- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Наще са скарани :((
Ти нищо не можеш да промениш,за съжаление.
Просто чакай.
• Обичай,за да те обичат! •
Нашите също се карат , но не издържат повече от ден ! Ще се сдобрят , имай търпение![]()
Passion is Fashion ;]
Разбирам те напълно какво ти е.. И наще бяха преди време така и аз им бях отдушника.. Аз се чувствах като възрастната, да не говорим, че и по-малък брат имам и него трябваше да успокоявам.. Но да ти кажа наще излязоха, поговориха и се оправиха.. Но за мене никога няма да е същото.. Ако имаш по-конкретни въпроси, ако искаш ми пиши на лично..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ем при мен нее баш така, не си изкарват гнева си на мен ами точно обратното състезават се кой повече ще направи за мен...и кой се грижи по-добре.Проблема е ,че и двамата са твърдоглави... и се сърдят взаймно и изобщо не се поглеждат...
ПРИМЕР: Снощи баща ми се връща от работа и ми носи пица да вечерям ,а малко след него майка ми ми е купила сладолед...
Не си изкарваха гнева на мен, ами и двамата ми споделят. Баща ми казва майка ми кво що, а майка ми казва баща кво що и само им разправях да седнат и да си говорят двамата, а не на мене. При тебе поне са в една къща, а при мен баща ми се беше изнесъл за една седмица.. Ама се оправиха.. И ваще ще се оправят, просто трябва да спрат да се инатят..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
и мама и тати се карат но само за момента..после не се сърдят...говорят си съвсем нормално .Понякога след като са се карали чак си се прегръщат![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Де тоя късмет ...Първоначално написано от reperw
![]()
Ами за съжаление нищо не можеш да направишРано или късно сами ще се сдобрят.... търпение
![]()
![]()
Защо ти е да им се бъркаш... скарали са се, големи хора са, ще се оправят... едва ли им трябва някаква тинейджърка да им оправя проблемите, пък било то и дъщеря им.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.