- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Обичам те" - израз на чувства или просто израз?
wrong ..Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Казвам го само когато го чувствам, такава съм си. Как ще кажа такова нещо, ако не го изпитвам... Това са много силни думи. Казвали са ми "обичам те" , отговаряла съм с "добре". Малко е неловко, да... Но по-добре е да сме откровени, отколкото да залъгваме човека до нас. Мое мнение.
Смешно ми стана, че не го казвам на хората, които обичам наистина. На тях се старая да го покажа. Обаче понякога го казвам на хора, към които не го изптивам. И не мога да преценя с точност дали мотивите ми са грешни, тъпи или жалки, обаче си го правя. При мен е по - сигурно, че не го чувствам, ако го кажа, отколкото обратното.
Това си е нещо лично. Обичам бял шоколад, но не му го повтарям постоянно. Така съм мислел през по-голямата част от животът си. Е, когато си обещаеш - "следващия път ще го кажа" (ще се прежаля, няма да съм чак такъв пичага), а на следващия ден човекът просто вече го няма......по-добре го кажи поне веднъж. Можеш да повториш, да потретиш. Щом ти идва от вътре, изобщо няма значение, дали ще го мислят за фалшиво или лекомислено. Така го е почуствал човек, толкова пъти го казва. Тези неща не са нито черни, нито бели.
Казвала съм го на супер малко хора, но наистина съм го чувствала когато съм го казвала
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright