- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- P90x- Добре балансирана система,която ни вкарва във форма!
Мерси за обяснението,ще се пробвам![]()
А и между другото,през ден ли се правят или всеки ден ? Защото нали някои упражнения изискват да не се правят всеки ден.. ?![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Първоначално написано от SlowDownBaby
По принцип се прави всеки ден , но това вече си зависи от теб...
Момиче съм! ^-^
- Едно весело чудовище е по - ценно от един сантиментален досадник.
Някой, който тренира по този режим, ще може ли да ми каже как се падат почивките, защото си го изтеглих, но нищо не мога да разбера на таблицата.![]()
![]()
Ъп.
Вчера правих Legs and Back и 20 минути йога, днес правих Ab Ripper и Kenpo.
Много добро. Продължавам. :Д
Добра тренировка, но според мен е за средно напреднали. Не е за всеки..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
А при вас след колко време има видим резултат ?
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Изтеглих си го и бях решена да го почвам,но като видях за какво става въпрос,просто няма да се справя.Нито имам ластици,нито гирички,нито мога да правя лицеви опори или пък да има къде да се набирамОпределено НЕ Е за домашна обстановна,не знам що за глупост.Просто се отказвам,явно пак ще си мина на таебото и без това не искам мускули на ръцете...
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Първоначално написано от SlowDownBaby
Трябваше до погледнеш всички клипове....
Момиче съм! ^-^
- Едно весело чудовище е по - ценно от един сантиментален досадник.
Клиповете с кардио и йога много ми харесаха![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Еми аз погледнах всички,но има ли смисъл да почвам,ако постоянно има нещо,което не мога да направя или да пропускам някои от 12те режима....не знам дали ще има ефект ако правя 3 месеца,всеки ден примерно 9 от дните,а не 12....сигурно ще има,но исках да правя нещо,което да спазвам напълно,а не мисля,че това мога !Първоначално написано от ddreammer
Как се тренира това? 90 дена, всеки ден различно? Кога се почива? Колко дена в седмицата трябва да тренираш?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
ами аз от 2 месеца спазвам хран.режим (само на овесени ядки и салата) и правя упражнения,ако продължа да си спазвам хран.режим и почна тази тренировка дали ще успея да постигна плочки на корема и бедрата да са добре оформени,момиче съм
Да, ще успеешПървоначално написано от gergana7373
![]()
Предполагам, че и сега има видима разлика за 2 месеца, или греша ?
точно така одобено корема ,стегнат е и има съвсем малко мазнинки за сваляне,когато го стегна съвсем леко се забелязват плочици ,дупе почти няма...Първоначално написано от aLLa
Чудесно!Първоначално написано от gergana7373
Продължавай в същия духПрограма е натоварваща, но пък е хубава наистина
![]()
Тези клипчета с тренировки ми се струват наистина ефикасни, но кофтито, е че ако някой иска да прави всички клипове, трябва да има гирички, ластици, лост.А и другото, е че не всеки е издръжлив за всички упражнения.Аз като гледам ще ги издържа(ма кар някои малко трудно може би) но пък на мен не ми трябват...постигнала съм каквото искам чрез други тренировки.![]()
Може ли някой да ми ги прати по скайп,защото аз не мога да свалям от замундата.(Ако "да" да ми пише ЛС ще му дам скайпа)
Аз сега го тегля но нямам гирички ластици и къде да се набирам това ще бъде ли проблем? И да попитам тези упражнения и ограничения в храните и газираните напитки ще ми помогнат ли да сваля ОГРОМНИЯТ си корем (създаден благодарение на антибиотици) и някои знае ли за колко време горе-долу ще успея (ако трябва снимка кажете)
CherryBell13 с гирички и ластици може да се снабдиш от всеки спортен магазин.
Примерно от тук:
Гири
http://www.sportdepot.bg/products/fi...eli/23878-giri
Ластик:
http://www.sportdepot.bg/products/fi...k-za-raztygane
Цялата програма трае три месеца, така, че предполагам за това време ще свалиш всичко.
Програмата е велика! Преди половин година реших да я направя защото съм хърбав и ми трябва малко гръб, рамо, ръце, крака... абе всичко! Та правих 22 дни без да спазвам хранителен режим и не правех Yoga X и Kenpo X, а и други има дето някой ден ме домързяваше да ги правя, не всеки път правех Ab ripper X, но за това което правих 22 дни гърба ми стана по-голям, а и започнаха да се виждат некви мижави мускулчета ;D След това се разболях и от тогава не съм правил нищо... Програмата е много трудна, но ако се надъхате и издържите до края ще имате страхотни резултати (не като тези по клипчетата, щото те пият и сух протеин, Shakeology, Recovery formula, а и спазват хранителен режим, но пък и вие може да си ги поръчате и тогава резултатите ще са... СТРАШНИ!), но ще са наистина видими! Ето една снимка да видите моето "сериозно" трениране какво промени в гърба миhttp://imageshack.us/photo/my-images...383332100.jpg/
П.С. Преди програмата не можех да правя нито 1 набиране, а сега правя по 5-6, мисля че за 20 дни това си е показателно :P
Хаха, косата я няма от 2 месеца вече(http://imageshack.us/photo/my-images...892321210.jpg/ Това остана от нея ;D), но пък виж, ръцете още са си на мястото ;D
Също така, можете да потърсите и Insanity, също програма на Beachbody, но не се изискват каквито и да е уреди, повече кардио и лицеви са включени, но също е много зор, но пък също така резултатите са ГОЛЕМИ![]()