- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изпити след 7ми клас 2011 година !
А кога са ви изпитите?
27 и 30![]()
Стига сте се паникьосвали бе!Никаква полза няма от това. Ако сте ходили на уроци, и на пробни изпити ще е нищо работа за вас... Релакс!
![]()
Спомням си аз като кандидатствах, имаше по-умни от мен на изпита (особено по математика), а от притеснение едва едва хванаха 3, а аз имах 4![]()
... Говоря за 2009 година.
Айде по-позитивно, нищо страшно няма.![]()
Няма да се притеснявате, защото какво печелите от това- и да се притеснявате, и да не се, теста няма да се промени, шанс няма знанията да станат повече, а само може нещо да забравите / аз точно за това не се впрягам толкова в ученето - едно притеснение ми е е*ало майката, а така като не знам няма какво да загубя.друг е въпроса, че съм страшно мързелива. :s / Миналата година ходих на училище, учих каквото учих, изкарвах оценки /2,3,4,5 и много рядко имах шестици/ , силните оценки с пищови, разбира се ... с една дума - почивка /както всяка година/. Впрочем бях в ново училище, затова може би бях с не толкова силни оценки /и защото не си впрягах г*за да уча/. Дойдоха изпитите /оххх едни хубави слънчеви дни, много яко беше/ мм нали писах там. По български нещата са лесни, а по математика някой ги знаех, други по логика, трети на късмет. И без никакво впрягане и частни уроци изкарах 4 по математика, а 5 по български. Влезнах ,където исках и осми клас го изкарвам перфектно! Та смятайте вие с вашето страшно учене, много частни уроци какво ще изкарате!!!! Вие където знаете се притеснявате, а аз където не знаех изобщо не ми пукаше.
Ааа обаче после, когато си въвеждах входящия номер и ЕГН-то в сайта на МОН ,за да си разбера резултата вече страшно се притесних. Това, че всеки си мисли, че теста е труден и притеснението ми е перфектното оправдание за пред учители (бих им казала " Госпожо/господине не може една слаба оценка на някакъв си тест, изкарана благодарение на притеснение, да ми е*бе майката на целогодишното ми учене) и няма как да ми оставят оценката от изпита /ако бе по-слаба от оформящата се за срока/ за срочна. И друго - разбрах, че в гимназиите има недостиг на ученици и дори с някаква си тройка могат да те приемат.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Не си единствен/а, спокойно..
Най - добра подготовка можеш да направиш като решаваш
повечко тестове, да се упражняваш..
Иначе.. едва ли някой има информация дали тестът ще е труден,
то от теб зависи.. ако си учил/а, няма как да се провалиш, сещаш ли се ?
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Няма как да го направят труден , защото нали се сещате, че родителите и децата след това ще вдигнат огромен шум! Както 2009 се оплакаха, че има логически задачи на теста по математика, веднага 2010 се бяха съобразили и им биха шута на задачите, предназначени за напреднали! А и сега на фона на издънката със теста по бълг. език за 4 клас. Просто шанс няма!
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Аз в момента също съм 7 клас. Тази година ходих на школа и на пробни изпити. Дано всички се справим. Донякъде вече съм притеснена. Да ти кажа честно се чудя дали е по-хубаво изпита да е по-труден или по-лесен. Проблема е, че ако е по-лесен много повече ученици ще успеят да изкарат по- високи оценки и конкуренцията ще е голяма. Не мисли какъв ще е просто тези дни реши още тестове и вярвай в себе си. Късмет!Искам да попитам някой, ако знае. Чувала съм, че ако двама човека имат еднакви оценки на изпита и мястото в училището, което искат да влезнат е само едно се гледа цялата диплома. Вярно ли е ?
МерсиПървоначално написано от aras97
![]()
Абе дано имам някъв шанс да препиша по математика, че незнам НИЩО.
^ Има ли желание, има и начин! xD
е как ще преписваш ебаси...има хора които цяла година са учили и са се старали и има и такива които цяла година нищо не правят... примерно ако накакъв такъв ми вземе мястото в гимназията в която искам...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-.-
иначе аз цяла година си уча,старая се...тая седмица решавам тестове като машина..надявам се да се справя...математиката ме притеснява повече....![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
решавай тестовете от миналата година ! Аз се подготвям върху тяхх, немисля че ще са по различнии![]()
![]()
![]()
Ааа LaChupacabra щом си мислиш, че на тези, които преписват им е лесно - преписваи и ти! Някой да те е спрял??? ... Замисли се защо ти не го правиш и бързо ще разбереш, че и преписването не е толкова лесно! Ааа де*ба лесно ви е да гледате отстрани и да обвинявате.
Тестовете наистина не бяха различни от миналата година.. поне този по Бел,де..
Да тестът беше приличен,но преразказът ме затрудни..много детайли,много нещо.Вие как се справихте?Първоначално написано от Svetlio1556
![]()
Да,теста беше приличен,но преразказаПървоначално написано от Svetlio1556
ме затрудни,на вас как ви се стори.Като цяло как се справите
Преразказът беше по-лек от миналогодишния според менТестът също не беше труден.
Имаше толкова детайли..Да съгласна съм беше по-лесен от миналогодишния.Ти как се справи?![]()
Май се уверихте,че изпитът не беше толкова труден,колкото се притеснявахте![]()
Той хич не беше труден, но аз имам 55/65 на първия модул. Не мога да повярвам. Грешки от сорта на "Посочете НЕВЯРНОТО" аз съм писал вярното или кои са от несвършен вид, аз съм писал от свършен. Много ме е яд просто...Първоначално написано от Metallica12
Тоест? Общо са 65.Първоначално написано от Djuff
честно казано не знам, нямам скалата пред мен иначе бих ти казала....
но ако се замислиш 31 е долу-горе половината от 65, тоест ако 65- 6.00, то 31 - 3, даже ако не 2,90.....![]()