Вафличките са си яки и много момичета , в това число и аз прибягваме до тях, не защото ни е много приятно да ги правим, ами зариди обема, а те наистина оправят положението! А най противните неща в едно момиче според мен са :
- Разликата от фон дьо тена между лицето и шията, получава се нещо като маска, което изглежда ужасно зле!
- Също така прекалено многот слагане на фон дьо тен, който е 5 6 пъти по тъмен от нашия естествен цвят, и като се съблече съответно момиче по голи ръце се вижда една убйствена разлика, което е много грозно (забележете ги тия девойики навсякаде околко вас са )
- КОСМАТИ РЪЦЕ!!!!!!! Мисля, че няма нужа от коментар..!
- Руса коса с черни корени, незнам дали има по - гадно нещо, а също така светла коса и много черни вежди, много смешна комбинация!
-Екстейшъните, които не са естествени и седят точно като перуки, проскубани и много грозни.
-Дразни ме и много, когато момичетата почнат да си разменят дрехи.Една седмица едната е с дадена рокличка на дискотека, другата седмица нейната приятелка и те си мислят, че никой не забелязва и един вид хората си казват: Боже тия момичета колко мнохо дрехи имат..! А то е учебйно как си менкат дрехите, незнам много ми е смешно!
- Огромният обем и вдигнатите бретончета, които правят главите им квадратни..!
- Размазаният черен молив и изпотено лице, върху, което има 5 тона фон дьо тен и започва да лъщи от мазнината, нещо ужасно е...И винаги съм се чудила защо момичетата, които видят, че лицето им лъщи тичат към тоалетната и започват да мажат отгоре яко с пудра, за да спрат лъщенето.Така само се осложнява положението и кожата става оше по - мазна, но подорбности..
- Неоскубаните вежди, които имат форма на запетайка или са прекалено дебели, като на някой Маугли.
Общо взето това е.. има още много неща ама няма да ги изписвам , защото няма смисъл