.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Леа
    Guest

Продупчване на уши?Къде?

Значи аз нямам дупки по ушите, а искам да си ги пробия.Говорих с приятели и ми казаха че взимали по 5лв на ухо...а на мен не ми се дават десет лева за такова нещо.Така че кажете някой козметичен салон с по-приемливи цени
    А и друго да попитам - задължително ли е след това да си купиш медицински обеци?Аз например имам златни - те няма ли да вършат работа първоначално?Мерси предварително!

Леа
    Guest

Re: Продупчване на уши?Къде?

Цитирай Първоначално написано от Леа
    Значи аз нямам дупки по ушите, а искам да си ги пробия.Говорих с приятели и ми казаха че взимали по 5лв на ухо...а на мен не ми се дават десет лева за такова нещо.Така че кажете някой козметичен салон с по-приемливи цени
    А и друго да попитам - задължително ли е след това да си купиш медицински обеци?Аз например имам златни - те няма ли да вършат работа първоначално?Мерси предварително!
    П.С. Става въпрос за София

Женито
    Guest

:)

Здравей,мила.Аз сам едно много лачезарно момиче от град Ямбол ... Казвам се Жени..
    Много мои приятелки са идвали в нас да им продупча ушите.Не боли изобщо.Не трябва след като ти го пробият да се носи мед.обица...каквато и да е може да се сложи,но да не се изкарва поне до 2 седмици..Чао миличка

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Предполагам знаеш пазара на Седмочисленици. Тръгваш от другата страна на тротоара посока пл.Славейков и в ляво трябва да видиш една голяма табела: 'Tatoos / Piercing' или нещо от сорта. Влизаш в едно дворче и от там ще се ориентираш.
    Човека, който работи там май се казваше Светльо, ама не съм сигурен.
    Успех.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ами 5 лв. за едното ухо хич не е много
    ти какво искаш някой да те пробие супер некадърно,да ти преебе ушите,после да ти се разранят и т.н само, защото си скръндза?!
    божеее,дай 10 лв. после да не пускаш тема "Ушите ми се разраниха,какво да правя?!"
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Леа
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    ти какво искаш някой да те пробие супер некадърно,да ти преебе ушите,после да ти се разранят и т.н само, защото си скръндза?!
    божеее,дай 10 лв. после да не пускаш тема "Ушите ми се разраниха,какво да правя?!"
    Мерси че ми спамиш темата с безсмисленото си мнение!Като незнаете, не пускайте глупости и обиди,моля!!

p4elata_brumze мерси за инфото,а нещо за цени да ме ориентираш?

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    офф ХУЙ на моменти така мн ми се ще да те баннат !
    по темата : има 1 магазинче -казва се "НА ТЪМНО" и е близо до 133то у-ще ( моето даскало ) ,за улицата..оле убииме сега не се сещам,но ако те заинтересува ще поразпитам.И тама е 5 лева на обичка.
    доста мой приятелки са се дупчили там и за сега - останали без уши няма ,добре си работят хората
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен
    Apetka - abokat - 1.30. Tolkowa shte ti struwa.

Леа
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Apetka - abokat - 1.30. Tolkowa shte ti struwa.
    Не искам сама да си ги дупча Искам някое изпробвано студио да ми препоръчате просто

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    офф ХУЙ на моменти така мн ми се ще да те баннат !
    по темата : има 1 магазинче -казва се "НА ТЪМНО" и е близо до 133то у-ще ( моето даскало ) ,за улицата..оле убииме сега не се сещам,но ако те заинтересува ще поразпитам.И тама е 5 лева на обичка.
    доста мой приятелки са се дупчили там и за сега - останали без уши няма ,добре си работят хората

оффф много си зле.нали момичето мрънкаше че 5 лева било "скъпо".съгласна съм с милото гърлче.
    иначе има един филм "Капан за родители" с Линдзи Лоън там си дупчеха ушите-абоката в спирт и го гориш после слагаш резанче на ухото и дупчиш

Мега фен
    В което и да е козметично студио ще те продупчат с пистолет. Ако имаш смелост да се довериш на някаква козметичка.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    абоката в спирт и го гориш после слагаш резанче на ухото и дупчиш
    първо, абоката си е стерилен=> няма нужда от спирт
    второ, малко ще ти е трудно да изгориш абокат-само ще стопиш пластмасовата тръбичка
    и трето, резанче какво?и за какво ти е пък тая гадост

Guest
    Лелелелле баси мизерията. До къде стигнахте, че за 5лв се скръндзате Искала "изпробвано СТУДИО". Ми извинявай, ама в студио не 5 а 20лв ше ти земат!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Лелелелле баси мизерията. До къде стигнахте, че за 5лв се скръндзате Искала "изпробвано СТУДИО". Ми извинявай, ама в студио не 5 а 20лв ше ти земат!

Така е дееба! За изпробваното студио ако не друго, си плащаш името....мизерия!

kudeto i da si produp4i6 u6ite 6te ti stoi super.Nai-dobre 6te e da si slogi6 na vejdata

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Леа
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Мерси че ми спамиш темата с безсмисленото си мнение!Като незнаете, не пускайте глупости и обиди,моля!!

p4elata_brumze мерси за инфото,а нещо за цени да ме ориентираш?

ахаха,добре,че съм ти спамила темата
    даже,ела,аз ще ти дам пари да се дупчиш,че не искам после да ти се преебат ушитееее
    все едно да кажеш,че искаш силикон,но ще дадеш максимум 100 лв.
    като искаш да правиш нещо със себе си,прави го качествено
    не съм ти казала студиа,където взимат евтино,защото аз държа повече на себе си и предпочитам да дам достатъчно пари,за да съм доволна после...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Дори да се дупчиш сама, пак ще трябва да дадеш пари за обица, макар че сигурно би взела някое тенеке, защото е най-евтино.

Леа
    Guest
    Просто исках да знам дали навсякъде цените са едни и същи...баси хората дето сте.Изкарахте ме ебати мизерницата,само задето ви попитах един нищо и никакъв въпрос.Но нищо...ще пораснете и ще видите какво е когато мама и тате не дават пари а трябва сами да си ги изкарвате с доста лишения.Браво правете се на гъзарчета =D>

.........
    Guest

.........

kakto ve4e nqkoi hora spomenaha to dobroto studio za tva e dobr-vur6i se ka4estveno i se vzima min 5 lv-za 1 lv nikoe studio nqma i da te pogledne !!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Щом си толкова зряла и изкарваш сама парите си, защо мислиш за глупости?

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi mili4ka az imam 8 obici i vsi4kite ba6ta mi gi e slagal s izklu4enie tazi na pupa

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Guest
    най-добре е да идеш там където ти е личния лекар има "уши,нос,гърло" и там дупчат уши.само дето няма по-евтино от 5лв. никъде.навсякъде почти е така...

в пиърсинг студио или в болницата

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Ами аз си сложих още 2 обички на едното ухо миналия месец и ми взеха 18 лв. Ама най-важното е, че нямах никакви проблеми след това, слава богу [-o< И изобщо не съм се и чудила колко ще ми вземат А щом толкова искаш да си пробиеш ушите-ами направи го Обикновено когато искаш нещо много, си готов на всичко, за да го постигнеш \/ А пък ако толкова не ти се дават малко "повечко" кинти(в "..", щото става въпрос за някаква сме6на сума ), по-добре изобщо не ги пробивай, отколкото да отидеш в някое забутано студио със съмнително реноме и след т'ва да даваш изли6ни пари, за да си опра'иш ушите Замисли се

Talking

Цитирай Първоначално написано от mid_get Виж мнението
    Ами аз си сложих още 2 обички на едното ухо миналия месец и ми взеха 18 лв. Ама най-важното е, че нямах никакви проблеми след това, слава богу [-o< И изобщо не съм се и чудила колко ще ми вземат А щом толкова искаш да си пробиеш ушите-ами направи го Обикновено когато искаш нещо много, си готов на всичко, за да го постигнеш \/ А пък ако толкова не ти се дават малко "повечко" кинти(в "..", щото става въпрос за някаква сме6на сума ), по-добре изобщо не ги пробивай, отколкото да отидеш в някое забутано студио със съмнително реноме и след т'ва да даваш изли6ни пари, за да си опра'иш ушите Замисли се
    и аз така мисля човек все пак един път си дупчи ушите и 10 лв не са кой знае колко щом става дума за здравето на човек !_10 лв е един салам или 2 сладоледа БОС__

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си