- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Некаaaaaa Бъде Лято !!!!!...
ОБОЖАВАМ ЛЯТОТО!![]()
Миналото лято не беше кой знае какво,пропуснах доста,но си обещах че това лято ще наваксам.Само като си помисля колко хубаво ще ни бъдее....Остава само нещата да се наредят така както искам..и ще бъде перфектно.Непрекъснато ще бъда с приятелите си и най-хубавото е,че това лято май яко ще ме затресе любовта
...както е тръгналоо......
Просто ще бъде уникалноо!!
![]()
А лятното настроение ми е от месец и повече... (sun)
Само като чуя тея песнички http://vbox7.com/play:c5c97e53
http://vbox7.com/play:d90f02ae ...и моментално откачам...чувствам се така сякаш съм на седмото небе от щастие![]()
вълнувам се мн ясно! натрошени до пясък камъни, небе, миди, еднолични търговци, въздух, автобус, водорасло, медуза, чадъри, плажно масло.
++Първоначално написано от LoveMnmL
Все едно аз го казвам това..Обожавам лятото!
Все още нямам конкретни планове,но най-вероятно ще ходя на моренце и извън България.
Иначе лятното настроение си го имам още от април месец.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Това лято ще е голяма ЧУКОТЕВИЦАААА!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам лятотоТова ми е любимият сезон. Винаги го свързвам с много слънце, тънки дрешки и моренце. За това лято обаче нямам никакви планове. Една колежка от университета ме кара да ходим Август за няколко дни на Слънчев бряг ама ще видим.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ах и на мен ми се иска вече да е лято. За съжаление до 30ти Юни съм на училище, а после от 1ви до 8ми Юли имаме практика в Карлово да правим филм и изложба за бизнеса там.
Тази година си взимаме басейн за двора и много се радвам. Не ми се вярва някой да ме искара от него.
На море ще сме с гаджето в комплекс Виа Понтика в гр. Поморие от 23 август до края на месеца. После за съжаление от 1ви септември съм на училище, понеже съм 12 клас и пак ще имам 2 седмици практика, преди да започнем училище.
Броя всеки ден, час и минута до 30 юниии!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще бъде просто уникално това лятоооо!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Мале нямам търпение!!!!ОБОЖАВАМ лятото!
Усещам, че това лято ще е най-якото. На морето съм месец и половина (без нашите) и всеки ден ще е купон!
![]()
Pretty Little Liars.![]()
Glee.![]()
Supernatural.
Не искам лято. за какво ми е лято!? няма кой да ми го направи хубаво![]()
Искам зима
...
Тва лято ще е супер якопърво съм на лагер в планината с приятели дето ще е бахти купона, след това всеки ден на плаж, живея на 5 минути от морето
нямам търпение
![]()
същотоПървоначално написано от TheNewReligion
![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Моето лято ще бъде скучно. Няма да ходя никъде цяла ваканция. Само за 3 дена през юли няма да съм в София, а на село и септември пак за 1 седмица ще съм на село. Няма да ходя на море. Ще седя вкъщи и ще гледам телевизия. Няма и с кой да излеза. Е, такъв е живота. Всеки си има съдба. Преди поне ходех на море.![]()
...ама не много горещо, че да не плуваме в собствен сос все пак![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Чакам това лято още от 30 август миналата година, когато се върнах в Германия, ноооо на 4 август си идвам и нямам търпение вече! ИИИ обожавам летните темички тук!![]()
И ние сме ти виновни,понежеееее............... ..........?Първоначално написано от xxKiFlAx
Това лято ще има големи купони.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Изобщо не се вълнувам за това лято.15 дни ще бъда на практика и цяло лято на работа...дано поне на море ида..и ще трябва доста да уча през лятото и нз как ще ми стигне времето.задава се тежко лято...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от TheNewReligion
То ще свърши скоро и отново ще е зима![]()
:P
...
Еми и по-хубаво настроение съм имала за лятото...Още не са ме оформили изцяло,някои даскалки нарочно са ме прецакали...гаджето се сърди,че ше заминавам,абе беги.
Нямам търпение (още съвсем малкоо до 30)![]()
![]()
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!