- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ви дразни най-много във външния вид на жената ?
Какво общо има топираната коса,леопардовите щампи с личната хигиена ?
BrokenInnocence, аз коментирах КОНКРЕТНО един глагол, чети малко и после си прави труда да се изказваш.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
И аз тва се питам ..Първоначално написано от SexyBitch
ОМГ, чудя се колко време се ги мислили тия всичките неща докато ги напишете, в крайна сметка никой не е перфектен, а и разни хора, разни идеали ...
по темата: дразнят ме само шалварите и мръсни кецове (нямам нищо против момиче с кецове, просто като ги видя мръсни ... )
много разко се изразявате, че МРАЗИТЕ![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Нечистоплътност (къпане,миене на зъби ,обезкосмяване и т.н.) както и просташко поведение....всичко друго зависи от вкуса на момичето![]()
А ти си размърдай малко мозъка и после си прави труда да се правиш на интересна. "Мразя" е глагол който 70% от хората използват постоянно в ежедневната си реч, за да звучи по-"силно" това, което казват. Далеч по-малко са ситуациите, в които се използва напълно буквално. Може би трябва да поработиш повечко върху глагола "мисля"...Първоначално написано от Violenza
Казах, че *повечето* от изброените неща са свързани с това, не всички.Какво общо има топираната коса,леопардовите щампи с личната хигиена ?
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Това с комплексите не стана ли изтъркано вече ?! По-скоро перхидролените момиченца страдат от комплекси заради манията си да приличат на своите чалгаджийски идолки ! Да, никой не е нужен да се съобразява с мен, но мазната изрусена коса с черни корени и 5 пъти по-тъмното лице покават нищожния им мозъчен капацитет или по-скоро липсващия такъв ! А глагола "мразя" се иползва съвсем на място ! Да, точно така, мразя простотията и пошлостта лъхаща от българската младеж !Първоначално написано от Violenza
Тц, тц, кифличке, изобщо не ме интересува какво мисли едно нечистоплътно същество като теб. Не си мисли, че ще позволя да оспамваш тема за пореден път.
Липсата на вкус и естетика за мен показват липсата на мозък. Не може едно интелигентно момиче да се облече и гримира като магистралка.
А косата ти отдавна съм я познала, немита и чорлава, нали ?
Ти мен не ме мислина мен ми е по-интересно как изглеждаш ти ? От постовете ти се разбира, че си нечистоплътна и най-вече изключително НЕВЪЗПИТАНА, което разбира се не отива на едно момиче което се смята за умно
.
Всъщност няма нужда да отговаряш, не смятам да встъпвам в спор в които е ясно, че аз съм правата.
Впрочем измисли по-интересни начини да се опитваш да "дразниш" хората, защото не си никак "ефектна" !
В случая явно се използва напълно буквално и точно това имах предвид, спести си локумите.Първоначално написано от BrokenInnocence
И не се чувствам никак засегната, постарай се повечко следващия път.
Почти всеки има комплекси, да не кажа и направо всеки. Защо да е изтъркано? Това си е действителността, независимо колко се отрича. Така че няма смисъл да прехвърляш топката кой има и кой няма.Първоначално написано от Rebirthing
И не знам що за жалък живот имате, че да мразите някого само заради външния му вид, без да знаете нищичко за него.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Като не ти харесва темата-изчезвай,направена е специално да се описва кой какво не харесва във външният вид на момичетата и престани да спамиш излишно с несвързано неграмотните си коментари,защото дразниш!!!!!Първоначално написано от xxKiFlAx
• Обичай,за да те обичат! •
Отказвам да повярвам,че русата коса технически се омазнява повече от всички останали.Аз съм руса,светло руса и гарантирам такова нещо няма.![]()
![]()
,но все пак е смешно.
^ точно обратното е. Нз кой го е казал и не ми се рови ,но е точно обратното.
Иначе по темата - единственото което направо презирам да видя у жена е тъмни косми по горната устна....направо е ужасно. Всичко друго е окей ,но това ........
Мразя кича ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Малее мн ме нервят рисуваните вежди, неравноерен фон дю тен, слабо и неофорено тяло взети заедно... размазн молив, неподходящо съчетание на дрехи (пример комбинация розово чанта и червен панталон, лошо съчетание дамска чанта с анцук и маратонки) очертани устни с молив, червило по зъбите,мазна коса, не добре оформен обем или прекалено много обем... не оформени вежди, постоянно да се гледа в огледалото... да си гризе ноктите и да си чопли лака непрекъснато,
някои от вас са писали толкова абсурдни неща![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Първоначално написано от Shia
Не, нямах предвид това. Едни от най-красивите момичета които познавам са блондинки, изкуствени или естествени няма значение. Просто дадох пример, че често виждам по улиците перхидролено русо с черни корени, при това мазни. Едно момиче като се боядисва русо или какъвто и да е друг цвят, трябва да мисли дали този цвят и тон и подхождат на тена, на очите, на веждите и т.н. , а след косата се боядиса би следвало да се поддържа.
Violenza, да, всеки има комплекси, но ти се изказа доста рязко с това, че "страдаме от сериозни комплекси", човек който страда от сериозни комплекси е комплексар, аз не съм комплексарка, а просто съм перфекционист.
А това с жалкия живот е просто прекалено вече ! На мен опита ми е показал връзката между външния вид и акъла, а и надявам се си чувала, че по дрехите посрещат, а по-акъла изпращат. Обясни ми как може едно интелигетно момиче да изглежда кичозно и евтино ?
+1Първоначално написано от Infinity
Ааа, да – Любов?! Целувки разни, думи празни..
А така! Викат му се принципи. Ако ви се струва невъзможно да изглеждате точно обратното на това, което сме описали - значи сте аматьори.Първоначално написано от Rebirthing
Много или неправилно сложен грим.Несъчетано добре облекло.И още куп други неща,за които вмомента не се сещам.
-нечистоплътност.
-лош дъх.
-обрасли вежди или тънки,с гадна форма.
-евтино изглеждащи дрехи.мда,не всички имат пари за скъпи дрехи,но поне да не изглеждат супер евтино,ще е добре.
най-много ме дразнят блузите с надписчета като 'terranova' ;д
-момиче да псува.и аз псувам,но се опитвам да го променя,че е много грозно.
-оранжев фон дьо тен.
относно предишните мнения..
1.не всеки може да има перфектна кожа..аз също нямам и точно затова си слагам доста фон дьо тен..не е яко да си личи,ама какво да направя..по-добре много фон дьо тен (който е същия като естествения цвят на кожата ;д),отколкото гадни пъпки на показ..
2.късите нокти били грозни..еми на мен повече ми харесват къси като на аврил лавин,например.(:
бтв..какво им има на големите чанти o,O
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Те пъпките и с фон дьо тен пак си личат
Иначе и аз съм съгласна, че няма нищо грозно в къси, но добре оформени нокти. Няма как винаги една жена да има дълъг естествен маникюр. Дразнят ме изгризани нокти! Толкова е отвратително!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Иуууу пъпки с мнооого фон дьо тен става като торта-не говоря за някого оттук конкретно ,ами имаше една от училище и ставаше баати мазалото
-лош дъх
-мустачки
-необезкосмени подмишници
-мръсна коса
-нечистоплътност
това са основните
Play or you'll never know...
Амиии,аз също си правя вафлички,не за друго,просто нямам грам обем.Какво друго може да се направи в този случай?Щом знаеш,кажи.Първоначално написано от Moderatorius
Да ходя със гадна сплескана коса ли?