.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Проблем с гърдите... Голям !!!

Хей,здравейте!!Как сте ?? Аз съм нова тук .. Аз съм на 15 години и искам да намаля гърдите си..За моята възраст са доста големички..Посъветвайте ме с нещо??Как мога да отслабна в гърдите без да ми увисват ?? Благодаря ви много моля ви отговорете видях, че има такава тема но няма отговори които да ми помогнат.. И моля не ми казвайте да се радвам на това което имам, и че други мечтаят за това.. Никак не ми е удобно и постоянно се изгърбвам.. Благодаря Ви предварително!!!

I ♥ machoka Супер фен
    Стягай ги с парцали
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Наистина го искам !! Просто не ми е никак удобно !! Аз не говоря за операция ами някакви упражнения!! Това с парцалите някаква шега ли беше или ..

Супер фен Аватара на nymphadora
    Имам приятелки с такива проблеми и наистина им е страшно некомфортно.
    Провери в Гугъл,там сигурно ще намериш по-компетенти отговори.

Проверявах!! Наистина ли ако отслабнеш ще се стопят и гърдите!! Аз съм 50 кг. и нямам много да отслабвам но да кажем и 42-3 мога да стана.

Свят широк, оплаквания всякакви. Знам, че написа да не ти го казваме, но все пак - благодари се на господа за този дар, защото хората хвърлят луди пари, за да го добият изкуствено!

Иначе по същество. Колко килограма си? При отслабване губиш неизбежно гърди. На мен друг начин не ми е известен са сваляне А пък за да са стегнати и да не увиснат - магическите думички "лицеви опори". Има най-различни упражнения за гърди и разновидности на лицевите опори.

Edit: Докато съм писала това видях предния ти пост. Ако си 50 килограма, нищо не смъквай! На 47-48 вече изглеждаш болно слаба, а какво говорим за 42-43. И сигурна ли си, че наистина имаш сериозен проблем при все, че си 50кг.? Може просто да се развиваш по-бързо и в сравнение с връстничките ти да се чувстваш така, а всъщност да не е нещо фрапантно. Но лицевите си остават задълже де!

Да знам но на моите години никой не иска такива големи!! А лицеви опори ми е трудно да правя Даже не мога!!

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Стягай ги с парцали
    Някъде бях чела,че трябва да се пие по много вода,да се правят лицеви упори и упражнение,специално за гърди и непременно докато правиш упражненията да се мажеш със стягащ лосион.
    • Обичай,за да те обичат! •

А какви са тези управнения

Цитирай Първоначално написано от Bonbonenata
    Свят широк, оплаквания всякакви. Знам, че написа да не ти го казваме, но все пак - благодари се на господа за този дар, защото хората хвърлят луди пари, за да го добият изкуствено!

Иначе по същество. Колко килограма си? При отслабване губиш неизбежно гърди. На мен друг начин не ми е известен са сваляне А пък за да са стегнати и да не увиснат - магическите думички "лицеви опори". Има най-различни упражнения за гърди и разновидности на лицевите опори.

Edit: Докато съм писала това видях предния ти пост. Ако си 50 килограма, нищо не смъквай! На 47-48 вече изглеждаш болно слаба, а какво говорим за 42-43. И сигурна ли си, че наистина имаш сериозен проблем при все, че си 50кг.? Може просто да се развиваш по-бързо и в сравнение с връстничките ти да се чувстваш така, а всъщност да не е нещо фрапантно. Но лицевите си остават задълже де!
    Да 50 кг. съм и наистина не ми е удобно. Апък и като съм слаба и те големи някак си изглеждат още по-големи. Благодаря ти все пак за отговора ще се мъча да правя ллицеви опори, колкото мога, а други упражнения стават ли или само лицеви опори

Провери в Google 100% пише.

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Стягай ги с парцали
    Някъде бях чела,че трябва да се пие по много вода,да се правят лицеви упори и упражнение,специално за гърди и непременно докато правиш упражненията да се мажеш със стягащ лосион.
    Попринцип го казах подигравателно,понеже според мен всеки който има големи цици им се радва и изобщо не мисли за варията да ги намалява
    Но наистина ако правиш някакви упражнения трябва да използваш стягащи продукти защото после може да увиснат,да се появят доста стрий и така нататък..
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Колко ти е гръдната и колко подгръдната обиколка?
    А за смаляване освен отслабване или операция няма друг начин.

Стягай ги с парцали
    Попринцип го казах подигравателно,понеже според мен всеки който има големи цици им се радва и изобщо не мисли за варията да ги намалява
    До някъде е така,обаче има огромна разлика между големи гърди и увиснали,да имаш големи и стегнати е предимство,но да имаш големи и увиснали-съвсем не,това вече си е проблем..

Стягай ги с парцали
    До някъде е така,обаче има огромна разлика между големи гърди и увиснали,да имаш големи и стегнати е предимство,но да имаш големи и увиснали-съвсем не,това вече си е проблем..
    Ее не съм казала, че мойте са увиснали. Но определено не ми е предимство.. Искам малки!! Благодаря за отговорите до сега.. Някой ако знае още нещо да каже

Повече от фен Аватара на Greshka
    Нали знаеш "Човек винаги иска това, което няма".Ако имаше малки гърди сигурно щеше да искаш големи.
    Много трудно ще ги намалиш.Като гледам нямаш нужда да отслабваш.Ако искаш да не изглеждат толкова големи можеш да сe обличаш по такъв начин.Ето няколко съвета, които намерих в един друг форум:

Голям бюст

Един от честите проблеми на жените с голяма гръдна обиколка:
    пропорциите не са изравнени и тези жени изглеждат едри, често закръглени.

Идеално:
    - Малки, дискретни шарки- изглеждат стилно и сдържано.
    -Сдържаните, тъмни цветове намялавят оптически.
    - Овални, закръглени или тип "лодка" деколтета.

Неее:
    - Прекалено много детайли, платки или джобове в областта на гърдите допълнително подчертават тази част на тялото.
    - Широки, впити колани- насочват погледа точно към бюста.
    - Прави сака- създават обем и стърчат.
    -Аксесоари в областта на гърдите.
    - Украсени фрапантни деколтета или къдри.

Ее да но няма да се откажа.

I ♥ machoka Супер фен
    На колко години си ?
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

На колко години си ?
    Аз съм писала.. на 15 съм.

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Стягай ги с парцали
    роси , скъса

Повече от фен
    Хей, в никакъв случай не се прегърбвай ! Това оптически няма да намали гърдите ти, даже напротив, ще ги накара да изглеждат отпуснати и увиснали... Иначе може да пробваш упражнения, но според мен те са по - скоро за стягане, не за смаляване на бюста. Щом сега на тези килограми си си добре, недей да отслабваш излишно, по - добре нормална с маалко по - голям бюст, отколкото някакъв движещ се скелет с увиснали цицки
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Според мен всичко си е до човек.Щом като имаш големи гърди, то дори и да отслабнеш, много малко ще се смалят и пак ще са големи , и пак ще ти пречат.Поне аз така си мисля...

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    Стягай ги с парцали
    роси , скъса
    Ех ама ти от къде ми знаеш името? :О
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз като отслабнах и те се смалиха .. или поне аз така си мисля де, така ми изглеждат ;дд А и преди гръдната ми беше +- 96 .. сега е 92-93 някъде ...
    Сега като изглеждат малко по-малки .. и ми се иска да си бяха както преди ;дд Наистина е неудобно, но ти няма да ги смалиш от 100 на 70 гръдна, така че пак ще си имаш проблеми с изгърбването и тнт ...

Ами какво да кажем ние момичетата с много малки гърди На мене знаеш ли как ми се иска да ми бяха малко по - големи поне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си