.
Отговор в тема
Страница 3 от 15 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 372
    Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от louise1
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    ПТ-мразя някое момиче да ходи с неизстискана пъпка и да се оправдава,че е вредно да я изстиска при положение,че тя едва не се пръсва вече.Гнусна работа .
    wow и аз никога не си изстисквам пъпките (появяват се много рядко слава богу) и така си минават за най-много 4-5 дена... и при мен не е така че да се пръсва, а намалява постепенно.... wow...
    Е,и?Фактът,че ме дразни,си остава в сила,so ...
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    На вас изобщо остава ли ви време да погледнете себе си? Толкова внимание обръщате на външния вид на останалите, да не говорим че дори използвате думата "мразя еди какво си"...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    На вас изобщо остава ли ви време да погледнете себе си? Толкова внимание обръщате на външния вид на останалите, да не говорим че дори използвате думата "мразя еди какво си"...
    Щом сме написали тези неща явно не ги изпробваме върху себе си ?! Аз не бих си позволила да изляза на улицата с чорлава коса, размазан грим и накичена като коледна елха ! Това е въпрос на естетика и уважение към самата мен ! Иначе да, темата е доста "анти" .

айде като изреждате какво не ви харесва се обосновете какво ви харесва като снимка например

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Противно ми е и като видя момиче с потник и сутиенът да се вижда отзад над потника...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    За мен пък най-покъртително е момиче, което говори на "БЕ", "ВЕ", "Брат" (и всичките му производни), "КОПЕЛЕ" и др.

Момиче, което да е накичено от главата до петите с евтини, пластмасови и шарени бижута!

Момиче, което да се разхожда по улицата с бира в ръка! (Най-често двулитрова) (ще повърна)

Град
    МайнаTown
    -дебели мазни свине STRIIKE

Град
    МайнаTown
    Цитирай Първоначално написано от louise1
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    ПТ-мразя някое момиче да ходи с неизстискана пъпка и да се оправдава,че е вредно да я изстиска при положение,че тя едва не се пръсва вече.Гнусна работа .
    wow и аз никога не си изстисквам пъпките (появяват се много рядко слава богу) и така си минават за най-много 4-5 дена... и при мен не е така че да се пръсва, а намалява постепенно.... wow...
    ЛОЛ не си изтискваш пъпките ебаси на козметик не ходиш ли

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Кифленските истории .. топирани коси,много грим.

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx

Сигурна съм че половината неща които се изброиха ги имат мн момичета тук (пъпки, мазна коса,не добра хигиена)
    хигиената не е отлична при всички тва значи и и за момичета от форума но които Не признават
    Хигиената на човек зависи до някаква степен от възпитанието..това не е някакъв проблем,който да не може да се лекува.
    • Обичай,за да те обичат! •

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    -Липсата на лична хигиена е ясна, тъй че няма да изброявам в детайли, преди мен са направили доста подробен списък.
    - Изрусена коса + черни корени...
    - Изрусена коса + прекалено много солариум/автобронзант/тъмен ФДТ... няма такъв смях... на коя планета такова абсурдно съчетание изглежда добре????
    - Тупирана коса, вафлички и всякакви подобни селски простотии.
    - Червило в много светло розов/телесен цвят.
    - Червило излизащо извън устните.
    - Контраст между молива за устни и червилото.
    - Шалварите и при мен държат едно от челните места по противност.
    - Животински щампи.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

-мазна коса
    -мирис от далече
    -дебели момичета с ниска талия дънки и изрязани потничета (не че имам против дебелите,но ..)
    -очертани устни с кафяв/червен молив и вътре розово червило..еее втф ?!
    -мноого тъмен фдт
    -размазан грим..
    -пот
    -прекалено зле тупиране (виждат се някви топки отдолу )
    -ходенето на токчета,като се вижда че не може
    -мустачки
    -неоправени вежди
    -черни точки
    -пъпки с бял връх ИУ

-Момичета с неизмити жълти зъби.
    -Момичета миришещи на пот и да имат потни петна подмишниците.
    -Момичета с мазна неподдържана кожа на лицето.
    -Момичета с мръсотия под ноктите.
    -Момичета миришещи на прекалено силен или прикалино сладникав парфюм.
    -Момичета с мазна сплескана коса.
    -Момичета които са по-пънлички, но въпреки това носят потничета и къси панталонки прищипващи сланините.
    -Момичета с олющен лак на ноктите или на краката.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Баце, като чете човек, ще рече, че всички тука са Мис Перфектна Иначе най-противното са ми "вафлички" в корените. Блякс, отвратително е. Там вече нещата с хигиената естествено, че отблъскват. Другото си е вече чиста пренасация.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Няма да изброявам всички неща, които ме дразнят, но ще кажа, че много мразя да видя някоя 'мацка' със супер напластени мигли!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Щом сме написали тези неща явно не ги изпробваме върху себе си ?! Аз не бих си позволила да изляза на улицата с чорлава коса, размазан грим
    Първото изречение не беше буквално.
    А иначе ми е много интересно като ви духне вятър или пък като завали силен дъжд... как така ви остават перфектни и косите, и гримът?
    'Щото мен като ме духне един здрав вятър и естествено, че ми се разрошва малко или много косата, ама а де... мислех, че е нормално, не знаех, че будя омраза в очите на останалите.

I ♥ machoka Супер фен
    Мисля,че момичетата говорят за чорлавите жени който изобщо не са чували за гребен..Има разлика от това прическата ти да е перфектна и леко да те духне вятър и да се поразвали тук-таме и от това да излезеш от вас като гръмнал бойлер в трасика без изобщо да си се ресал. ц
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Ужасяващи са онези ''момичета'' лесбийки или пък тип момчета.. с гола глава или с мъжка прическа и с руси кичури лелеее
    • Обичай,за да те обичат! •

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    всички в темата сте идеалните
    +1

Повече от фен
    Мамка му, а поглеждате ли се вие????
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Мисля,че момичетата говорят за чорлавите жени който изобщо не са чували за гребен..Има разлика от това прическата ти да е перфектна и леко да те духне вятър и да се поразвали тук-таме и от това да излезеш от вас като гръмнал бойлер в трасика без изобщо да си се ресал. ц
    Не, по-скоро страдат от много сериозни комплекси. Мразели това, мразели онова... сякаш останалите са длъжни да се съобразяват с критериите им. Като толкова ги "мразят", що ги гледат? Да гледат себе си, с перфектните коси и неразмазващия се никога грим.

Българска му работа.

I ♥ machoka Супер фен
    Темата е да обсъждаме какво не харесваме в другите не да се обиждаме една друга,не ме карайте да започвам
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

1. Много фон дьо тен
    2. Прекалено къси поли
    3. Разголени дрехи
    4. Бели (руси) коси
    5. Ненормално много грим
    6. Пълни момичета с впити дрехи
    7. Нечистоплътност
    8. Момичета на които им се виждат задните части като се наведат или клекнат.
    9. Високи токчета
    10. Прекалено голям бюст
    11. Мръсни обувки
    12. Разхвърляност
    13. Много пъпки
    14. Пцуване..изобщо курвенско поведение
    15. Безвкусно обличане (бабешки дрехи, разноцветни дрехи )
    You me at six

Супер фен Аватара на Shia
    10. Прекалено голям бюст
    DEAM GIRL

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Във връзка с някои от по-горните коментари - девойки, смисъла на темата е да изброим неща, които не харесваме и ни правят негативно впечатление.

Мразели това, мразели онова... сякаш останалите са длъжни да се съобразяват с критериите им.
    Никой не задължава никой да се съобразява с каквито и да било критерии, всеки си казва какво не харесва. Ако аз не харесвам леопардови щампи и утре те видя на улицата с леопардова блуза няма да дотичам да ти забия шамар и да ти я смъкна 'щото не ме кефи... Но пък и това, че ти я носиш и се харесваш в нея не ме задължава аз да я харесвам.

И какво значи "Вие да не би да сте идеални?" В случая на става въпрос за идеалност... повечето неща изброени в темата са свързани със съвсем естествена ЛИЧНА ХИГИЕНА... Никой не говори за това как едва ли не всички трябва да сме с идеални коси и грим на улицата, а се споменават най-елементарни неща като чиста коса и нокти.

Самият факт, че някои хора приемат толкова лично темата е достатъчно красноречив.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си