.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич

БАН ЗА ДУБИ 95

Правя тази анкета защото вече ми писна то този малоумник

Пропуснал си да добавиш анкета в темата, иначе и мен не ме кефи
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

На какво основание да го банна? Тва, че ти е писнало някак не ме топли.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Е то че няма за какво да се хванеш е ясно, ама ние да си кажем
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    На какво основание да го банна? Тва, че ти е писнало някак не ме топли.
    Да не си някаква роднина на дубито ? както виждаш целия форум мечтае да има банн а и този ник mlakniwe2 съм сигурен ,че също е негов , но както каза колегата в предния пост нека и народа да се изкаже ...

А за анкетата сори , че липсва но съм сигурен , че ще има много гласове за ДА както беше на предната ми анкета миналата година но от нея явно няма ефект и явно дубито е някаква важна клечка тука знам ли може да е един от шефовете на саита . Та така както видях банн списъците забелязах , мигновенно слагате на хора банн едвали заслужават а за ДУБИ не си мръднахте пръста цяла година се обещания и накрая нищо ....

Интернет на булсатком като цъкна на форума постоянно виждам подобна тема и то писана от един и същ човечец в този форум все има някакви претенции за нета му а не му влезе в малката му празната главица , че проблема идва от компа му ама кво да се прави които с какъв акъл е роден с такъв си остава..

Мега фен
    не просто е тъп ,а това не е основание да го банват
    Тебе ако те отрепя щото си тъп няма да е много адекватно ,нали?
    Мани го ,мен ми е забавен нека си драска - щом не обижда и не се заяжда екстра

Град
    Добрич
    хахаха не съм на неговото ниво , че да ме трепиш хора като него трябва яко по главицата да се трепят .. ако си забелязал в този раздел половината 1 страница е изписана от него с проблеми такива , че сеино неговата машина е от 1968

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    оф кво лайте всички ?!? Администраторите си преценяват кой да баннват и кой не ... и мен не ме кефят някой потребители в тоя форум дето пускат тъпи теми ама не се прая и не пуска теми да ги баннат .. като решат ще го баннат мисля че достатъчно модератори посещават този раздел ..
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Първо - кой ще се банва не се гласува в анкети и подобни. Това е по преценка на Екипа.

Второ - тея от бан списъка са нарушили достатъчно правила и повечето са получили и предупреждения да спрат.

Дуби си обитава раздела от много време. Пича пише глупости обикновено, ама нито обижда, нито нищо. Всеки има право да пита ''тъпи'' въпроси и да не знае. Докато теб, RadioMan, съм те виждал да агресираш бая пъти срещу други потребители. Пускаш безсмислени коментари от рода на "Ее мноо си прост да не го знаеш тва." Тъй, че гледай си твоята купичка.

Оставих ви темата до сега за да видя имате ли някаква РЕАЛНА причина освен тва, че ви дразни. Очевидно няма.

Темата не е за тук, а доколкото ми е известно кой ще се банва не се решава с анкета м/у потребителите –> лок.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си