.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Как се справяте със срамежливките?

Идеята ми не е какви теми да подхващам и как да се спрявам с неловко мълчание , а как да изтръгна думичка от такъв тип момичета ,тъй като са много постни в диалога ,отговаряйки само с "да" ,"не" и "добре" , и в един момент ми писва да съм единствения инициатор и да се правя на шут ,за да предразположа разговор.
    sex

Мега фен
    Град
    София
    Разкажи някоя забавна случка пък да видим..знам ли.
    Искам да дам "Refresh" на ума си ..
    Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
    Да използвам "Undo" за всички мои грешки
    и да дам "Save" на всички незабравими спомени.

Мега фен
    Град
    <3
    С груба искреност.
    Свикнали сме да ни лъжат от любезност,което е мило,но не е много полезно. Като кажеш на някой срамежлив "Защо мълчиш постоянно" и като получиш отг от сорта на "Аз амии...такова съм си...ми..."
    и в този момент не трябва да се примириш и да кажеш нещо мило колкото да не обидиш другарчето си...
    Когато някой се самосъжалява с цел да чуе "Нее,не си такъв/а!" ,а обикновено туй го правим ние срамежливите,просто му кажете "Ами да,ти избираш да си такъв и явно не искаш да се промениш."
    Тогава дружката ви ще се обиди и разтрои и ще почне да се обяснява и защитава хълцайки. Вие ще продължите да сте искрено и грубо човече с добра цел и ще го накарате да осъзнае,че не е по нисшо същество от който и да е друг,а накрая не се извините и ще кажете,че е наистина за добро..
    йей ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Тъкмо мислех да пускам тема подобна на тази но не с цел да разбера как да се справим принципно със срамежливите момичета а конкретно в моя случай с едно...

Ситуацията е сходна с описания пример в заглавния пост но мааалко по-различна...

Аз съм на почти 18(на Halloween...тоест 31-ви октомври ги навършвам...просто трябваше да се похваля(sun)...) а тя е на почти 15...в началото разликата в годините ме притесняваше но като поговоих 1-2 пъти с нея осъзнах че е надраснала възрастта си с поне 1-2 години...

Обаче...

...е трудничко да се говори с нея...личи си че е различен и интересен човек....личи си че е по-разумна от останалите си връснички и определено ми привлече интереса...но просто ако не съм аз този който инициира разговора то няма да си кажем нищо...тя е способна да говои но просто трябва да мине доста време за да се предразположи и през това време аз движа нещата...но сещате се че е трудно постоянно да мислиш за какво да се хванеш при отговори от рода на 'мхм' или да...наистина...' ...тй че вкрайте някакви предложения ако се сещате тъй като момичето си струва...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Повече от фен Аватара на echii
    Цитирай Първоначално написано от blader
    Тъкмо мислех да пускам тема подобна на тази но не с цел да разбера как да се справим принципно със срамежливите момичета а конкретно в моя случай с едно...

Ситуацията е сходна с описания пример в заглавния пост но мааалко по-различна...

Аз съм на почти 18(на Halloween...тоест 31-ви октомври ги навършвам...просто трябваше да се похваля(sun)...) а тя е на почти 15...в началото разликата в годините ме притесняваше но като поговоих 1-2 пъти с нея осъзнах че е надраснала възрастта си с поне 1-2 години...

Обаче...

...е трудничко да се говори с нея...личи си че е различен и интересен човек....личи си че е по-разумна от останалите си връснички и определено ми привлече интереса...но просто ако не съм аз този който инициира разговора то няма да си кажем нищо...тя е способна да говои но просто трябва да мине доста време за да се предразположи и през това време аз движа нещата...но сещате се че е трудно постоянно да мислиш за какво да се хванеш при отговори от рода на 'мхм' или да...наистина...' ...тй че вкрайте някакви предложения ако се сещате тъй като момичето си струва...
    сигурна съм че след време с това момиче ще станете МНОГО добри приятели
    le boss.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    С груба искреност.
    Свикнали сме да ни лъжат от любезност,което е мило,но не е много полезно. Като кажеш на някой срамежлив "Защо мълчиш постоянно" и като получиш отг от сорта на "Аз амии...такова съм си...ми..."
    и в този момент не трябва да се примириш и да кажеш нещо мило колкото да не обидиш другарчето си...
    Когато някой се самосъжалява с цел да чуе "Нее,не си такъв/а!" ,а обикновено туй го правим ние срамежливите,просто му кажете "Ами да,ти избираш да си такъв и явно не искаш да се промениш."
    Тогава дружката ви ще се обиди и разтрои и ще почне да се обяснява и защитава хълцайки. Вие ще продължите да сте искрено и грубо човече с добра цел и ще го накарате да осъзнае,че не е по нисшо същество от който и да е друг,а накрая не се извините и ще кажете,че е наистина за добро..
    йей ^^
    евала, маце, това звучи много разумно : )) много добро мнение

Отпушвам им устата.
    They can all get fucked just stay true to you!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Първоначално поемай ти инициативата,говорете и с времето ще започне да се отпуска пред теб.Нужно ти е търпение.

Супер фен
    С нокаут.

Щом е толкова трагично положението и чак си гълта езика от притеснение, значи не й е дошло още времето да излиза с момчета. Трябва да се научи да си преодолява срама. Ти с нищо не можеш да помогнеш, колкото и да се опитваш да я предразположиш. Просто фактът, че е с момче ще я смущава.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Цитирай Първоначално написано от Cassidy
    Разкажи някоя забавна случка пък да видим..знам ли.
    +1

ShtrudeL, хвалка.
    Точно така.

Изобщо на всяко странно нещо е редно да се реагира с провокация, без капка съжаление или съмнение, че ще обидите някого. Трябва да провокирате, провокирате, провокирате. Ама без да спичате и да стъпвате "леко", че да не обидите "жертвата".

Ако непоклатимо си задавате въпросите, напр. "Защо не говориш?", "Как мислиш, че се води разговор, като само мълчиш", давате впечатление на непоклатим човек, който знае какво иска и не играе по чужди гайди (т.е. да се прави на шут) и провокирате човека да мисли, да реагира, да направи обратна връзка за поведението си.
    И, между другото, впечатляващо е да не се водите по акъла на когото и да е. Имам предвид, да ходиш по гайдата на срамежливките, ама като цяло и на хората, те прави да изглеждаш като някво мекотело и жалкар. Поне така си мисля, въпреки че зависи в някои случаи.

Задавайте смело въпросите си.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    не задавай въпроси,на които може да се отговори с 'да' и 'не'.;д
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Може би просто не й се говори с теб шегувам се.
    Тва с искреността е много добро предложение, само да не е прекалеено грубо, все едно й се караш.
    От друга страна ако е прекалено разговорлива и бъбрива, пак ще питате кво й има

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    да ти е идвало на ум, че тя хич не иска да си говори с теб и за това се чуди как д а закучи разговора с тези кратки отговори?
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си