- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя ?
Харесвам я много,показвам и доказвам любовта си към нея,но тя просто не го прави.Попитах я има ли чувства,а отговора беше незнам сега съм с теб това е... Още в началото ми каза,че трудно показва чувствата си,но все си мисля че за 1 месец все по нещо ще мога да разбера че е така.Ако не и звънна не се сеща,в с скайп ако не пиша и тя няма да пише.Сега сме скарани и мисля да да не правя нищо за да видя дали ще ме потърси и така да разбера че поне и пука малко за мен. Вие как бихте постъпили ?
Значи ако ти звъни през 5 минути или постоянно ти спами в скайп,това е признак на обич?
Дай и малко време,очевидно не е наясно с чувствата си.Не я търси и виж дали ще го направи сама.Ако не-прекрати връзката.
много я притискаш. не се притеснявай и й дай малко пространство, и всичко ще е окей.
и не е задължително да имате някакви супер силни чувства един към друг, важното е да ви е хубаво заедно.
REGGAE BOOM <3
..щом е с теб, значи има някаква причина!!
Останете за малко един без друг. Не и се обаждай 1 ден и ако до тогава тя не ти се обади .. направи го ти..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ами ако си я искаш мъчи ги нещата. Ако е умна би го оценила...
да слуша
Казала ти е, че трудно си показва чувствата. Ако не изпитваше нищо, нямаше да е с теб, така че може да си сигурен, че те харесва поне малко. За един месец едва ли може да има нещо повече (т.е да те обича)![]()
Може би я притискаш. Има хора, които искат да се чуват с гаджетата си всеки ден, а други - точно обратното, нуждаят се от свобода и личен живот. Може тя да е от вторите и да те смята за прекалено обсебващ.
Най-добре, както каза и ти, спри да я търсиш известно време и виж дали тя ще те потърси за да видиш дали наистина още чувства нещо. Ако не го направи, опитай се ти да поговориш с нея (без да стига до караници) и разбери дали си струва да си още с нея или не.
Ти май си доста отчаян а?Кво си го притиснал момичето.1 месец е нищо,за да изпитва кой знае какви чувства.Ако пък не те удовлетворява какво ти дава тя,търси друга и това е.
Ако не те потърси ~ продължаваш без нея, но напред!
Ако се сети за теб ~ повод за радост![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Бившия ми приятел беше същия! Още в началото ми каза,че не показва чувствата си. Отначало го приемах,но с течение на времето започна да си позволява да не ми вдига тел по 3 дни,да запива някъде и да не ме взима. Само защото се примирих ми се качи на главата. Поставих си за цел да свикна и да не го притискам,въпреки,че,когат си бяхме двамата си се лигавехме,звънях докато не вдигне и така нататък. (нахалствах общо взето.) Та исках да каже,че е възможно да я притискаш, но понякога всеки човек си има нужда от нещо и е в правото да си го търси и да го изисква от партньора си. Ако искаш да се бориш за нея покажи й,че и ти си имаш нужди и искаш опредлени неща, не става така "с теб съм и това е" като е с теб ще го прави като хората. Ако усещаш,че ти писва скъсай с нея (аз така направих) въпреки,че има вероятност тя да се върне при теб,когато осъзнае грешките си !
no exit
Обади се на майка и
както си постъпил и ти в момента
Can It All Be So Simple ?
Виж иглежда че си много влюбчив,но това не е лошо просто на някои хора им е трудно да го приемат толкова бързо или просто много са патили и са предпазливи.От това,това което казваш има 2 варианта-единият е тя да не иска сериозна връзка в момента или пък изобщо или просто да не те харесва достатъчно и да има някои друг който да ангажира вниманието и по серизно.А пък честно да ти кажа това че се държи с теб като с далечен познат е много тъпо,ако иска познати може да си ги намери по и-нет и да им пише през 1 година ако иска..ако си с някои значи той значи че поне малко този човек е по важен от другите за теб и хубаво да му го показваш,неказвам че трябва да си лепнат за него или през 5 мин да звънкаш само за да го питаш как е ...но във една връзка трябва да си отговорен кум другият ..ако неискаш да си с него просто му го кажи -не го разигравай..другото е детска работа
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
не съм сигурна ;/
Първоначално написано от BladeDancer