- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадже (само за свободни момичета)
(Абе вече става нахално все пак го пиша за втори път ама забравих нещо) Ми търся си гадже МОМИЧЕ трябва да е от ПЛОВДИВ на възраст 12 -13 години хубава умна и с чувство за хумор
Скайп - vivo011
ПАК СЕ ИЗВИНЯВАМ ЧЕ ГО ПОВТАРЯМ![]()
..-.- Тва да не ти е сайт за запознанства??![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ами като се замисля не е точно сайт за запознанства ама що пък да не![]()
Боже колко мъка има по тоя свят![]()
Ми търси си бе ама тука няа намериш![]()
Моля те,изчезни![]()
Потърси ме на скайп kukmiavka123. Аз съм хубава, умна, с чувство за хумор и БОГАТА.
вселената не се върти в тая посока в която си мислиш бро
madafaka
Съмнява ме ти да си хубав, умен и с чувство за хумор. "Преди да поискаш, помисли какво си дал".
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Търся си приятели! Трябва да сте красиви, умни, богати, с чувство за хумор и над 14 годишни! Само ако спазвате тези критерии може да станем приятели.
Не се обиждай, ама не си ли чувал, че човек не си избира приятелите!!!Първоначално написано от JimmyShady
Те просто идват. Ако ще да сте се запознали на пясъчника като сте били на 5 и сте искали да си играете заедно, защото единият има по-хубава лопатка...
човека просто използва сарказъм за да осмее автораПървоначално написано от VikiDonovan1997
madafaka
Moля те,97 си,нищо не разбираш-замълчиПървоначално написано от VikiDonovan1997
![]()
ааааааааааааааааабе яяя с егнтата се запри
човек може да бъде и на 25 и да разбира, същото важи и в обратния вариант - да си голям пък да говориш глупости
това че масата на 14 са заблудени не значи че всички са такива
madafaka
Обидих се... Искаш ли да сме приятели?Първоначално написано от VikiDonovan1997
Бе форумът с много тролове се напълнил тея дни.
биииваш., влезни в "гепиме.ком" ;дд мое да намериш..!
I'm Busy.!
You're Ugly.!
Have a Nice Day..!![]()
![]()
Това не е сайт за запознанства! На следващата такава тема получаваш дългосрочна ваканция.