.
Отговор в тема
Страница 26 от 27 ПървиПърви ... 16222324252627 ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 665
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Само аз ли от самото начало се сещах ,че този лек ще е за един само? Все пак кой знае колко вампири по света, това да не е извор там...
    кефиш.

Ох, не знам. Никой не се кефи на Елена, и мен ме дразни. В момента само Клаус ми е симпатичен и ме интересува. Всички останали - майната им. Особено на Стефан, Ребека и Бони. Деймън е окей, ама и там много бози и глупости. Само не разбрах как Катрин я нямаше толкова много епизоди и сега изведнъж, чакай малко да оплескаме още нещата.

Пф. Губи ми се. Интересът също. Клаус обаче... ще му се нахвърля и е телец в истинския живот. Ох мамина душица сладка!

Град
    София, България
    много тъп епизод сериозно. Сайлъс в Шейн. Деймън накара Елена да си изключи там чувствата, която пък на свой ред изгори къщата. Много тъпо и сюррреално.

Пффф.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Не можах да не рева на тоя епизод. :Х Ама това с къщата... после Елена като си включи човечността ще има да гледам как циври, че е изгоряла на Джеръми обувките.
    И според мен ще намрази Деймън отново след не много време. И само не разбрах как Елена прие най-сетне ,че брат й е мъртъв, та Бони не можа и с това я изнудиха...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    ¨ че е изгоряла на Джеръми обувките.
    .
    Бони не можа, защото Сайлъс е в Шейн и я манипулира.

Град
    Bulgaria
    Хм.. за това не се сетих... А как Сайлъс си направи тяло-Шейн?

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Де да го знам... тоз човек уж няма сили вече апък манипулира хора, прави нови тела кво ли не още.

И аз се включвам в темата Според мен във филма, Елена си подхожда повече със Стефан , НО в реалния живот много повече с Деймън (както си е) Сега ми е много гадно за Джереми! Въпреки че симпатизирам много на Кералайн, понякога много и се дразня заради отношението и към Клаус. И защо по дяволите първо и двамата точеха лиги по Катрин, а сега и двата по Елена. Не може ли просто Стефан да е с Елена, а Деймън с Катрин А Clair Holt изобщо няма да коментирам. Единствено мога да изкажа поздравления за актьорската на Пол, защото изобщо не е лесно да играеш влюбен, в човек когото не си (Елена), докато заедно със теб играе и твоята истинска любима (в реалния живот - Тори)

Град
    София, България
    То по същата логика можем да кажем, че можем да изкажем поздравления на Иън, 'щото не е лесно да гледаш как гаджето ти в ИРЛ е лигавено от друг 3 поредни сезона.

Стефан и Деймън не са точели лиги по Катрин. Напротив, Стефан беше "compelled" да я харесва и да пие от кръвта и. От друга страна, Катрин не може да бъде с Деймън, защото (сегашния) Деймън изобщо не я харесва.

Общо взето, имаш много тъпа логика (начин на мислене) и май си проспала повечето серии :с

Мега фен Аватара на strawberry88
    На мен пък ми хареса епизода.Интересен беше.Жалко, че не показаха Клаус.Пф. А сега Елена, като няма чувства, ще става лошо момиче.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    То по същата логика можем да кажем, че можем да изкажем поздравления на Иън, 'щото не е лесно да гледаш как гаджето ти в ИРЛ е лигавено от друг 3 поредни сезона.

Стефан и Деймън не са точели лиги по Катрин. Напротив, Стефан беше "compelled" да я харесва и да пие от кръвта и. От друга страна, Катрин не може да бъде с Деймън, защото (сегашния) Деймън изобщо не я харесва.

Общо взето, имаш много тъпа логика (начин на мислене) и май си проспала повечето серии :с
    Напротив - Деймън я харесваше. Доказал го е във всички епизоди до сега. Той не иска Елена да се променя - защо, защото сега тя се държи по-разпуснато (ако помниш епизода с купона, малко след като тя стана вампир) . Той точно това и харесва, а такава е Катрин. А по въпроса с Иън те станаха гаджета с Елена по-късно - по време на заснемането на сериала. Но така или иначе аз на исках да кажа това(явно не си ме разбрала). Иън така или иначе и в реалния живот и във филма е влюбен в Елена и му е по лесно да го покаже, докато Пол не е влюбен в Елена (в реалния живот), а е влюбен в Тори и въпреки това така го изиграва, че все едно обича Елена, а не му пука за Тори.
    1-во аз не говорех за сегашния Деймън, когато казах Стефан с Елена и Деймън с Катрин
    2-ро всеки , който иска да има и който има гадже актьор трабва за приеме това, че неговата половинка ще бъде целувана и от други, така че това изобщо не е аргумент, с който да ми излизаш
    3-то може да не съм започнала да гледам сериала откакто е стартиран, но не се безпокой наваксала съм си!!! И това е мое лично мнение и дали на теб ти харесва или не и какво смяташ за него си е твой личен проблем !

Град
    София, България
    Да, Деймън я харесваШЕ. Минало време. От тогава нататък, изобщо дори не иска да я поглежда Катрин. Катрин изобщо не е Елена, дори когато 'разпускат'.

За втората ти под точка - изобщо не смятам, че трябва да се възхищаваме на Стефан, 'щото така добре е изиграл влюбването си в Елена, а е пренебрегнал Тори. То по същата логика, трябва да се възхищаваме на всички актьори, които са женени, тъй като играят влюбени в някого в даден филм.

Колкото до последната ти точка - скачаш и плачеш като обидена 8 годишна госпожица. Дори и въпросителен знак сложила накрая с тоя 'аргумент' се оправдават всички, които биват 'нападнати'. И аз мога да кажа - 'ама, това е мое лично мнение, и това че на теб не ти харесва, си е твой проблем'. Пораснете, бе. Аргументирайте се правилно.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Добре са го измислили.
    Една трета реване, една трета изневери и в останалото време пускат екшън и хубава музика.
    А Нина Добрев е толкова грозна по бански и без грим, че почваш да се чудиш, с каква магия са я разхубавили в сериала.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Да, Деймън я харесваШЕ. Минало време. От тогава нататък, изобщо дори не иска да я поглежда Катрин. Катрин изобщо не е Елена, дори когато 'разпускат'.

За втората ти под точка - изобщо не смятам, че трябва да се възхищаваме на Стефан, 'щото така добре е изиграл влюбването си в Елена, а е пренебрегнал Тори. То по същата логика, трябва да се възхищаваме на всички актьори, които са женени, тъй като играят влюбени в някого в даден филм.

Колкото до последната ти точка - скачаш и плачеш като обидена 8 годишна госпожица. Дори и въпросителен знак сложила накрая с тоя 'аргумент' се оправдават всички, които биват 'нападнати'. И аз мога да кажа - 'ама, това е мое лично мнение, и това че на теб не ти харесва, си е твой проблем'. Пораснете, бе. Аргументирайте се правилно.
    Момиче просто спри да си избиваш комплексите и най-накрая разбери, че всеки човек има собствено мнение и може да го изразява свободно (точка). Живеем в свободна страна . И сега само не казвай, че и ти имаш собствено мнение и го изразяваш: да така е, НО не се заяждай...

Град
    Bulgaria
    girlwithboy , Елена, Стефан и Деймън ги няма в реалния живот. И Нина не е приятелка на Деймън, а на Иън. Защо не се съсредоточиш върху подреждането на своите мисли и после да анализираш чуждите? Действително не ти давам повече от 12 като те чета.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от girlwithboy Виж мнението
    Момиче просто спри да си избиваш комплексите и най-накрая разбери, че всеки човек има собствено мнение и може да го изразява свободно (точка). Живеем в свободна страна . И сега само не казвай, че и ти имаш собствено мнение и го изразяваш: да така е, НО не се заяждай...
    Изчерпа се. Пресъхна ти извора на аргументите, работещи навсякъде.

Е, вече в този сериал наистина ВСИЧКИ умряха. Останаха само Деймън, Стефан, Елена, Катрин, трима древни, Бони, Кералайн, Тайлър (но замина за някъде), Мат, Хейли (изчезна някъде), оня ловец и един луд вещер, който един бог знае как изглежда (Сайлъс)....Това наистина са малко хора, като се замислиш колко много бяха в началото..

П.С. : А да забравих! ..И шериф ФОрбс е жива....а Мередит изчезна някъде..

Цитирай Първоначално написано от vampiresong Виж мнението
    Е, вече в този сериал наистина ВСИЧКИ умряха. Останаха само Деймън, Стефан, Елена, Катрин, трима древни, Бони, Кералайн, Тайлър (но замина за някъде), Мат, Хейли (изчезна някъде), оня ловец и един луд вещер, който един бог знае как изглежда (Сайлъс)....Това наистина са малко хора, като се замислиш колко много бяха в началото..

Мда, точно всички умряха.

Защо нямаше нови епизоди последните 2 седмици и кога ще има???

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Един от най-добрите сериали които съм гледал през живота си .

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Мда, точно всички умряха.

Защо нямаше нови епизоди последните 2 седмици и кога ще има???
    Всяка година по това време има подобна пауза на сериала. В момента правят другите серии. Следващия епизод ще излезе на 14 март. А тука в България ще го има по торентите на 15 март.

Цитирай Първоначално написано от Eskapel4o Виж мнението
    Един от най-добрите сериали които съм гледал през живота си .
    Ако питаш мен бих казал че е най добрия сериал.

Цитирай Първоначално написано от vampiresong Виж мнението

Щом братята Салваторе, Клаус и Елена все още са там значи всичкo си е тип топ.

Супер фен Аватара на shmatarok
    пък пък пък аз четох спойлер, че сега в петък Клаус ще прави сееееекс

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    пък пък пък аз четох спойлер, че сега в петък Клаус ще прави сееееекс
    Якооо ...с кой?

greenblood, мерси.

Град
    Bulgaria
    И аз четох някакъв такъв спойлер Беше интервю с Джоузеф, ама не беше сигурно,че ще има секс. Само ,че ще има голи сцени (инложе)

И това ме устройва. <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си