- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- трябва ли момчетата да си обезкосмяват краката ?
Против!! Освен ако не са големи, черни и къдрави. И пак няма да ми е чак такъв проблем, важното е да няма подмишниците ;д ...
!!!!Първоначално написано от Unendlich
Момче съм, според мен е безсмислено това да се дискутира
Всеки преценява за себе си, кой определя дали трябва или не трябва Пенчо да си обезкосмява краката?
всички направо..Първоначално написано от scrooper
божее..не знам.искам мъж до себе си,не някой женчо..
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Според зависи.Ако е нужно и момчето е решило така и някак си му отива,защо не.Има някои момчета,които пък просто не мога да си ги представя обръснати,затова просто си зависи.
Абе доскоро бях все твърдо против. Ама реших да се загледам по снимките на сите секс символи. Ми те всичките са обезкосмени![]()
Така че смятам, че краката и ръцете не са толкова важни, но гърди, подмишници и гръб - задължително.
Против!
Аз лично като видя мъж с обезкосмени крака и ми става някакво гнусливо!
И спря да се върти за миг земята..
определено НЕ!! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Обръснатите крака са нещо НОРМАЛНО, особено ако с косми приличаш на горила. За ръцете съм съгласен с теб, но за косата изобщо не съм. Какво ме боли мен, че оня малък холивудски гей ходи с такава коса, и видиш ли, сега всички на него ли подражаваме? Тя мойта коса си е права по принцип и няколко години съм имал бретон, нещо лошо ли има? Аз съм сметнал, че ми седи добре, а не защото просто съм поредното копие..Първоначално написано от VampireLover3
Ако си намеря приятелка с твоето мислене, тогава нарочно ще си оставя краката космати, да видиш хубаво ли изглежда дълги черни косми.. А като кажеш всеки с вкуса си, си противоречиш. Ако наистина го мислеше, просто щеше да спреш да се възмущаваш и да прецениш, че всеки сам си решава и не е длъжен да се съобразява с теб.
МОМЧЕ
Ако не са някакви фрапиращи голееми черни косми не ми пречи да не се бръсне ..![]()
Еми аз съм за.Брат ми всяко лято ги бръсне нали като тръгне с късите гащи.Много ми е гадно като видя някви крака на горила![]()
.Еми така си е
Господи... НЕ.
The blood that binds us ..till death unites us
+1Първоначално написано от FuckingFreak
Даа, но ако са мн къси и русички няма смисъл
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]