- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ви дразни най-много във външния вид на жената ?
За първи път съм съгласна с теб. Между другото и аз се чудех да го кажа, но си викам сега да си търся зорлен хейтъри не стаа... Както и да е, права си, тука само обсъждат, ама не виждат себе си...Първоначално написано от xxKiFlAxx
mom4e sam
Еми аз сега като имам понякага тъмни кръгове кво праймПървоначално написано от eli98
То това не е винаги от на някой прищявка, а от здравословно състояние замисляла ли си се?
Иначе все не ми стига времето да си купя коректор, а един път си бях взела фдт ама не върши работа..
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Мацка, не се засягайПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
. То хората се засягаме точно от нещата които се отнасят до нас. И аз имам тъмни кръгове, но слава богу не са чак толкова тъмни. То е ясно, тъмните кръгове особено много тъмните такива са си грозни, но пък не е нещо което да е чак толкова фрапиращо. Повечето хора поне веднъж в живота си са "страдали" от това.
Дънки тип "шалвари", мръсни кецове или маратонки, мазна нересана "пърхотясала" коса, размазана очна линия и спирала, мръсни нокти, ... страшна гледка![]()
I just came to say Hallo ;pp
Shake that ~ Every day Im shufflin ;d
Хмм... O.o
-Пожълтели зъби и лош дъх
-Неправилно съчетание на дрехи
-Космати крака
-Неподдържани вежди
-Прекалено много грим
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Майка му стара, ок, и на мен не ми е приятно да виждам такива неща, но изказването ти беше АДСКИ глупаво... толкова ли е трудно да си купиш епилатор.. ами един епилатор е 40-50 лв, минимум. Имам съученичка, която не може да събере за учебници, но трябва да си купи епилатор, защото на някой не му е приятно да осъзнае, че понякога хората нямат време или възможност....Първоначално написано от xILoveMyselfx
![]()
![]()
По темата...не харесвам прекаленото напластяване на грим, тоест един вид нечистоплътност, както и по необяснима причина се вцепенявам от облека тип - лилав панталон, лилав потник, лилава чанта, лилави обувки, обици, гердан ecc... всичко едноцветно ;д
Аз не казвам, че страдам от самите кръгове, казвам че страдам от друго коетоо ги причинява...А и заради бледата ми кожа си личат още повече...Кво да прайм - сутрин риличам на караконджулПървоначално написано от Rebirthing
(Абе май трябва овечко да си поспивам, че комбинацията тъмни кръгове и торбички под очите е може би най-приятната гледка, която сте си представяли)
Иначе всичко друго което елито е написала си ми е наред (освен че съм носила токчета още от 4-ти клас, ама беше за малко
)
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Не харесвам кифли като цяло, но най-много ме дразнят тези с квадратен обим и прав, дебел бретон. Също ме дразнят такива в стил "Илиянци fashion", които са облечени изцяло в един цвят или изцяло в дънкови неща.![]()
^^ Ооо да, това си е вече нормално решение, но ме издразни начина, по който го каза, все едно всеки е задължен или да ходи на кола маска, или да си купи епилатор..![]()
Прекалено много грим и по-точно фондютен
твоята болка днес, е твоята сила утре
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от blondeVIP
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Най-голямото недоразумение за мен е когато си слагат прекалено много фон дьо тен. Отвратителна работа
Такова момиче никога няма да погледна.
МОМЧЕ
-фон дьo тен - слагат прекалено много и после си личи и не е същия цвят като цвета на кожата.
-прекалено много грим.
-умазнена коса.
-когато си правят прекалено много обем на косата.
-не добро съчетание на дрехите и на цвета им (например анцуг с токчета или лилав сутчър с червена блуза отдолу).
-да миришат на пот.
-лош дъх.
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
сповече от половината неща в темата не съм съгласна![]()
прическите са модерни най вече тези с обема горе и надолу по-малко :P-когато си правят прекалено много обем на косата.
-да се лакират с чисто черен или бял лак за нокти.![]()
нормално е и да се мият зъбите постояно нее е полезно и не винаги може- лош дъх
нормално е-умазнена коса.
Lятото е нормално да се изпоти няма общо с външен вид-да миришат на пот.
и ако момичето е хубаво не прави впечатление нищо
има още мннн в темата но не ми е търси![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Спортен панталон с официална блуза, мислят си че като са един и същ цвят стои добре, е НЕ.. ужасно е..това е нещото което винаги ми е правило впечатление.
[quote="xxKiFlAxx"]сповече от половината неща в темата не съм съгласна![]()
прическите са модерни най вече тези с обема горе и надолу по-малко :P-когато си правят прекалено много обем на косата.
Хубаво е да, но има такива дето си правят прекалено много обем само отгоре, след това го топират и седи ужасно.
нормално е и да се мият зъбите постояно нее е полезно и не винаги може- лош дъх
Затова има дъвки. [/i][/b]
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Не харесвам примерно някое момиче да се наведе и всичките и прелести да лъснат.Също е грозно да си с някаква черна блузка и по рамената пърхот.Съгласна съм с почти всичко изброено,освен това с тениските с анимации.Аз ги обожавам и през лятото са идеални.![]()
В външния вид не но ме дразни като интриганстства...
Не обичам да съдя хората по външния вид, по това, с което са се родили - нос, устни, крака. Но неподдържаността не мога да търпя. За мен е грозно момичето да е с:
-мустаци - макар и това да е физиологичен проблем, има милиони начини за премахването им.
-непочистени вежди - косъмчета, стигащи до клепача и т.н.
-недобре разнесени сенки - леле, толкова е грозно да видиш момиче, което си е сложило черни сенки и не ги е разнесло, а контурите са някакви резки линии.
-червено червило + тъмен грим на очите - приемливо е само за нощни излизания.
-миризма на пот, лош дъх, петна от пот по светли тениски/потници.
-прекалено многото време, прекарано в солариума - някои момичета буквално заприличват на препечени филии.
-вафлички - е, това просто го ненавиждам.
непочистени вежди
леопардови щампи
лицето да е черно от фдт, а по шията бяло
Живота е рисуване без гума за триене... : )