Когато се прибрах вкъщи сияех от радост.Старк моето момче-мечта ме бе поканил на среща.Е,добре де, не точно среща, но е подобно. Ерик ме видя изгледа ме подозрително и попита:
-Какво е станало?Да не си спечелила от лотарията?-подсмихна се той.
-Не-е-е. Нещо много по-хубаво.-отговорих му аз.Той пак ме погледна подозрително,но явно не му се занимаваше и остави темата. Рече ми :
-Извинявай сис,ама аз излизам.Не ми се обиждай.- Усмивката ми угасна.Винаги го правеше.Разваляше всичко.
-Хубаво-казах студено аз-Приятно изкарване.
-Хайде де Джулс.Не ми се сърди.Знаеш,че трябва да ходя на работа.-каза той
- Ако знаех каква е тази работа може ми щеше да е по-лесно-извиках аз.
-Не те интересува къде ходя и какво правя,Джулия-каза през зъби той.
-Хубаво,но не очаквай от менда ти простя,че провали рожденият ми ден.-Извиках му аз.Отидох в стаята ни,треснах вратата и заключих.Свлякох се на пода и се разплаках.След малко се уморих.Преоблякох се,легнах и се надявах утре всичко да мине ок.
Събудих се рано.Главата ме болеше много.Пих хапче и се надявах да ми мине до обяд.Измих се облякох се и отидох в кухнята.Ерик,разбира се,беше там и закусваше.Той каза:
-Добро утро .Мама каза ако може да напазаруваш.
-Хубаво-казах студено аз.
-Виж...Джулс извинявай за снощи не исках да стане така – каза той.
-Ще ми кажеш ли какво работиш?-попитах го
-Не-отвърна бързо той.-Не ти трябва да знаеш.
-Добре.Ще излизам-казах.
-Къде?-попита Ерик.
-Не ти трябва да знаеш-повторих думите му аз,взех китарата си и излязох.
Разходих се в града.Отидох да си купя сладолед и видях, че е 12:30. Ако не тръгнех сега щях да закъснея.Затова тръгнах пеша.Исках да взема такси,но..нямах пари.Не че имах проблем.Стигнах бързо.По-бързо отколкото бях очаквала.Реших да се окъпя.Отдавна не го бях правила.Бях с синя рокля и отдолу бански.Съблякох роклята и се потопих в водата. Беше толкова успокояващо,че забравих за всичко.Чувствах се сякаш съм в рая.Не след дълго чух глас от брега.
-Джули?Смяташ ли да излизаш?-веднага го разпознах.Това бе Старк.
-Само секунда.
-Ако се притесняваш ще се обърна-каза той.
-Не няма проблем-обърнах се и „доплувах’’ до брега.Когато излязох от водата видях Старк да седи и да ме гледа.Днес беше по къси панталонки.Само.Какво тяло имаше само.Потръпнах.Той седеше и ме гледаше...по някакъв странен начин.Погледнах го в очите.Красивите му очи отново ме плениха.Отклоних поглед.Той се засмя.Облякох роклята и попитах:
-Е,Старк.Какво ще правим днес.
-Да поплуваме?-попита.
-Аз досега плувах-усмихнах се аз
-Добре..тогава да се разходим?
-Съгласна.-Хвана ме за ръка,което ме учуди.Явно си е проличало,защото усмивката му угасна.
-Нещо против?-попита
-Нее нищо.-Усмивката му се върна,той взе китарата ми и тръгнахме,През целия път ме разпитваше какво харесвам и т.н
-Е,стига толкова мой ред е да питам-казах аз
-Какво искаш да знаеш?-усмихна се той
-На колко години си?-попитах.
-18
-Откъде си?
-Живея тук цял живот,но съм роден ЛА.
-Охоо ..Ходил ли си там?
-Да.
-Яко ли е?
-Не е толкова по различно от тук-каза той-защо питаш?
-Една от мечтите ми е да отида там и да стана известна с музиката си.-отвърнах му аз
-Може да се уреди.-усмихна се той.
-Хайде стига,Искаш ли да седнем?-попитах
-Да,хайде.-и все така хванати седнахме на пясъка.Вече се бе свечерило.Луната се виждаше.Загледах се в нея.
-Красива е.-казах аз
-По това си приличате.-каза Старк
-Старк по това се различаваме-казах тъжно аз.
-Хей,защо говориш така.Бил съм на много места,виждал съм много момичета,но ти си най-красивото.-каза нежно той.
-За 1ви път ли го казваш на момиче-попитах подозрително аз.Той се засмя.
-Да за 1ви път-каза той.
-Съмнявам се-измърморих аз.
-Недей,не бих те излъгал.
-Излъга я.Току що изрече най-голямата лъжа в живота си.-чу се глас зад нас.Обърнах се.Там стоеше Ерик.Стоеше и ни слушапе от кой знае колко време.
-Не биваше да го правиш,Старк,не биваше да лъжеш,Джули.Особено след като знаеш кой съм аз и какво работя.-рече хладно брат ми.