.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Подарък за класната

Предложете ми някакъв подарък. Завършваме 8-ми клас и ще имаме около 150 лева. За последна година ще ни е класен е много свесен човек. Искаме да е нещо хубаво за да ни запомни.

Гледах в другите подобни теми, но не открих нищо. Казвайте и вие какво ще подарите.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Портрет на целия ви клас! Семпло и елегантно! Може да си го закачи на стената в офиса.

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    ауе как изобщо ще подарявате нещо на даскал , при това за 150 лв

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Фен Аватара на wildheart
    Град
    Варна
    ZooB, естествено, че ще подарят, нали им е класен ръководител... Защо изчезна уважението към учителите не знам...

А иначе вземете и един голям букет вместо всеки да даде по едно цвете, а отделно може някакво бижу, но е леко изтъркано, идеята с портрет на класа ми харесва.
    Успех при избора на подарък !

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Снимайте се с учителката, целия клас. Сложете снимката в една хубава рамка.. Ако е по-възрастна учителката и ако обича цветя, по-добре цвете в саксия отколкото букет

Един комплекти тенджери иначе може някоя ваза,часовник,някой по-готин сувенир като разните водопадчета
    Обичам до гръдта ти да се сгуша
    и пулсът ми със твоя да се слива,
    сърцето ти как вика да послушам
    и уморена тихо да заспивам.

Ужас.. аз мойта бягам като я виждам,ти подарък Не.. извън шегата ,ако е свестен човек,си заслужава жената

Супер фен Аватара на Runaway11
    Късметлия..аз на моята най-мног да купя комплект тигани и да я фрасна с един по плешивата глава!

Абсолютна ваша снимка е един от най-добрите вариянти,придружена с огромен букет Иначе може да и подарите сервиз,бижу,картина... в зависимост какво харесва,вие я познавате най-добре

наистина си късметлия, на моята мога да и дам единствено ленец от конски бодил...

Иначе измислете нещо семпло ама да остане за дълго време, ако е цветя - те ще увяхнат някой ден, най-добре снимка, а сервиз с тенджери и такива неща просто ще е леко обидно всеедно и казвате: "бегай да готвиш"
    I can see in their eyes
    they've already died
    inside, but as for the outside
    I'll take their f*cking heads

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Аз до колкото разбрах класният им е мъж...

аз на класната бих и подарил бутилка с алкохол да се напие и да обърка оценките .А иначе за подарък нещо за спомен за всичките години.Да може би снимка с рамка или ако има някои от класът дето може да пише да и напише стихотворение и го подвържете.

Ами ние на нашата класна за края на годината ще и подаряваме най-вероятно един голям букет ии една "грамота за най-добър и всеотдаен учител" ..Няма да го купуваме, а някой ще го направи на WORD. После ще го принтираме и ламинираме, купуваме една рамка и готово .. И ще излезе доста евтино честно казано.

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad
    Ние на нашата класна и подарихме голяма снимка на класа в рамка + златни обеци + цвете в саксия

Голям фен Аватара на naksdy
    Ние на нашата класна и подарихме златна гривничка. Но ако решите подаръка да ви е златно или сребърно нещо, трябва предварително да я проучите какво носи
    Женско съм! Пикая клекнала...

Мега фен Аватара на SonataArctica
    темата е стара

monny_
    Guest
    И аз търся подарък за класната ... в последния момент.Искам да и подаря нещо малко,но значително...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си