- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- P90x- Добре балансирана система,която ни вкарва във форма!
Тази система изисква много свободно време и постояннство (включва 90 дневна програма с промяна на диетата и различни видове упражнения в домашна обстановка и фитнес залата )
Мисля , че си заслужава...
До колкото видях има супер много хора със страхотни резултати...
Ето едно видео с резултати:
http://www.youtube.com/watch?v=LxMwr...el_video_title
Какво мислите ?![]()
Момиче съм! ^-^
- Едно весело чудовище е по - ценно от един сантиментален досадник.
Не съм по диетите и ограничаванията. Трябваше ми време да осъзная, че не ям толкова много забранени храни и не ми е нужно чак да ги спирам. Просто предпочитам усилените тренировки, да вярно падам си спортна натура и да, имам дебели пра(ъ)сци точно от спорта но нищо не би ме спряло, дори и травма, тъй като съм имала много през всичките години.. И да, ям си по 2 филии хляб (типов или пълнозърнест) и не спазвам час за последно хранене и честно казано не ми се отразява. По-добре си спортувайте по много, защото е супер здравословно, пък и точно сега сме в период в който имаме нужда от всичко, ДА и от сладко също![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
От къде можем да я свалим или да я видим?
В замунда![]()
Момиче съм! ^-^
Странно защо нищо не ми излиза но ми казах че било доста ефикасно дори да спазваш само част от програмата пак имало ефект и аз искам да пробвам ама в замунда нищо не ми излиза![]()
Защото системата е P90X, а не PX90.Първоначално написано от CherryBell13
Сега я свалям, че ми стана интересно какви са им тренировките.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
БлагодаряПървоначално написано от TheBeliever
![]()
Охооо! Какви резултати, но за жалост аз не си падам по упражнения за вкъщи! Предпочитам да тичам на стадиона.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
някой ще ми даде ли линка от замундата с упражненията?!
Момиче съм! ^-^
http://www.zamunda.net/details.php?i...ist=1#filelist мисля, че е това ...
Аз нямам какво да свалям, но ако ми помогне да оформя дори и малко мускули ще е супер.В момента гаджето ми дава гиричка от 2кг и тя ме залепя за земята веднага
![]()
и работи ли при теб?Първоначално написано от Rebirthing
Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305
Нещо нищо не схванах , някой ще може ли да ми каже само режима на хранене,който трябва да се спазва?
ла-ла-ла
Aз си го пуснах да се тегли. Да видя какви са упражненията и т.н. Но някой може ли да разясни по-подробно?
Tва според мен ти ебава майката.Ако сте го гледали сте видяли,че там всички са в добра форма т.е. с техните мускули ще им е много по-лесно да изпълнят упражненията.С толкова тежки тренировки има опастност от претрениране,така че трябва да се внимава
Как ще се храниш ти решаваш...Първоначално написано от eminemfenka
Но разбира се това не означа да се тъпчеш с хамбургери и да очакваш някакъв резултат...
Упражненията са трудни , но пък са и ефикасни.![]()
Момиче съм! ^-^
Добре де,разбрах,че е трудно,сега и аз го свалям,но не разбрах има ли дадено време колко трябва да се прави (смисъл дали 90 дни или всеки колкото си поиска ? )
И всъщност не е ли подобно на таебото ? Аз преди правех таебо,около 3 месеца и нямаше големи разултати.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Първоначално написано от SlowDownBaby
Дадени са 12 клипа с различни упражнения.
1-я ден правиш клип №1,2-я ден правиш втория клип и т.н докато стигнеш до 12-я клип.След това почваш отначало.Има и бонус упражнения.Правят се 3 месеца...
Бих казала , че няма нищо общо с таебото...това е много по натоварващо ...
Момиче съм! ^-^