.
Отговор в тема
Страница 5 от 15 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 372
    Вафличките са си яки и много момичета , в това число и аз прибягваме до тях, не защото ни е много приятно да ги правим, ами зариди обема, а те наистина оправят положението! А най противните неща в едно момиче според мен са :
    - Разликата от фон дьо тена между лицето и шията, получава се нещо като маска, което изглежда ужасно зле!
    - Също така прекалено многот слагане на фон дьо тен, който е 5 6 пъти по тъмен от нашия естествен цвят, и като се съблече съответно момиче по голи ръце се вижда една убйствена разлика, което е много грозно (забележете ги тия девойики навсякаде околко вас са )
    - КОСМАТИ РЪЦЕ!!!!!!! Мисля, че няма нужа от коментар..!
    - Руса коса с черни корени, незнам дали има по - гадно нещо, а също така светла коса и много черни вежди, много смешна комбинация!
    -Екстейшъните, които не са естествени и седят точно като перуки, проскубани и много грозни.
    -Дразни ме и много, когато момичетата почнат да си разменят дрехи.Една седмица едната е с дадена рокличка на дискотека, другата седмица нейната приятелка и те си мислят, че никой не забелязва и един вид хората си казват: Боже тия момичета колко мнохо дрехи имат..! А то е учебйно как си менкат дрехите, незнам много ми е смешно!
    - Огромният обем и вдигнатите бретончета, които правят главите им квадратни..!
    - Размазаният черен молив и изпотено лице, върху, което има 5 тона фон дьо тен и започва да лъщи от мазнината, нещо ужасно е...И винаги съм се чудила защо момичетата, които видят, че лицето им лъщи тичат към тоалетната и започват да мажат отгоре яко с пудра, за да спрат лъщенето.Така само се осложнява положението и кожата става оше по - мазна, но подорбности..
    - Неоскубаните вежди, които имат форма на запетайка или са прекалено дебели, като на някой Маугли.
    Общо взето това е.. има още много неща ама няма да ги изписвам , защото няма смисъл

Не обичам шалвари... Не обичам коса, тип гръмнал бойлер в трастика, рошаво и нито права, нито къдрава. Жълти зъби. Неподходящо съчетание на дрехи. За друго не се сещам.

Ебахти, вие обаче сигурно сте барбита и куклички. Перфектните лица без една черна точка дори! И перфектните прически......... грр,хахах. Never mind.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Мега фен
    нищо не ме дразни, всеки има право да изглежда, както пожелае. някои хора действително стават смешни, но това рядко е предизвикано от изредените в темата неща. доста комплекси се избиват тук.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Нечистоплътността ме дразни. Нищо друго.
    Що се отнася до дрехите и грима, приемам хората както се харесват. Много пъти дори не забелязвам несъвършенствата, а ако съвсем се набиват на очи само си помислям, че този човек би изглеждал по-добре по друг начин, и после забравям за него.

Мисля, че в темата се изписаха много абсурни неща. Не смятам за нормално човек да има едни и същи (високи) критерии към себе си и околните, просто защото не ги познава. Няма си на хабер защо външния им вид е такъв, затова според мен не си струва да обръща внимание.

Освен това, ако нечии външен вид предизвиква раздразнение у вас, то този човек най-вероятно се движи в различни среди от вашите, харесва хора, които не харесвате и изглежда по начин, по който вие не изглеждате. Може дори да е смятан за красив, като например момичетата със странен грим и странни коси, т.нар. кифли.
    За някои други хора външният вид не е приоритет и не виждам как това може да бъде дразнещо.

Пълничките момичета в къси панталони пък са ми изключитено симпатични. Знам, че не всеки, който има излишни килца би се осмелил да облече такава дреха и да даде повод на всички кльощи с претенции да го коментират, иска се солидно количество самочувствие, което тези момичета очевидно притежават. Не им пука много много за чуждото мнение и не са готови да се варят в дълги панталони при най-големите жеги за да удволетворят нечии капризи. Затова са ми симпатични.
    Не, че харесвам тлъстинки.

Всичко това, което писах по-горе беше за случайните непознати на улицата например, при по близки познати и приятели си позволявам да съм малко по-критична, защото знам, че нямат кой знае каква причина да се занемаряват. Не че ги осведомявам де.

Лоша лична хигиена обаче не приемам. Така съм възпитана и не мога да го преодолея. Лошата телесна миризма или дъх, много мазната коса и тем подобни абсолютно ме отвращават. Но тези неща за мен не могат да бъдат изравнени със зле оформените вежди или римските сандали.

А, и харесвам шалвари.

Мале някои сте ужасно зле..,ако на някои кожата не му е перфектна, а има няколко пъпки и т.н. какво да си ходи с пъпките да се виждат ли...? Много по-добре е да се сложи фон дьо тен.. те пак се виждат,но не са някакви червени ;х ! Лично аз имам малко пъпки и заради тях слагам фон дьо тен и не виждам нищо лошо в това!
    "Перфектните"- Сериозно смешни сте..някои изписахте по 30 причини!!! Майко милаааааааа........100% вие сте сумати по-зле

Бтв; по-темата.. Дразнят ме само:
    1- Лоша телесна миризма и лошият дъх
    2- мазна коса

Това е.

П.с. Съгласна съм с Poivre

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Gigandet, да не би да познаваш хората във форума, че отсъждаш, че те са по-зле, че и да даваш 100% гаранция, че е така ?! Виждал/а ли си ги поне на снимка ? В едно съм сигурна и това е, че повечето момичета тук изглеждат много прилично и нещата които са написали не се отнасят за самите тях.
    Що се отнася за пъпките и фон дьо тена, мисля, че второто само би влошило нещата с акнето. Доста лесно е да прикриваш недостатъците си, но не мисля, че парабените и другите химикали във фон дьо тена ще се справят със самия проблем .

И за да не ме нападне някой ще кажа, че не "мразя" хора с акне, нормално е на човек да му избият няколко пъпки, просто ми е неприятна силно акничната кожа, тоест пъпка до пъпка до пъпка !

buzzzz, не знам защо си мислиш, че хората които сме писали в тази тема сме "перфектни барбита и куклички" , едно момиче стига да е чистоплътно, дори да носи най-обикновена тениска, дънки и кецове пак ще прави добро впечатление. Не е нужно едно момиче да е с перфектна прическа, грим и маникюр за да изглежда добре. Стига ми само косата да е чиста и сресана, а ноктите просто да са оформени. Толкова ли е трудно хората да се поддържат поне елементарно ?!

Poivre е абсолютно права.

Повечето, които се размрънкаха в стил 'какво критикувате, да не сте перфектни' се обадиха защото ги настъпаха по опашките.Засягате се от непознати с високи (понякога нелепо заповедни) критерии и пищите насреща с изтъркани простотии.И това е смешно ^^ Не че омразата към момичета с шалвари не е, ама.. Цялата тема е голяма пародия.

И аз не си падам по лоша хигиена.Другото е въпрос на вкус, за който ми е все тая ако дрехите не са по мен.

Ехооо немога да разбера защо някой хора приемат всичко написано тук като лична убида..?!? И тръгват да спорят и да ни доказват, че не сме прави, в това което пишем..Темата е точна и ясна, неща , които ни дразнят в момичетата.И никой тук не парадира с някаква неземна красота или с перфектност, просто изказваме мнение.. Не е ли дразнещ обема, който прави главата квадратна.. или пък всекидневното разменяне на дрешки, или пък оранжевото лице , което е започнало да лъщи от мазнина, ако някой ми каже, че това му харесва е ок, ваша работа.И междо другото xxKiFlAx това ,че ти непознаваш момичета с лош дъх и жълти зъби неозначава, че ги няма, има много момичета, за които миенето на зъбите е последна грижа.Важното е да има 5 тона оранжево червило и всичко е 6

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Повечето от вас тук матурки по философски цикъл ли ще държите?

Направихте темата на гъ з бе,шматки такива .На когото не му харесва да не пиши .То бива дървени философи ама тук сте в "малко" повече
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Съгласна съм напълно с Poivre, освен че аз не харесвам шалвари.
    Rebirthing, извинявай ако съм те разбрала погрешно. Но например колкото и да се поддържаме, все пак излизат малко пъпки. И слагаме фдт, за да ги прикрием. Понякога някой прекаляват. Така правим ние, които нямаме перфектната кожа, която явно ти имаш. Създаде такова впечатление у мен, че едва ли не ако ти се размаже молива или ако ти излезе черна точка (ЗА БОГА!) ще получиш нервна криза и ще скочиш от 2рия етаж. А това за джапанките (мисля, че ти го беше написала) беше черешката на тортата. Не искам да навлизам в споровете ви, просто мен не ме дразнят такива хора. Щом имат проблем с кожата нека си се мацат с колкото искат фдт. Ако ще и зелен да е... И не всеки може да има перфектно бели зъби. И на всеки се случва да си размаже грима или да си оцапа обувките. Повече ме дразнят перфектните, които при появата на пъпка или ако им се размаже грима или (О боже мой) ако се счупи нокът ще получат инфаркт. Айде спирам да пиша повече, да не разваляме темата както каза britzy-то.

neeDaBosS <3 { }

Никой не е казвал, че е грозно да слагаш фон дьо тен, а тези пък които твърдят, че да слагаш фон дьо тен е излишно или смешно, значи наистина доста се изсилват, но както и да е.Грозното е , когато фон дьо тена не прави кожата на лицето ни по бистра и чиста, а я прави мазна, на петна и със съвсем различен цвят от нашия естествен.Трябва да има все пак някаква естетика в целия грим, нали с него се стараем да изглеждаме по - добре, да прикрием някой дефект, а не да се загрозяваме.. и жълтите зъби стават от нередовно миене, и от липсата на лична хигиена, не от нешо друго

Повече от фен
    Дразнят ме единствено лоша лична хигиена и прекалено разголени дрехи, тоест да ти изскача задникът от дънките. Всичко друго, като съчетание на дрехи и грим е прекалено относително, аз може примерно да не харесвам животинските десени, а някой друг да ги носи, защото мисли, че са страхотни. Ии.. да, някои наистина прекалено издребняват. Мое мнение (;
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    Не обичам шалвари... Не обичам коса, тип гръмнал бойлер в трастика, рошаво и нито права, нито къдрава. Жълти зъби. Неподходящо съчетание на дрехи. За друго не се сещам.
    лол.. и моята коса не е нито права нито къдрава и не виждам какво противно има в това да тръгна да я горя с преси и маши ли? Не мерси

Цитирай Първоначално написано от LuniChkaa
    Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    лол.. и моята коса не е нито права нито къдрава и не виждам какво противно има в това да тръгна да я горя с преси и маши ли? Не мерси
    Е и? К'фо ме интересува мен, че не искаш да я гориш? Не съм казала, че е противно, всеки си има вкус, както си прецениш така си прави косата. Просто такъв тип коса не ми допада

neeDaBosS <3 { }

Повече от фен
    кифли...
    не ми харесват ^ със стърчащи навън задници,цици,тяло,което не би било правилно да се показва...абе като цяло гадни мазни кифли,които не знаят кога да спрат с грима и лака за коса : )

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Не харесвам:
    - твърде разголеното облекло
    - безумните прически(рошави или топирани така,че косата е 2 пъти по-голяма от момичето..)
    - момиче облечено с шалвари
    - неподходящо съчетание на дрехи
    - космати крака,мишници
    - лоша лична хигиена(да не се къпе,мие и пръска с дезодорант.. да не сменя често дрехите си)
    - прекаляването с грима
    - комплексарщината на някои момичета и вечното им мрънкане,че са дебели,особено като не са ;Х (на някои приятелки това е нещото,което ненавиждам ;д)
    - пълни момичета,които ги мързи да спортуват
    - пълни момичета,които избират неподходящи дрехи за фигурата им(примерно плитки дънки и съответно паласките си стърчат..)
    - глезли,фукли,мързеливки...

Личното ми мнение е,че най-много от тези неща ме дразнят нечистоплътността,комплек арщината,това момичетата да са глезени и да се фукат много.Това как се носят си е тяхна работа,ако щат голи да ходят,но да не ми миришат и да не ми мрънкат на главата.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Аз да добавя, че много ме дразнят така наречените "фотосесии" в тоалетната на някое барче или дискотека, доста ми е смешно, да застанеш пред огледалото на тоалетната и да снимаш..

Голям фен Аватара на daru6a1
    - Червило по зъбите
    - Прекалено бледо розово червило
    - Червило , излизащо от естествените линии на устните
    - Изкуствени или спластени от спирала мигли
    - Необезкосмени крака
    - Огромни очила
    - Неточно сложени лещи
    - Много топирана коса
    - Прекалено тънки вежди с много голяма чупка
    - Непочистени или вежди, върху които е поставен молив
    - Вежди с форма "запетайка"
    - Мазна коса
    - Руса коса с черни корени
    - Молив за устни , със значително по-тъмен цвят от червилото
    - Несъчетаност на цветове
    - Токчета + анцунг/шалвари
    - Мноооого черен грим
    - Присадена коса , личаща от 100 км
    - Невъзможно високи обувки
    - Неоформени/изгризани/олющени нокти
    - Прекомерно много пудра или ФДТ ВЪРХУ веждите

Смятам да си ЗАПРА списъка до тук , че до утре няма да мога да напиша всичко което смятам за дразнещо

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Неточно сложени лещи не знам как би изглеждало, но съм виждала такива които седят страшно изкуствено, все едно не гледам човек, а рептилоподобно !!!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Неточно сложени лещи не знам как би изглеждало, но съм виждала такива които седят страшно изкуствено, все едно не гледам човек, а рептилоподобно !!!
    Ооо ужасно е -,като ходих на училище и едната беше с половин кафяво половин зелено око ,а после стана със зелено и кафяво
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Непочистени или вежди, върху които е поставен молив -Ами и аз върху веждите си слагам молив по простата причина, че са ми бледи и ако не сложа стои грозно и неестествено, не е цаката да сложиш 5 тона черен молив, а някаъв цвят, който се доближава до косата ти и да стои естествено, но по принцип веждите винаги се оформят с молив..!

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    май сте идеалните
    Нечистоплътни момичета не съм срещалаа и няма !
    Ама вие май сте такива и за тва пишете нарочно че другите са такива мннннн сте зле
    да бе няма.. 1 път седях с 1 съученичка,наведох се към нея,защото си изпуснах химикалката и да видиш как ме лъхна на немита п*тка

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    май сте идеалните
    Нечистоплътни момичета не съм срещалаа и няма !
    Ама вие май сте такива и за тва пишете нарочно че другите са такива мннннн сте зле

Пак ли ти?! Чудя се как още не са те баннали..

По темата:
    Бях писала,но ще добавя още три неща:
    - токчета + анцуг (направо ми иде да се хвърля от някъде като видя някоя така)
    - супер дебели вежди
    - молив за устни,който излиза много от линията на устните

- рисувани вежди
    - неоформени/дебели вежди
    - потури
    - оранжев фон дьо тен
    - мазна коса
    - мустаци

Голям фен Аватара на daru6a1
    Цитирай Първоначално написано от glezenata13
    Непочистени или вежди, върху които е поставен молив -Ами и аз върху веждите си слагам молив по простата причина, че са ми бледи и ако не сложа стои грозно и неестествено, не е цаката да сложиш 5 тона черен молив, а някаъв цвят, който се доближава до косата ти и да стои естествено, но по принцип веждите винаги се оформят с молив..!
    Чакай сега .. Красивото си е красиво .. Аз говоря за наистина грозно изрисувани вежди ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си