- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изпити след 7ми клас 2011 година !
31 със сигурност съм изкарала за другите някой не си спомням кво съм отговорила, други пък и идея си нямам кво съм отговорила...тя пък една така ме окуражи вика ми, че няма да ми стигне времето и аз на бегом...гадост![]()
Ммм,защо подвеждате- мисля,че миналата година 18 точки стигаха за 3ка!!!Не съм 100% ,че е вярно,но.. провериМного се надявам и по математика да имате късмет,защото с лесният тест по Бел и математиците са се справили,което означава,че при гаден тест по мат те ще имат по-хубави оценки и балове,но да се надяваме,че всичко ще е балансирано,както при нас миналата година!Още веднъж успех и на математиката!
Те нали тази сутрин обсъждаха да са нужни 30 точки за тройка.Първоначално написано от Metallica12
![]()
Айде мерси за успеха.![]()
Ами не знам,миналата година поне бяха 18.. гледах и една скала от 2007,там пък са 16.. както и да е,да се надяваме да не гледате тази оценка!!!! Иначе,ако има още по-високи резултати,напълно възможно е и да се вдигне скалата.
И мен ме сръчкаха...едни че няма да са справа други че няма да ми стигне времето..нема да влезна никъдее пфффффффф ... иначе имам около 5..6 грешки нз +/- 2..3![]()
теста по БЕЛ не беше нещо кой знае какво, обаче аз се прецаках доста яко ;хх .. от 1 до 18 имам 3 гресхки и там след това с отворените отговори имам 1-2 малки грешки, за което нз дали ще ми дадат точка ..
Аа аз да попитам - знаете ли дали на 21 упражнение ако си написал "но усещането, че всяко злое за добро" ще ти дадат точка![]()
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш.