- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- А какво ви дразни най-много във външния вид на момче?
Божеее като ви гледам мненията,ми вие супер мног неща не понасяте...трябва момчето да е кажи-речи перфектно..Аз нямам толкова претенции пък.
1.Мразя момчета с бръснати крака !
2.Мразя момчета с розови тениски,ризки и каквото и да е розово.
3.Мразя момчета с прилепнали панталони (адидаски) или с прекалено къси шортички ! ( Днес видях двама,повдигаше ми се,половината му за*ник вънка ^^ )
4.Мразя жълти зъби.
5.Мразя руси момчета![]()
П.С. - Божее ОБОЖАВАМ ИЗСУЛЕНИ И С ОБИЦИ ПО УШИТЕ ! Много ми е страно как може да не ги понасяте![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
-Девствен мустак
-Или пък някакви гъсти огромни мустаци..
-стърчащи косми от уши,нос
-ушна кал
-жълти зъби
-носенето на едни и същи дрехи вс ден
-мръсни обувки
-лош дъх
-миризмат на някакви храни,чесън,лук,както и на алкохол и цигари
-прекалено космати
-голи охльови![]()
-една вежда
-твърде тънки вежди
-дрехи по тялото на някоя клечка
-шалвари/потури ИУ !![]()
-мазна коса
-с пърхут
-мирис на пот
-някви прически фешънски![]()
-момичешка походка![]()
айде стига толко![]()
+1Първоначално написано от SlowDownBaby
И аз т'ва се чудя - много ми харесват обици по ушите, веждата, езика и т.н. Също и набола брада. Приятеля ми е с черна коса и като му набоде брадата е адски секси. Честно казано ми прави впечатление личната хигиена на мъжете. Иначе едва ли има чак фрапиращи гледки както при жените - там говорим за дрехи, коса, грим и т.н.
НЕ НА ЕМОТАТА !!!Първоначално написано от xxxmyheroinexxx
Мразя да се правят на интересни,безчувствени и хладнокръвни,каквито не са!!!
Ехехеййй мразиш ги, ама като ти се ... не говориш такаПървоначално написано от Infinity
Много обичам такива неподготвени изказвания.
Ами мразя индивиди, които ме гледат нагло с поглед тип "В кърпа си ми, вързана, малкатааа". За външен вид мога да изброявам дразнещи навици както за момчета, така и за момичета без край. Има много неугледни хора, няма нужда да се делим на полове през цялото време![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
+рапърски дрехи;д ''женствени '' момченца ,нередовно къпанеПървоначално написано от marin4itu
![]()
Прекалено много пъпки и косми под мишниците ..а и прекалено много косми на ''онова място''...и мразя да ми мирише на манджи ;д и другите неприятни ''аромати'' ...но много ми харесват мъжки парфюми и особено ако мирише отдалече охохооо
![]()
** с мустаци &/ брада e_eПървоначално написано от Rebirthing
* без поне 5 сантиметра най-късото на косата...и такива със супер дълги коси
*лош дъх &/ мирис
*с прилепнали дрехи
*с розови блузки![]()
*с изрусени бретони
*с грим
*да говорят на че и це (напр. зайче, момиченце, портокалче, легълце)
Кажи-речи това е![]()
Нещото,което ми е най-противно е набъбнал мустак...Не понасям прекалено оскубани вежди и мръсни уши!!!
* Нечистоплътност. Тук влючвам космите, мустаците, потта и т.н. Нямам против мъже да имат косми по краката и ръцете обаче, освен ако не са прекалено тъмни, дълги и гъсти.
* Потници
* Джапанки
* 7/8 дънки
* Шкембе
* Прекалено дълга коса
* Девствено мустаче
* Мазна коса
* Супер прилепнали блузи
* Опасани блузи в дънките
* Да са прекалено хилави и кльощави, с изпъкнали вени
* Да се почесват по разни места на публично място
Мм май е това.
мазните и дълги коси![]()
![]()
![]()
![]()
ОТВРАТИТЕЛНО!!!!
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
Някой каза сини очи - wtf? човекът не е виновен,че са му такива,освен ако не носи цветни лещи. Същото важи за естествено русите господа.
Подкрепям останалите дами в темата. Изключително неприятни са ми косматите подмишници,мъжките сандали и мазната кожа -.-
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
почти подкрепям мненията по-горе.... не разбрах само защо не харесват, както някои се изразиха, "рапърските дрехи".. Много по-добре изглежда момче с такъв тип дрехи (стига да му седят добре) отколкото някой с прилепнали дънки или тип "шалвари"мен пЪккк смъкнатите ме радват !!
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Хайде сега да подхвана и мъжете, въпреки, че почти всичко е казано:
-Липса на хигиена.
-Незаинтересованост относно външният вид - да носи тва което е хвърлено най-отгоре на стола в стаята му и ако е обличано повече от 5 дни да вземе долното![]()
-Мазна коса
- Дълга коса мразя, както и такава, на която са и правени "подобрения" и нелепи причесчици - моцки, гребени, кичури..... Всякакви такива опити за привличане на внимание към собствената личност са ми много противни.
- Брадясали мъже.
- Мъже с дълги нокти или лакирани нокти. Тука влизат и заздравителите. И най-най-много такива с изгризани нокти!!! ужас!
- Прекалено космати или гладки като жена. По принцип съм за махането на космите при мъжете само от най-ключовите места, обаче ако по краката сте като маймуни и можете да си плетете плитки от космичките или не дай си Боже имате гора по гърдите или гърба - махнете гиии!!!! Това не важи за ръцете. Понеже знам защо го правят някои - личи си колко сте яки и през космичките по ръцете, за това ги оставете, прекалено е.
- Тлъсти и отпуснати, с големите шкембета и голееемите дупета! Ако седите и се тъпчете, нямате воля да идете на фитнес и се убеждавате как така сте си добре и сте много мъжествени - до никъде няма да стигнете.
- Нарочно облечени като идиоти, може би за да привлекат внимание. С шарени дрехи или тениски с "умни" надписи и картинки за нещата от живота.
хигиенaта е най-важна=> дразни ме ниската хигиена
всичко друго се приема.не че е приятно ама все пак хигиената е най-важна
!! особено с небръснати мишнициПървоначално написано от galet0
![]()
горките момчетанаправо ги съсипахте
![]()
като чета си мисля, че нито едно момче не може да се класира във ваще изисквания
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ебаси тея момчета трябва да ходят голи и обръснати от до. Всеки ден да ходят на козметик и т.н.т за да се впишат в изискванията на някой. Не разбирам какво лошо има в исухлените дрехи, обицата (за ухото говоря) за изправения бретон. Ами ако доди някъв накъдрен като пудел ще кажете "защо не си изправя косата?" |( Късите панталони??? :O е с какво да ходят да вземат пролет, лято, есен, зима да са с дълги панталони и да им се спарват краката ? Ами джапанките извинявайте ама с какво трябва да са зимни обувки ли или на плажа да отидат с маратонки и чорапи? Слабите момчета с изпъкнали вени .. еми не всеки може да напълнее и никой не си изкарва вените на показ нарочно.Някой пишат пълни простотий колкото да има нещо...
![]()
1. Коланчета, на които пише нещо от рода на Playboy и са накъсани по краищата.
2. Черно под ноктите . .![]()
3. Пърхут !![]()
4. ЛАНЦИ !!!![]()
![]()
![]()
5. Сребристи и/или златни маратончици, особено ако са Адидас . . С подходящо облекло - да! Ама с розова блузчица с надписчета, два ланеца и сиви дънки с избелени места . .![]()
6. В този ред на мисли - сиви дънки с избелени места, особено ако са дигнати до ушичките и са в комбинация с 1. (:
7. Гладни обувки ( разбирайте подметката да се е отделила от самата обувка )
8. Лак за нокти
9. Изправена коса
10. Какъвто и да е било грим по лицето
11. Прическа тип таралеж, особено ако е закрепена с мноооооооооого гел.
12. В този ред на мисли - зализване с гел или какъвто и да е примес с гел . .
Абе има и още, ама то вече елиминирах повече от половината мъже в България . . .![]()
или със сандали и чорапи..![]()
Защо ли си мисля, че повечето тук са момиченца на 13-14, които не са виждали мъж през живота си !?
ооо няма да мога да ги изброя всичките, но ще опитам:
- за лицето: пъпки, една вежда или по - тънки вежди от моите, девствени мустаци и всякакви подобни нечистотии, които с малко повече грижа могат да се коригират!!
- за тялото: по принцип не толерирам много обезкосмяването им навсякъде, но ако се налага по - добре да са го направили!! , гадните бирени шкембаци, нечистоплътните хора ..
- мразя да вуни на алкохол или цигари!
- миризмата на пот .. ПОВДИГА МИ СЕ!!
- мазни коси или гадни руси мангалски кичури, зализаните също .. ;д
- обици по ушите (с малки изключения)
- разни пренатруфени колани, гердани, ланци, розови тениски с надписчета и всякакви подобни простотии ..
- посраните дънки и сучиерите/тениските с 5 номера по - големи .. също и обратната крайност ..
- едно от най - противните ми неща - ДЪЛГА КОСА!
ох .. май си казах всичко .. горките момченца ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3