- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ви дразни най-много във външния вид на жената ?
мнн сте зле такива 'недостатъци' имат всички a вашите може да са същите![]()
В училище ако момиче изглежда добре и почват да намират недостатъци.. често на мен
а тия са грозни или дебели които намират и завиждат ..и повечето тук са такива![]()
Да ти имам самочувствието...Първоначално написано от xxKiFlAxx
at least it was before i fucked everything up
Две-три от любимите ми дрехи имат дупчици, ама аз си ги нося с кеф и хич не ми дреме.Първоначално написано от rebeccaa
За някои е чиста доза немарливост, за мен привързаност към дрехата.
От темата ми се повдига, но поех риска да се включа и да представя и друга страна на нещата.
Ярко ливало червило .. като видя такива по улиците ми иде да хода да го изтрия ..![]()
Нещо мръсно, оцапано, грозна, дълга, къса, мазна, неподдържана коса и определено нечистоплътността.. а да ми говори като мъж.. умирам ! Или да ми смърди на пот ..![]()
По темата:
- Мазна коса
- Обелен лак
- Гаден дъх
- Лошо съчетани дрехи
- Прекалено много грим
- Много тупирани коси
- Лоша лична хигиена
- Прекалено много грим /повечето момичета изглеждате много по-добре без грим./
- Мазна коса
- Обеми и топирани глупости
- К*рвенски дрехи и поведение
- Рисувани вежди
- Оранжеви черти по лицето от фдт
- Косми /крака,подмишници,интимни части/
- Момичета 5-6-7-8 клас с токове
повечето неща са изброени в темата а това http://prikachi.com/images/994/3610994H.jpg а това поне според мен е просто отвратително!
http://vbox7.com/play:658bb625 (music)
1.Malki pikli prai6ti se na 20 godi6ni macki
2.kombinaciqta klin s 6irok kolan (samo klin i kolan D:![]()
3.topirani kosi kato klingoni![]()
4.momi4eta s j1lti z1bi![]()
5.ujasni vejdi t1nki ,grozni 4e 4ak ne si li4i 4e ima vejdi![]()
6.mn slabidori malko da p1lno edno momi4e kogato se podd1rja v1v vsi4ki drugi otnu6eniq nqma ni6to lo6o ama kato gi vidq oniq kle4ki deto po cql den si broqt kaloriite
GOLQM smqh sa
![]()
![]()
7. mnogo grim![]()
8. Az li4no nz za drugite ama mnogo mrazi malki nad1hani kurvi s pove4e samo4uvstvie otkolkoto g1nki v moz1ka![]()
:P tva ot men
koito ne me haresva da go duha vse pak Puka mi na P****** :P
√ ἦ@6ῗṮ
ПРЕКАЛЕНО многото грим ,който вместо да разкрасява -загрозява!Грозния маникюр -олюпен , безформен! Също така и държанието ,маниерите , ако се държи като каруцарка , да псува , да се държи не като дама - това ме отвращава!
maDamn
Две неща мразя най-много - мазна коса и мустаци![]()
![]()
![]()
Мазна коса или изгоряла, и прекалено много обем
Неподдържани нокти (обелен лак, един нокът се е счупил и само той е къс, а останалите дълги)
Момичета, които не могат да ходят на токчета, а са се покачили на 10 см
Прекалено много грим или зле нанесен
Зле съчетани дрехи, прекалено кичозни, леопардови принтове
Прегърбени момичета и такива, които говорят цинизми
И нещото, което направо ме изкарва от релси...загрубели пети и неподдържани нокти на краката...
малко се поувлякох, ама...![]()
Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.
жълтите зъби![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
ужасно е да видиш някой с изгризани нокти или пък направо да си ги гризе пред теб
. размазан лак (направо и по пръстите)
. рошава прическа сеедно сега става от кревате (нарочно направена)
. жълтите зъби са направо отврат
. или пък лош дъх
. качила се на високи токове и едвам ходи (това е направо отврат по-добре да си стъпил на земята от колкото едвам да ходиш по нея)
. ужасно е когато видиш някой да се е натикал в някви малки дрешки и отдолу да се подава коремче![]()
. също така е много грозно някой до теб и да ти мляска се едно яде човек![]()
- Леопардови, тигрови щампи, както и твърде кичозни дрехи и аксесоари ( шалове с всички цветове на дъгата, вериги на врата, украшения за коса със "сваровски" от Илиенци )
- Пълнички хора с впити дрехи . Хелоооу, разбирам че ви се иска, ама тези, на които им седят добре не са седели по цял ден с кроасани в ръка
- Лош дъх
- Излющен лак
- Вулгарен език, включващ "аре бате" , "ку*вооо" , "еб а си пич " - доста често в речника на 14-годишните ми съученичмки
- Неподдържана коса. Нарочно не казвам "мазна", защото това е проблем на мастните жлези и дори и аз се боря с него
- Разтечен / твърде тъмен / зле нанесен / по неподходящ случай използван грим . На училище с черен молив сложен не където трябва, спирала, опушен грим, фдт и доста пудра - мне.
- Следи от пот под мишниците
- Eдин такъв розово-блестящ гланц, но не от обикновените, а специфичен, подчертаващ селското дори от "столичанките"
и тн
Love is everything!
Само 2 неща гледам външно в една жена, когато се запознавам с нея:
-Добрата лична хигиена. Това се вижда от няколко погледа само. Дори да е мазна в момента косата, то си личи, когато по принцип е поддържана. На всеки се случват екстремни ситуации, в които не може да бъдеш изряден на 100%. Вода и ток спират често.
За другите части от тялото важи същото, което казах и за косата - поддържа ли се по принцип - личи си.
За окосмяването също е така. Едно е да видиш мацка с 2 см. косъмчета и съвсем друго с току-що наболи няколко.
-Грижа и пазене на собствените си вещи. В това включвам всичко от дрехите до джунджуриите в чантата. Ако една жена/момиче е подредено и чисто навън, с чисти, изгладени и подбрани дрехи, аксесоари и прочие, то се предполага, че е същата и в дома си. Много по-добро впечатление ще остави в мен една мацка, която се поддържа редовно, без грим и просто е сложила една чиста рокля и едни сандалки и толкоз. Без излишни накачалки, безброй пръстени и гривни, биещи се една друга коя е най-цветна и ярка, с много грим, който дори е сложен неправилно(Не говоря за момичетата между 12 и 16 години. Те все още експериментират и не знаят кое е правилно и кое не. Някакси им е простено, докато се научат).
Нищо сложно няма в това човек да поддържа тялото си и да се грижи за него. И не е до финанси. Винаги има от какво да спести човек, за да даде за нещо друго. Две дрешки да са, ама изпрани. Един чифт обувки да са, но да полага грижи за тях, да ги чисти и пази.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
мазна кожа/коса..![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Мазна коса, мустачки, жълти зъбенцаКИР ! Нечистоплътност..
-жълтите зъби/лошият дъх
-олющеният лак
-мазна коса
-момичета,които носят високи токчета,а в същото време не могат![]()
-зле съчетани дрехи
-супер топираната коса (има многоо такива случаи)
мразя:
-топирани коси
-устни тип кокоши задник
-прекалено тънки вежди
-ботуши до бедрото през лятото
-някакви да ми се чекнат пред огледалото в мола с фотоапарати
Can I steal your mind for a while?
Can I stop your heart for a while?
Can I freeze your soul and your time?
http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI
Мем вас едни и същи нща ли ви дразнятмен ме дразнят съвсем други-примерно пълна жена да крачи с 50 см ток-така прилича на диня с забодени игли на нея
![]()
![]()
също някоя слабичка кокалеста да сложи някакви широки дънки и тва отзад да се подaво през цялото време (е и на мен ми се е слу4вало де ама си имам при4ини-просто сам висока и носа панталони за големи ама не вси4ки са ми по мqрка на талиата
не ми харесват и грозните дето са със само4увствие до небесата и обидат другите
ина4е по коqто 4алга мода искат да се "красqт" не ми пре4ат стига да не ми миришат
![]()
![]()
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
приповръща ми се от тази тема![]()
Първоначално написано от BladeDancer
+Първоначално написано от Infinity
Adriana Lima <3
Taylor Lautner <3
Има жени, на които изобщо не им утиват дебели вежди, а само тънки...Първоначално написано от Altamira
Иначе за другото съм съгласна
Аз лично се дразня, когато една жена се държи арогантно като мъж и има толкова високо самочувствие, че направо те убива с присъствието си.