- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- GARNIER Pure 3 in 1
Здравейте, вчера козметичката ми каза, че е хубаво да си купя ексфолианти за лице и аз си взех Garnier Pure 3 in 1. На опаковката пише, че се ползва за измиване ( всеки ден ), ексфолиране ( пише, че е ежедневно ползване ) и маска, за 2 пъти в седмицата, а аз мисля да си правя веднъж. Аз не намирам голяма разлика в начина на използване за измиване и ексфолиране, и при двете пише, че се нанася, масажира и изплаква обилно. Само дето за измиване е върху влажно лице. Козметичката ми каза да ползвам ексфолианти веднъж седмично, а пък на опаковката пише да се ползва всеки ден. Какво да направя ? И да го ползвам ли изобщо за измиване, или да действам с тоалетно мляко + тоник ? Ако сте го ползвали, кажете отзиви.
ПТ. А доволни ли сте от розовата вода, и има ли изобщо ефект от нея ? И тя нали е без измиване, или... ?
Чакам отговори (:
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Това нещо страшно ми изсушава кожата.
Не го ползвах много,защото на 2рия,3тия път започна да ми се бели лицето.
Сигурно попринцип кожата ти е сухичка, може и за това така да е станало. Иначе аз преди малко го ползвах за ексфолиране и сега кожата ми е една такава гладка, мекичка... предполагам до една седмица ще разбера дали съм наистина доволна. Чакам още отговори (:Първоначално написано от ch0c0late44
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Аз съм си доста доволна. Не помага за черни точки, но е хубав продукта. И ми покри лицето ВИНАГИ преди да го сложиш. И не, в случая няма голяма разлика между измиването и ексфолирането. Просто го ползвай през ден, като един път на седмица го остави да засъхне (като маска).
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
аз всеки ден го ползвам като маска ...![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Ами аз го ползвам от доста време и при мен няма кой знае какъв ефект. Главно си го ползвам за освежаване , всеки ден - сутрин и вечер. А пък като маска 1 път в семицата!![]()
Живей за мига!
^Пише, че трябва да се ползва най-много два пъти седмично
ПТ. Не даде никакъв резултат!
Първоначално написано от MegiBoOm
Маската е макс. 2 пъти , а пък самият ексфолиант редовно , тоест всеки ден![]()
Живей за мига!
Оуууч!
Принципно много си харесвам кожата,но преди 4-5 месеца почнаха някакви гадости да изникват.Та по тоя повод си го бях взела.Пърия път почнаха да ми се появяват разни дребни пъпчици,ама не обърнах внимание.Е,вече от втория се усетих![]()
Та вместо това си взех пак на Garnier- Pore purifying toner![]()
Доста по-добра работи ми свърши и нито се изприщвам,нито ми се бели кожата,абе никакви проблеми![]()
Аз си ползвам ексфолианта 3/4 пъти седмично, защото иначе започва да ми се бели кожата, а колкото до маската, нея само по веднъж. Не знам дали и при другите е така, но на мен ми премахва пъпките.Всмисъл преди имах малки по челото, но от както го ползвам (близо 7/8 месеца) ми излизат много рядко.
![]()
Аз съм много доволна от него , използвам го към 3 пъти в седмицата и ми помага !![]()
Passion is Fashion ;]
Не е най-добрият продукт, но става за измиване и освежаване на лицето няколко пъти в седмицата. Доста ми изсушава кожата и трябва после да слагам крем, но моята по принцип си е суха, така че на мазна кожа предполагам ще се отрази по-добре.
Аз имам Garnier Pure обаче не 3 in 1 , а стария . За черните точки ( комедони) изобщо не помага , но за пъпките е префектен !!! Аз лично го ползвам всеки ден\
/
Имам го от доста време вече, не прави кой знае какво, просто го използвам 2-3 пъти в седмицата като маска или ексфолиране.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
http://www.multipharm.eu/product/551...tka-150ml.html аз ще си взема тоя.
I'm beautiful in my way....
Аз ползвам garnier pure activ exfobrusher от 2 месеца. Много съм доволен! Особено сутрин..маха ми заспалото изражение и мирише страхотно![]()
You me at six
Аз го използвам редовно и съм страшно доволна!!!Не знам защо отзивите на другите са такива, може би зависи от самия тип кожа. Колкото до самото ползване, използвам го за миене/ексфолиране (и аз не намирам разлика между двете) през ден-два, а маска слагам 1-2 пъти на седмица. :P
Здравейте! Вчера си купих Garnier Pure 3 in 1 и го ползвах вече 2 пъти .. хмм, за сега не виждам да ми е помогнало с черните точки, но това ще се изясни сигурно поне след 1 седмица. Аз и без това не очаквах толкова мигновен ефект. Дано да ми помогне. Иначе мирише хубаво и мисля, че вече ми прави кожата по-гладка.![]()
За розовата вода - да ,ползвала съм я и съм много доволна ,тя се използва за тонизиране и почистване на лицето, без отмиване.
Zdraveite! I az sum si vzela Garnier no neznam kak da pochna da go polzvam nai-pravilno. Molq daite mi suvet.![]()
Когато избирате каквито и да било козметични продукти, съобразете ги с типа на вашата кожа. И ги използвайте толкова пъти, колкото пише на опаковката.
Ексфолиантите/scrub-овете и т.н. са много... груби за кожата, защото те фактически правят "разрези" по горния слой на кожата, за да се покаже новия слой. За това е нормално да се изсушава кожата, и е хубаво да се нанася успокояващ/хидратиращ/увлажняващ крем след това. И да не се прекалява с ексфолиациите в седмицата. Както и това, че един продукт щом действа при един човек, не значи че задължително ще работи при друг, и обратното.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Аз го изпозлзвам от доста време и честно казано съм доволна от продукта. Прави ми бузите някак си по-гладки и меки.щеше да е добра, ако премахва и черните точки, ама ..