.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Супер фен Аватара на Djuff
    31 със сигурност съм изкарала за другите някой не си спомням кво съм отговорила, други пък и идея си нямам кво съм отговорила...тя пък една така ме окуражи вика ми, че няма да ми стигне времето и аз на бегом...гадост

Ммм,защо подвеждате- мисля,че миналата година 18 точки стигаха за 3ка!!!Не съм 100% ,че е вярно,но.. провери Много се надявам и по математика да имате късмет,защото с лесният тест по Бел и математиците са се справили,което означава,че при гаден тест по мат те ще имат по-хубави оценки и балове,но да се надяваме,че всичко ще е балансирано,както при нас миналата година!Още веднъж успех и на математиката!

Цитирай Първоначално написано от Metallica12
    Ммм,защо подвеждате- мисля,че миналата година 18 точки стигаха за 3ка!!!Не съм 100% ,че е вярно,но.. провери Много се надявам и по математика да имате късмет,защото с лесният тест по Бел и математиците са се справили,което означава,че при гаден тест по мат те ще имат по-хубави оценки и балове,но да се надяваме,че всичко ще е балансирано,както при нас миналата година!Още веднъж успех и на математиката!
    Те нали тази сутрин обсъждаха да са нужни 30 точки за тройка.
    Айде мерси за успеха.

Ами не знам,миналата година поне бяха 18.. гледах и една скала от 2007,там пък са 16.. както и да е,да се надяваме да не гледате тази оценка!!!! Иначе,ако има още по-високи резултати,напълно възможно е и да се вдигне скалата.

Голям фен Аватара на SpIdeR628
    И мен ме сръчкаха...едни че няма да са справа други че няма да ми стигне времето..нема да влезна никъдее пфффффффф ... иначе имам около 5..6 грешки нз +/- 2..3

теста по БЕЛ не беше нещо кой знае какво, обаче аз се прецаках доста яко ;хх .. от 1 до 18 имам 3 гресхки и там след това с отворените отговори имам 1-2 малки грешки, за което нз дали ще ми дадат точка ..
    Аа аз да попитам - знаете ли дали на 21 упражнение ако си написал "но усещането, че всяко злое за добро" ще ти дадат точка
    Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си