.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    ОБОЖАВАМ ЛЯТОТО!
    Миналото лято не беше кой знае какво,пропуснах доста,но си обещах че това лято ще наваксам.Само като си помисля колко хубаво ще ни бъдее....Остава само нещата да се наредят така както искам..и ще бъде перфектно. Непрекъснато ще бъда с приятелите си и най-хубавото е,че това лято май яко ще ме затресе любовта ...както е тръгналоо...... Просто ще бъде уникалноо!!
    А лятното настроение ми е от месец и повече... (sun)
    Само като чуя тея песнички http://vbox7.com/play:c5c97e53

http://vbox7.com/play:d90f02ae ...и моментално откачам...чувствам се така сякаш съм на седмото небе от щастие

Голям фен Аватара на asasfdf
    вълнувам се мн ясно! натрошени до пясък камъни, небе, миди, еднолични търговци, въздух, автобус, водорасло, медуза, чадъри, плажно масло.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoveMnmL
    Обожавам лятото,обожавам всичко свързано с него.Обожавам,когато дойде и когато ставам да виждам чистото небе и грейналото слънце.Как дърветата и всичко разцъфва.Когато дойде лятото направо се прераждам. Самото настроение на хората,късите дрехи,басейни,шоколадов тен.Всичко е тооолкова хубаво Почиваме от даскалото.И най-хубавото нещо от лятото-морето ! Обожавам морето,няма нещо по-хубаво от това да бъдеш с приятна компания на готино място,да не мислиш за проблемите.За мен е едно невероятно изживяване и винаги имам уникални спомени,които не могат да се забравят.Мечтая си един ден да си имам една къща в някой курорт на плажа и да мога да прекарвам цяло лято там.Ех,мечти,мечти.
    ++
    Все едно аз го казвам това..
    Обожавам лятото! Все още нямам конкретни планове,но най-вероятно ще ходя на моренце и извън България.

Иначе лятното настроение си го имам още от април месец.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Това лято ще е голяма ЧУКОТЕВИЦАААА!!!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Обичам лятото Това ми е любимият сезон. Винаги го свързвам с много слънце, тънки дрешки и моренце. За това лято обаче нямам никакви планове. Една колежка от университета ме кара да ходим Август за няколко дни на Слънчев бряг ама ще видим.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Ах и на мен ми се иска вече да е лято. За съжаление до 30ти Юни съм на училище, а после от 1ви до 8ми Юли имаме практика в Карлово да правим филм и изложба за бизнеса там.
    Тази година си взимаме басейн за двора и много се радвам. Не ми се вярва някой да ме искара от него.
    На море ще сме с гаджето в комплекс Виа Понтика в гр. Поморие от 23 август до края на месеца. После за съжаление от 1ви септември съм на училище, понеже съм 12 клас и пак ще имам 2 седмици практика, преди да започнем училище.

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Броя всеки ден, час и минута до 30 юниии!! Ще бъде просто уникално това лятоооо!!!!!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Фен Аватара на xfakexsmilex
    Град
    L.A. <3
    Мале нямам търпение!!!! ОБОЖАВАМ лятото!
    Усещам, че това лято ще е най-якото. На морето съм месец и половина (без нашите) и всеки ден ще е купон!

Pretty Little Liars.
    Glee.
    Supernatural.

Цитирай Първоначално написано от SkiCatA
    Броя всеки ден, час и минута до 30 юниии!!

И аз!!

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    Не искам лято. за какво ми е лято!? няма кой да ми го направи хубаво
    Искам зима
    ...

Тва лято ще е супер яко първо съм на лагер в планината с приятели дето ще е бахти купона, след това всеки ден на плаж, живея на 5 минути от морето нямам търпение

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Не обичам лятото. Свободия, жега и моменти на ужасна скука, независимо дали приятелите ми са около мене. Да не говорим, че т'ва е периодът, в който съм най-податлива на шибани настроения заради настъпващото еднообразие.
    Обичам началото на септември- хем е по-хладно, хем съм в очакване на нещо ново. И понеже винаги действам в последния момент, тогава се кефя най-много на свободата, защото знам, че наближава края й.
    Обичам морето, ама понеже все още ходя с нашите, не мога да си правя, каквото искам. А точно там искам да изтрещея, както си реша.
    Всъщност още от сега с нетърпение чакам септември, искам да започна от начало някои работи.
    същото
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Моето лято ще бъде скучно. Няма да ходя никъде цяла ваканция. Само за 3 дена през юли няма да съм в София, а на село и септември пак за 1 седмица ще съм на село. Няма да ходя на море. Ще седя вкъщи и ще гледам телевизия. Няма и с кой да излеза. Е, такъв е живота. Всеки си има съдба. Преди поне ходех на море.

Супер фен
    ...ама не много горещо, че да не плуваме в собствен сос все пак
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Голям фен
    Чакам това лято още от 30 август миналата година, когато се върнах в Германия, ноооо на 4 август си идвам и нямам търпение вече! ИИИ обожавам летните темички тук!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    Не искам лято. за какво ми е лято!? няма кой да ми го направи хубаво
    Искам зима
    И ние сме ти виновни,понежеееее............... ..........?
    Това лято ще има големи купони.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Изобщо не се вълнувам за това лято.15 дни ще бъда на практика и цяло лято на работа...дано поне на море ида..и ще трябва доста да уча през лятото и нз как ще ми стигне времето.задава се тежко лято...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Не обичам лятото. Свободия, жега и моменти на ужасна скука, независимо дали приятелите ми са около мене. Да не говорим, че т'ва е периодът, в който съм най-податлива на шибани настроения заради настъпващото еднообразие.

Супер фен Аватара на Djuff
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    И при мен е така .

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    То ще свърши скоро и отново ще е зима
    :P
    ...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Еми и по-хубаво настроение съм имала за лятото...Още не са ме оформили изцяло,някои даскалки нарочно са ме прецакали...гаджето се сърди,че ше заминавам,абе беги.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Нямам търпение (още съвсем малкоо до 30)
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си