.
Отговор в тема
Страница 4 от 15 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 372
    Супер фен Аватара на Shia
    Какво общо има топираната коса,леопардовите щампи с личната хигиена ?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    BrokenInnocence, аз коментирах КОНКРЕТНО един глагол, чети малко и после си прави труда да се изказваш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от SexyBitch
    Мамка му, а поглеждате ли се вие????
    И аз тва се питам ..

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    ОМГ, чудя се колко време се ги мислили тия всичките неща докато ги напишете, в крайна сметка никой не е перфектен, а и разни хора, разни идеали ...

по темата: дразнят ме само шалварите и мръсни кецове (нямам нищо против момиче с кецове, просто като ги видя мръсни ... )
    много разко се изразявате, че МРАЗИТЕ
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Нечистоплътност (къпане,миене на зъби ,обезкосмяване и т.н.) както и просташко поведение....всичко друго зависи от вкуса на момичето

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    BrokenInnocence, аз коментирах КОНКРЕТНО един глагол, чети малко и после си прави труда да се изказваш.
    А ти си размърдай малко мозъка и после си прави труда да се правиш на интересна. "Мразя" е глагол който 70% от хората използват постоянно в ежедневната си реч, за да звучи по-"силно" това, което казват. Далеч по-малко са ситуациите, в които се използва напълно буквално. Може би трябва да поработиш повечко върху глагола "мисля"...

Какво общо има топираната коса,леопардовите щампи с личната хигиена ?
    Казах, че *повечето* от изброените неща са свързани с това, не всички.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Мисля,че момичетата говорят за чорлавите жени който изобщо не са чували за гребен..Има разлика от това прическата ти да е перфектна и леко да те духне вятър и да се поразвали тук-таме и от това да излезеш от вас като гръмнал бойлер в трасика без изобщо да си се ресал. ц
    Не, по-скоро страдат от много сериозни комплекси. Мразели това, мразели онова... сякаш останалите са длъжни да се съобразяват с критериите им. Като толкова ги "мразят", що ги гледат? Да гледат себе си, с перфектните коси и неразмазващия се никога грим.

Българска му работа.
    Това с комплексите не стана ли изтъркано вече ?! По-скоро перхидролените момиченца страдат от комплекси заради манията си да приличат на своите чалгаджийски идолки ! Да, никой не е нужен да се съобразява с мен, но мазната изрусена коса с черни корени и 5 пъти по-тъмното лице покават нищожния им мозъчен капацитет или по-скоро липсващия такъв ! А глагола "мразя" се иползва съвсем на място ! Да, точно така, мразя простотията и пошлостта лъхаща от българската младеж !

Град
    София
    Тц, тц, кифличке, изобщо не ме интересува какво мисли едно нечистоплътно същество като теб . Не си мисли, че ще позволя да оспамваш тема за пореден път.
    Липсата на вкус и естетика за мен показват липсата на мозък. Не може едно интелигентно момиче да се облече и гримира като магистралка.
    А косата ти отдавна съм я познала, немита и чорлава, нали ?
    Ти мен не ме мисли на мен ми е по-интересно как изглеждаш ти ? От постовете ти се разбира, че си нечистоплътна и най-вече изключително НЕВЪЗПИТАНА, което разбира се не отива на едно момиче което се смята за умно .

Всъщност няма нужда да отговаряш, не смятам да встъпвам в спор в които е ясно, че аз съм правата .

Впрочем измисли по-интересни начини да се опитваш да "дразниш" хората, защото не си никак "ефектна" !

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    "Мразя" е глагол който 70% от хората използват постоянно в ежедневната си реч, за да звучи по-"силно" това, което казват. Далеч по-малко са ситуациите, в които се използва напълно буквално.
    В случая явно се използва напълно буквално и точно това имах предвид, спести си локумите.
    И не се чувствам никак засегната, постарай се повечко следващия път.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Това с комплексите не стана ли изтъркано вече ?! По-скоро перхидролените момиченца страдат от комплекси заради манията си да приличат на своите чалгаджийски идолки ! Да, никой не е нужен да се съобразява с мен, но мазната изрусена коса с черни корени и 5 пъти по-тъмното лице покават нищожния им мозъчен капацитет или по-скоро липсващия такъв ! А глагола "мразя" се иползва съвсем на място ! Да, точно така, мразя простотията и пошлостта лъхаща от българската младеж !
    Почти всеки има комплекси, да не кажа и направо всеки. Защо да е изтъркано? Това си е действителността, независимо колко се отрича. Така че няма смисъл да прехвърляш топката кой има и кой няма.

И не знам що за жалък живот имате, че да мразите някого само заради външния му вид, без да знаете нищичко за него.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    мазната изрусена коса с черни корени и 5 пъти по-тъмното лице покават нищожния им мозъчен капацитет или по-скоро липсващия такъв !
    ти си мнннннн зле ТЪПА
    Ти си такава не другите! Глупава
    какво общо има боята изрусеното и ума
    Аз съм 1000 пъти по умна от теб.. сега ми познавай косата

И такива като теб-Глупави ми е интересно как ли изглеждат?
    Като не ти харесва темата-изчезвай,направена е специално да се описва кой какво не харесва във външният вид на момичетата и престани да спамиш излишно с несвързано неграмотните си коментари,защото дразниш!!!!!
    • Обичай,за да те обичат! •

Супер фен Аватара на Shia
    Отказвам да повярвам,че русата коса технически се омазнява повече от всички останали.Аз съм руса,светло руса и гарантирам такова нещо няма. ,но все пак е смешно.

Мега фен
    ^ точно обратното е. Нз кой го е казал и не ми се рови ,но е точно обратното .

Иначе по темата - единственото което направо презирам да видя у жена е тъмни косми по горната устна....направо е ужасно. Всичко друго е окей ,но това ........

Мега фен Аватара на Hilary_
    Мразя кича ..

Малее мн ме нервят рисуваните вежди, неравноерен фон дю тен, слабо и неофорено тяло взети заедно... размазн молив, неподходящо съчетание на дрехи (пример комбинация розово чанта и червен панталон, лошо съчетание дамска чанта с анцук и маратонки) очертани устни с молив, червило по зъбите,мазна коса, не добре оформен обем или прекалено много обем... не оформени вежди, постоянно да се гледа в огледалото... да си гризе ноктите и да си чопли лака непрекъснато,

Супер фен Аватара на psych0
    някои от вас са писали толкова абсурдни неща
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Отказвам да повярвам,че русата коса технически се омазнява повече от всички останали.Аз съм руса,светло руса и гарантирам такова нещо няма. ,но все пак е смешно.

Не, нямах предвид това. Едни от най-красивите момичета които познавам са блондинки, изкуствени или естествени няма значение. Просто дадох пример, че често виждам по улиците перхидролено русо с черни корени, при това мазни. Едно момиче като се боядисва русо или какъвто и да е друг цвят, трябва да мисли дали този цвят и тон и подхождат на тена, на очите, на веждите и т.н. , а след косата се боядиса би следвало да се поддържа.

Violenza, да, всеки има комплекси, но ти се изказа доста рязко с това, че "страдаме от сериозни комплекси", човек който страда от сериозни комплекси е комплексар, аз не съм комплексарка, а просто съм перфекционист.
    А това с жалкия живот е просто прекалено вече ! На мен опита ми е показал връзката между външния вид и акъла, а и надявам се си чувала, че по дрехите посрещат, а по-акъла изпращат. Обясни ми как може едно интелигетно момиче да изглежда кичозно и евтино ?

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    - Размазан молив на очите
    - Мазна коса
    - Олюпен лак на ноктите
    - Жълти зъби
    - Кофти оформени или направо неоформени вежди
    - Грозно съчетание на дрехите
    - Много мразя грозни чанти !!
    - Грозни бижута
    - Мръсни обувки !
    +1
    Ааа, да – Любов?! Целувки разни, думи празни..

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Shia

Не, нямах предвид това. Едни от най-красивите момичета които познавам са блондинки, изкуствени или естествени няма значение. Просто дадох пример, че често виждам по улиците перхидролено русо с черни корени, при това мазни. Едно момиче като се боядисва русо или какъвто и да е друг цвят, трябва да мисли дали този цвят и тон и подхождат на тена, на очите, на веждите и т.н. , а след косата се боядиса би следвало да се поддържа.

Violenza, да, всеки има комплекси, но ти се изказа доста рязко с това, че "страдаме от сериозни комплекси", човек който страда от сериозни комплекси е комплексар, аз не съм комплексарка, а просто съм перфекционист.
    А това с жалкия живот е просто прекалено вече ! На мен опита ми е показал връзката между външния вид и акъла, а и надявам се си чувала, че по дрехите посрещат, а по-акъла изпращат. Обясни ми как може едно интелигетно момиче да изглежда кичозно и евтино ?
    А така! Викат му се принципи. Ако ви се струва невъзможно да изглеждате точно обратното на това, което сме описали - значи сте аматьори.

Град
    Sofia
    Много или неправилно сложен грим.Несъчетано добре облекло.И още куп други неща,за които вмомента не се сещам.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    -нечистоплътност.
    -лош дъх.
    -обрасли вежди или тънки,с гадна форма.
    -евтино изглеждащи дрехи.мда,не всички имат пари за скъпи дрехи,но поне да не изглеждат супер евтино,ще е добре.
    най-много ме дразнят блузите с надписчета като 'terranova' ;д
    -момиче да псува.и аз псувам,но се опитвам да го променя,че е много грозно.
    -оранжев фон дьо тен.

относно предишните мнения..
    1.не всеки може да има перфектна кожа..аз също нямам и точно затова си слагам доста фон дьо тен..не е яко да си личи,ама какво да направя..по-добре много фон дьо тен (който е същия като естествения цвят на кожата ;д),отколкото гадни пъпки на показ..
    2.късите нокти били грозни..еми на мен повече ми харесват къси като на аврил лавин,например.(:

бтв..какво им има на големите чанти o,O
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Те пъпките и с фон дьо тен пак си личат

Иначе и аз съм съгласна, че няма нищо грозно в къси, но добре оформени нокти. Няма как винаги една жена да има дълъг естествен маникюр. Дразнят ме изгризани нокти! Толкова е отвратително!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Иуууу пъпки с мнооого фон дьо тен става като торта-не говоря за някого оттук конкретно ,ами имаше една от училище и ставаше баати мазалото
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

-лош дъх
    -мустачки
    -необезкосмени подмишници
    -мръсна коса
    -нечистоплътност
    това са основните
    Play or you'll never know...

Цитирай Първоначално написано от Moderatorius
    Иначе най-противното са ми "вафлички" в корените. Блякс, отвратително е.
    Амиии,аз също си правя вафлички,не за друго,просто нямам грам обем.Какво друго може да се направи в този случай?Щом знаеш,кажи. Да ходя със гадна сплескана коса ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си