.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Голям фен
    Град
    Varna
    А кога са ви изпитите?

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    27 и 30

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Стига сте се паникьосвали бе! Никаква полза няма от това. Ако сте ходили на уроци, и на пробни изпити ще е нищо работа за вас... Релакс!

Спомням си аз като кандидатствах, имаше по-умни от мен на изпита (особено по математика), а от притеснение едва едва хванаха 3, а аз имах 4 ... Говоря за 2009 година.

Айде по-позитивно, нищо страшно няма.

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Няма да се притеснявате, защото какво печелите от това- и да се притеснявате, и да не се, теста няма да се промени, шанс няма знанията да станат повече, а само може нещо да забравите / аз точно за това не се впрягам толкова в ученето - едно притеснение ми е е*ало майката, а така като не знам няма какво да загубя. друг е въпроса, че съм страшно мързелива. :s / Миналата година ходих на училище, учих каквото учих, изкарвах оценки /2,3,4,5 и много рядко имах шестици/ , силните оценки с пищови, разбира се ... с една дума - почивка /както всяка година/. Впрочем бях в ново училище, затова може би бях с не толкова силни оценки /и защото не си впрягах г*за да уча/. Дойдоха изпитите /оххх едни хубави слънчеви дни, много яко беше/ мм нали писах там. По български нещата са лесни, а по математика някой ги знаех, други по логика, трети на късмет. И без никакво впрягане и частни уроци изкарах 4 по математика, а 5 по български. Влезнах ,където исках и осми клас го изкарвам перфектно! Та смятайте вие с вашето страшно учене, много частни уроци какво ще изкарате!!!! Вие където знаете се притеснявате, а аз където не знаех изобщо не ми пукаше. Ааа обаче после, когато си въвеждах входящия номер и ЕГН-то в сайта на МОН ,за да си разбера резултата вече страшно се притесних. Това, че всеки си мисли, че теста е труден и притеснението ми е перфектното оправдание за пред учители (бих им казала " Госпожо/господине не може една слаба оценка на някакъв си тест, изкарана благодарение на притеснение, да ми е*бе майката на целогодишното ми учене) и няма как да ми оставят оценката от изпита /ако бе по-слаба от оформящата се за срока/ за срочна. И друго - разбрах, че в гимназиите има недостиг на ученици и дори с някаква си тройка могат да те приемат.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Не си единствен/а, спокойно..
    Най - добра подготовка можеш да направиш като решаваш
    повечко тестове, да се упражняваш..
    Иначе.. едва ли някой има информация дали тестът ще е труден,
    то от теб зависи.. ако си учил/а, няма как да се провалиш, сещаш ли се ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Град
    Града На Греха ..
    Няма как да го направят труден , защото нали се сещате, че родителите и децата след това ще вдигнат огромен шум! Както 2009 се оплакаха, че има логически задачи на теста по математика, веднага 2010 се бяха съобразили и им биха шута на задачите, предназначени за напреднали! А и сега на фона на издънката със теста по бълг. език за 4 клас. Просто шанс няма!
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Аз в момента също съм 7 клас. Тази година ходих на школа и на пробни изпити. Дано всички се справим. Донякъде вече съм притеснена. Да ти кажа честно се чудя дали е по-хубаво изпита да е по-труден или по-лесен. Проблема е, че ако е по-лесен много повече ученици ще успеят да изкарат по- високи оценки и конкуренцията ще е голяма. Не мисли какъв ще е просто тези дни реши още тестове и вярвай в себе си. Късмет! Искам да попитам някой, ако знае. Чувала съм, че ако двама човека имат еднакви оценки на изпита и мястото в училището, което искат да влезнат е само едно се гледа цялата диплома. Вярно ли е ?

Цитирай Първоначално написано от aras97
    Цитирай Първоначално написано от Anonimen05
    Аз в момента също съм 7 клас. Тази година ходих на школа и на пробни изпити. Дано всички се справим. Донякъде вече съм притеснена. Да ти кажа честно се чудя дали е по-хубаво изпита да е по-труден или по-лесен. Проблема е, че ако е по-лесен много повече ученици ще успеят да изкарат по- високи оценки и конкуренцията ще е голяма. Не мисли какъв ще е просто тези дни реши още тестове и вярвай в себе си. Късмет! Искам да попитам някой, ако знае. Чувала съм, че ако двама човека имат еднакви оценки на изпита и мястото в училището, което искат да влезнат е само едно се гледа цялата диплома. Вярно ли е ?
    Не е вярно.
    Първо равните оценки от изпитите не означават задължително равен бал, тъй като различините ученици може да са с различни балообразуващи оценки от дипломата.Но да кажем, че и по този показател са равни. Тогава не се взима цялата диплома, а средноартиметичната оценка от определени предмети, в които не влизат физическо, музика, изобразително, трудово, ЗИПОВЕ и СИПОВЕ, информационни, втори чужд език. Общо взето основните предмети. Естсествено, че това е в общи лини, тъй като някое конкретно училище може да си има и различен регламент.Ако дори при такова изчисление на средноаритметичната оценка се достигне до равни показатели, приемат надпланово всички с равния бал.
    Мерси

Супер фен Аватара на Djuff
    Абе дано имам някъв шанс да препиша по математика, че незнам НИЩО.

Град
    Града На Греха ..
    ^ Има ли желание, има и начин! xD

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    е как ще преписваш ебаси...има хора които цяла година са учили и са се старали и има и такива които цяла година нищо не правят... примерно ако накакъв такъв ми вземе мястото в гимназията в която искам... -.-

иначе аз цяла година си уча,старая се...тая седмица решавам тестове като машина..надявам се да се справя...математиката ме притеснява повече....
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Фен Аватара на SweetAngell
    Град
    Пловдив...
    решавай тестовете от миналата година ! Аз се подготвям върху тяхх, немисля че ще са по различнии

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    все пак от това ни зависи живота
    ДАЙНОЗАЪРС ГО РАВРАВРАВРАВР

Град
    Града На Греха ..
    Ааа LaChupacabra щом си мислиш, че на тези, които преписват им е лесно - преписваи и ти! Някой да те е спрял??? ... Замисли се защо ти не го правиш и бързо ще разбереш, че и преписването не е толкова лесно! Ааа де*ба лесно ви е да гледате отстрани и да обвинявате.

Тестовете наистина не бяха различни от миналата година.. поне този по Бел,де..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Svetlio1556
    Да тестът беше приличен,но преразказът ме затрудни..много детайли,много нещо.Вие как се справихте?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Svetlio1556
    Да,теста беше приличен,но преразказа ме затрудни,на вас как ви се стори.Като цяло как се справите

Супер фен Аватара на Runaway11
    Преразказът беше по-лек от миналогодишния според мен Тестът също не беше труден.

Град
    София
    Имаше толкова детайли..Да съгласна съм беше по-лесен от миналогодишния.Ти как се справи?

Май се уверихте,че изпитът не беше толкова труден,колкото се притеснявахте

Цитирай Първоначално написано от Metallica12
    Май се уверихте,че изпитът не беше толкова труден,колкото се притеснявахте
    Той хич не беше труден, но аз имам 55/65 на първия модул. Не мога да повярвам. Грешки от сорта на "Посочете НЕВЯРНОТО" аз съм писал вярното или кои са от несвършен вид, аз съм писал от свършен. Много ме е яд просто...

колко са точките на първия?

Цитирай Първоначално написано от Djuff
    колко са точките на първия?
    Тоест? Общо са 65.

лелеее и 31 каква оценка ще да е?

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    честно казано не знам, нямам скалата пред мен иначе бих ти казала....
    но ако се замислиш 31 е долу-горе половината от 65, тоест ако 65- 6.00, то 31 - 3, даже ако не 2,90.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си