя че до ден днешен не съм имал кошмари.

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от purple9410 Виж мнението
    От 6 месеца баща ми не е същият..започнаха велики скандали с майка ми, а веднъж дори й посегна.Мислехме, че просто вече критическата възраст го тресе,но май грешим.В някои моменти е напълно спокоен, а в други не мога да го позная и дори като ме погледне виждам различен човек.Близък роднина се поинтересува и отиде при една врачка, която казала, че му е направена много силна магия наречена "или си с мен, или си мъртъв".Всеки ден някой му е слагал живак в кафето ..Също така казала, че е прекалено късно и не знае дали му остават дори и 2 седмици живот..Не вярвам на такива неща, но всяка една дума на тази жена се връзва изцяло.Баща ми започна да отслабва сравнително бързо (а се храни нормално) и трябвало да стоим близо до него за да го снабдяваме със сила..Е, аз пробвах и като ме прегърна просто припаднах в ръцете му..
    Моля ви, кажете ми възможно ли е наистина да е омагьосан или до такава степен съм уплашена, че започвам да вярвам на глупости ?!

Преместено.
    Extremescream
    Как тъй слагали са му живак в кафето пък здравето му било отлично Кой си смучи от пръстите пак

Това с магиите по голяма измишльотина няма. Знаеш ли кво е нужно да развалиш магията , ако предположим че има такава тъпотия изобщо Хващаш една група биячи и отивате да насерете маг-ът мухахаха. Или ако си от МИРНИТЕ , хвани някой поп да ти направи анти спелл каст , кат по игрите точно . Не вярвам че ще успее ама дай си парите И последно , ако баща ти тайно порка или взема други субстанции , най вероятно това ти е проблема Или също някой може да превърти когато му разбият тиквата , виждал съм подобни случеи

Цитирай Първоначално написано от alice13 Виж мнението
    НАчи над махалата на една моя приятелка, всички правят магии. Сестра й се разбираше с една от горната махала.. по едно време почнаха да се случват много гадни неща на семейството й. След едни месец ми каза че са им правели черни магии. Погледнах я и й казах : как разбрахте? Тя ми каза че са намерили пясък в одеалата им.. ПРосто трябвало да изхвърлят всичките... Не мога да повярвам че има такива хора да правят черни магии на други.. К'во да ти кажа.. вярвай че баща ти ще се оправи... Не се притеснявайй.. Обичта помага.. бъди до него
    Аве мацо , що пълниш главата с глупости на момичето Тоя пясък знаеш ли откъде идва От неизмити крака може би Питай ги колко често си сменят чаршафите , аз ги сменям на 3 дни.
    Последно редактирано от nosferatu23 : 05-06-2013 на 03:27

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Замисляли ли ли сте се , че може да му е нужем психолог или психиатър ?
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Прочетох "Магия за смърт" и се отказах да чета.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Аз винаги съм си вярвала на такива неща,но откакто се запознах с една жена вярвам още повече.
    На външен вдин съвесем обикновена,дребна,руса,абе много симпатична жена.Ако щете ми вярвайте тая ни разказа семейната история 30 години назад,ама с подробностите.Всичко,което ни се е случвало ни каза,на карти гледаше.Теглиш си карта и цепиш нещо такова.Има си некви сили ли са,дарби ли са,не знам,но има хора,които не лъжат и познават.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от evilGirL97 Виж мнението
    "Или си с мен или си мъртъв" Явно баща ти си има ненормална любовница
    Най-реалистичното обяснение. В случай, че бащата/майката има извънбрачна връзка това води именно до промени в настроението. Щом няма физиологичен проблем, следва психологичния. Стрес/напрежение в работата или любовница. Това е! Остави гледачките - това е шарлатанска работа.

Тва пък са пълни глупости .

Голям фен Аватара на JuStElly
    Като цяло вярвам в свръхестественото, но точно на врачки и магии за смърт не вярвам. Има хора, които си имат дарби и познават, обаче 90% от врачките са по - фалшиви и от очила на RayBan от Илиенци. За мен такъв вид магия за смърт няма, поне не такава, че да ти сипват нещо в кафето и след не знам си колко месеца да подейства.. Тва е ОТРОВА, момиче, не е магия ;д Ако ще е магия, ще стане на секундата, няма да имаш време да го мислиш и няма да е от разстояние... В момента сигурно си мислите,че говоря глупости, обаче това е, което вярвам аз..
    А иначе.. баща ти магия НЯМА. Не си тормози хубавата главица, ами поговорете с него и вижте какво го притеснява. Или стрес или наркотици, няма какво друго да е. Може и любовница, ама от любовница да отслабне... не ми се вярва ;д Както и да е, вие си знаете, ама това за припадането нещо не мога да го повярвам.

Магии? Гадатели? GET.REAL.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на scrooper
    Има надарени хора да предвиждат нещата, но те са рядкост. Виж, тъй наречените кръвопийци са доста често срещани. Помисли си дали нямате в семейството някоя манипулативна зла роднина, която да се навърта около баща ти напоследък. Както искаш гледай на нещата- черна магия или просто зъл човек, който разболява баща ти с реални действия. Може и да е някой колега. Дори и съсед, с когото си имат зъб. Каквато и да е причината, добре ще бъде да отидете ти, майка ти и баща ти на дълга почивка. Например на Хисаря. Ще помогне, повярвай
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Сериозно, тези стари теми от къде все ги вадите ;дд
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Сериозно, тези стари теми от къде все ги вадите ;дд
    Нека вадят, на мен ми е интересно какво е станало с баща й ;дд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си