Първоначално написано от
cranberry696
Авторе, отговорите на горепосочените ти въпроси се крие тук: "Истинското щастие е неделимо от инстинктите, стига животът да е във възход." Така сте си го направили сами. Не само тя, а и ти. Въобще не желая да обвинявам, когото и да е било, като цялото, просто изразявам гледна точка. Човек претърпява промени в живота си, явно твоята мадама, малко се е позабавила, а когато отменяш нещо да се случи, то се усложнява. Всяко действие има равно противодействие. Така де, физиката е кофти наука и въпреки че много ме бива, винаги ми е била неприятна. Чудиш се що пък ти казах Третия закон на чичо Нютон. Ами, защото всеки ден около нас този закон се прилага. Ако някой ти отпери един тупаник ти няма да седиш и да го гледаш, а ще му отвърнеш, нали? Приятелката ти се държала кофти с теб, не разбира от дума, не поправя грешката си. Реакцията се задейства и ти си готов да отвърнеш на удара. Каквито и да са нейните идеи, цели, нагласи и ценности не смятам, че всички са свързани с приятелите ѝ. Замислял ли си се, защо търси толкова внимание от тях? Не мисля, че го прави нарочно, за да те пренебрегва. За всяко нещо си има причина. Опитай се да разбереш нейната. Това дали е държала на теб. Самият факт, че се е страхувала толкова дълго да сподели чувствата си, за да не те загуби говори колко държи на теб, но ти си знаеш все пак, както каза не си на 15години. Имаш си глава на раменете, просто я използвай малко по ползотворно.