.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Actor , раменете ти са видимо по широки .

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Actor , раменете ти са видимо по широки .

Следователно, ако правите програмата сериозно, не като мен, да почивам 3 дни в седмицата, и ако спазвате хранителен режим (специално този на Tony Horton направен специално за P90X), ще имате наистина завидни резултати Мачкайте

П.С. Благодаря ти, Rebirthing

Като прочетох коментарите по-назад виждам, че има хора дето си мислят, че няма да успеят, че хората дето тренират по-програмата (тези, които виждате в клиповете, стоящи до Тони) са професионалисти, а те всъщност не са, просто са минали програмата веднъж и я правят втори път, а той ги е избрал, защото е видял най-добри резултати в тях (не само като тяло- издръжливост, еластичност, упоритост). Видях момиче, което казва, че няма лост нито гири, че не може да се набира и да прави лицеви... е, аз бях същият, колкото и смешно да звучи, правех лицевите със сгънати колена, така ще успееш да правиш серии по 5-10-15, предполагам. Лост си купих за 25 лева от Кауфланд, които се слага супер лесно и се маха по същия начин, а за гирите, може да ползваш бутилки 2л, защото си момиче все пак, като понапреднеш и видиш резултатите сама ще идеш и ще си купиш гири Относно набиранията, ако са ви трудни сложете стол пред вас и си сложете единият крак върху стола, щом ви стане трудно хем си помагате, хем тренирате и крака Надъхайте се, погледайте клипчета в YouTube (p90x results, transformation, success stories) и не се отказвайте, защото ви е трудно, щом ви е трудно, значи тялото ви се мъчи да постигне желаното от вас Ако имате въпроси, питайте Успех, мацки и пичове

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си