.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Град
    Bulgaria

Има ли кастинги за американски филми в България?

Ще съм ви много благодарен ако ми кажете къде в България търсят актьори или статисти за американски филми! ..

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    тва което казваш е с-р тъпо все едно в Япония да има кастинги за бразилски филми и сериали ест че няма върви в Америка и там ш си намериш ама не е мн лесно да знаеш трябват ти агент и т.н. и т.н...

Град
    Bulgaria
    то това за америка и аз си знам,че е най добре да отидеш и да си търсиш там на място Но ще ми бавят визата а може и да не ми дадат такава ..защото за да отидеш там им трябва информация.. например отиваш на гости при роднини ИЛИ те ИСКАТ за филми трябва да отидеш за едиси колко време .. А ако на интервюто им каже6 трябва ми визата за да отида в америка по кастинги [за неопределено време] НИКОГА НЯМА ДА ТИ ДАДАТ ВИЗА ..трябва ти вътрешен човек на който те ще се обадят И може би ще ти дадат виза за няколко MESECA...Но без вътрешен човек може да не ти проработи късмета.Интересувам се защото е възможно.. понеже много американски филми са заснети в българия..и естествено в повечето такива случаи пишат че са снимани в др. страни .. а за агентите .. в БГ има ли такива .. И каква работа вършат [че не ми е мн ясно] ..?? :P

Град
    Bulgaria
    Хайде дее.. Някой ??

Град
    Bulgaria
    Мерси за отговора все пак!!

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Tи по-грешеен раздел не можа ли да избереш?!
    • Обичай,за да те обичат! •

Град
    Bulgaria
    Цъках каквото ми падне

няма. те си избират по вътрешни хора

Град
    Bulgaria
    Други мнения ?

Еми аз допреди 1-2 години участвах като статист във френски филм. Иначе за американски незнам...

Град
    Bulgaria
    дай малко повече INFO ..

Ами не помна точно на коя дата, беше отдавна. Събрахме се около 60-70 човека пред Народния театър. Всеки си имаше номер. Като викнат някой номер ти излизаш отпред и ти правят няколко снимки. После попълваш формуляр с твоите лични данни и телефон за връзка. След около 1 седмица ти се обаждат, за да ти кажат дали си избран. Явяваш се на посочено място, казват ти какво да правиш. Снимките траят 3 дена. После получаваш около 50 лева, за това че си участвал.

Има, да, те все от тука ги взимат тея дето ги гледаш по кината. Всички, дето не са успяли в Америка идват в България и стават известни. И то с основно образование, с по-добро не ги искат.

Божее..
    chemicalX

I would go through all this pain. Take a bullet straight through my brain. Yes, I would die for ya baby;
    But you won't do the same.

Има, разбира се, но трябва да провериш в момента кои филми точно се снимат у нас. Един мой приятел от курса ми се снимаше доста редовно в някакви американски продукции тука. Е, не са първо качество, но все пак ти дават някакви парички

Град
    Bulgaria
    Oks

Град
    Bulgaria
    UP

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си