Според мен си сууууууууууупер жалък.Извинявай пич,но аз също имам такива в моя клас.Когато обсъждаме нещо във форума,ние сме една общност тука,и всеки малко или много разбира другия,а аз ще ти кажа,че те разбирам и теб.Винаги тук във форума повечето хора са добронамерени и за това и дават някакви положителни коментари на изключителни олигофрени.Ти си бил проблемен ученик,не учиш,нищо не си правил.Аз знам френски,немски,испански,ан лийски и руски и не съм ги учил много много.Ти за 1 година знаеш ли защо не го знаеш?Защото не си седнал и за минута да видиш какви са ти новите думи,какво има да учиш и така нататък.Значи за 1 година не си седнал да учиш,проблемен ученик си,ще останеш на изпит по 2 предмета и искаш да ти кажем как да изкараш що годе добра оценка,НО без да сядаш да учиш!Ти луд ли си бе приятел,не виждаш ли какви ги пишеш?Като не ти се остава на изпит сядай да учиш,това е,средно положение няма - или сядаш или повтаряш.И аз често не барам по нищо,но пак съм пълен отличник,защото в час слушам,ама ти си и проблемен ученик,та и това не правиш..ами извинявай,но направи някакви усилия,не само да ми седиш на компа и да се оплакваш.