.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Разделени съвет

Първо здравейте.

Аз съм на 17 и тя е на 17 но малко по голяма от мене.Ходехме 2 месеца и много се привързах към нея обичам я изключително много.Стремях се да сме щастливи и двамата.Но дойде момент в който ми каза притискаш ме много,задушаваш ме немога всеки ден да излизам с тебе задушаваш ме и скъсахме.На следващия ден и казах ,че съжалявам и осъзнавам как съм се държал на моменти и ,че ще и оставя да се вижда с приятели и ,че няма да я държа изкъсо.Тя каза ,че и трябва време и ще реши какво да прави и така 2-3 седмици никакъв отговор пишеме си понякога излизаме но нишо особено.

Така това беше историята ни накратко.Обичам я изключително много и неискам да я загубя.Решил съм утре да отида при тях с една роза и да си поговоря с нея.

Сигурно много от вас сте изпадали в такива ситуации да храна ли някакви надежди?И ако сте изпадали в такава ситуация какъв беше изхода?И какво и казахте?

Очевидно нямаш опит.Когато някой ти каже,че го задушаваш,значи не иска да сте заедно.Тя ако те харесваше достатъчно щеше да иска да се виждате колкото и ти.Остави я,няма смисъл.Не се впускай толкова във връзките си.

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Хахах, цитат от една реклама ~ Давай по-леко
    не се привързвай толкова, безмислено е, моите грешки са голямото привързване... а после ? Разочарование.. Като я задушаваш, да си купи вентилатор.. ... трудно е да се забрави така някой... ама .. трябва

.. DaKid ..

Не е за тебе! Както каза bogzfaggot , когато някой ти каже , че го задушаваш , значи не иска да сте заедно.

Опитай,нищо не губиш,пък и си имаш роза
    Щом я обичаш толкова много,всичко е възможно.Би трябвало да ти прости,ако и тя те обича.
    [/b]
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Добре де. Тя те е зарязала. Какво искаш да стане повече. Най-голямата грешка на всеки човек, е че се връща при този с който е бил и е завършило гадно. защо трябва пак да ходите и след време пак да скъсате? Явно има проблем във връзката ви. Остави момичето намира. Уж искаш да не я задушаваш, а пак ще го направиш. Остави я на свобода за малко. Пък ако е твоя тя ще се върне сама при теб!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си