- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- трябва ли момчетата да си обезкосмяват краката ?
според вас едно момче трябва ли да си бръсне краката?
описателно заглавие
by Cucko0
Гласувах ЗА.Не е задължително да се бръсне,просто да се обезкосмява![]()
Не, освен ако не е някакво прекалено грозно.И не с бръсначка, а с кола маска.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Личен избор. Ако се харесва с косми да си стои с тях. На мен не ми прави впечатление.
Нито "ЗА", нито "ПРОТИВ".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ДА ! по- приятно е да си е гладко
му boy
НЕ! Много момчета изглеждат женствени с голи краци.
always late but worth the wait!
Гласувах с ДА, тъй като уважавам момчетата които се поддържат. Ако космите са малко, къси, светли и тнт не пречат, но ако са големи и черни просто няма друг избор .. гадно е ..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Против-губи се чара..някакси гейско ми се струва
Против съм. Струва ми се някак "странно". Не го намирам за гейско, или нещо в тоя род. Просто ми е някак неестествено. Мъжа за мен трябва да си има косми по краката.
против съм.Не ми допада като идея момчето с което съм ,да е дори по-гладко избръснато от мен,но зависи естествено ,ако е прекалено окосмен ..бих предпочела да се обръсне
Hostis Honori Invidia
ЗА.![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
неутрална съм, всеки сам си решава как би му било по-добре
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Попринцип не, най-хубаво си е естественото, но разбира се всеки сам си решава.![]()
Първоначално написано от dontcare
![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Неутрална съм.. Всеки сам решава за себе си какво да прави.. Ако са прекалено много и не му харесва така - да си ги маха.. Всеки си има акъл в главата,не е нужно в някакви си форуми да гласуваме дали сме "ЗА" или "ПРОТИВ" обезкосмяването при момчетата..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от syllables
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Да правя го и какво от това? Не е ли по-хубаво едно момче да си е естествено не говоря да е обрасъл като горила и да е с 3 вежди, а да си бъде нормално. Няма нищо лошо да се подържа, но мразя когато видя МОМЧЕ с тънки вежди дори по тънки от моите, с обръснати крака и ръце с изправена дълга коса и бретон тип джъстин бийбър.Първоначално написано от miminko
И все пак всеки с вкуса си ти харесваш бръснати аз не..
![]()
Не знам как ще ми изглежда като мъж с гладки крака.Първоначално написано от miminko
Който му харесва - да си ги маха. Аз такива не поглеждам. Ако искам да гледам гладки крака, направо ще си взема жена.![]()
След някоя годинка сигурно вече ще е напълно нормално и мъжете да се гримират.. кой знае.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не ми харесва, когато видя някой много космат мъж да се разхожда по къси гащи . Затова съм ЗА!![]()
За.
Напълно съм съгласна !Първоначално написано от Violenza
Твърдо ЗА!
1. Искам да усещам човешка кожа на допир, не да се чувствам като с животно.
2. Окосмяването на повечето мъже не е никак малко и тези, които не ги махат съм виждала лятото какво представляват и не ми е особено приятна гледка.
3. Едни косми изобщо не определят сексуалната ориентация, той да ми се докаже на качества като мъж е важно.
4. А тези, които се притесняват, че приятелите им ще са по-гладки от тях - значи има причина ;s