.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Това, което имах предвид, е, че е нормално да страдаш за нещо, което си загубила. Още по-нормално е да плачеш, когато те боли.

Щом още не сте плакали за момчета, значи не ви е наранявало момче, за което наистина ви пука.
    \/

Град
    Пловдив
    Аз съм плакала.. пфф
    :P Когато животът ти поднесе лимони, направи си лимонада! :P

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Плакала съм и съм се дехидратирала от рев..
    Точно. Ама буквално нямам сили повече... и продължавам. Отдавна ще да е било - 6-7 клас.

Сега се ядосвам, както каза Сиси. Ама здраво се ядосвам и ставам злобна, гадна, плюеща, вадеща кирливи ризи.
    Обаче понякога съм толкова афектирана, че дори и да се ядосам не мога. Тогава плача.
    Мен пък проблеми ми е,че като се изнервя много и го избивам на рев So.. същия ташак,само дето повече псувам
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Има ли някое дете, което никога не е плакало за счупена играчка?
    + ..
    . . . . < 33

anonymous708973
    Guest
    За мен голяма част от хората, писали в темата, както и познати, които уж не плачели и т.н. просто се мъчат да са нещо, което не са, мислейки че опитите им (дори и увенчани с успех) да не плачат ще ги направят по-силни.
    А нещата трябва да стават естествено. Не да се пънеш да не ти пука и после да пишеш във форума "Ами получава ми се", а да стигнеш до това състояние, в което наистина никой да не може да те сломи и да не можеш да заплачеш, просто защото си философски настроена, спокойна и приемаш нещата нормално.
    + много!
    Не виждам ква гордост е да не плачеш.

Мм аз никога не съм плакала за такова нещо!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Плакала съм,но не е било рев. Това се дължи на това,че не е имало някакви сериозни момчета в живота ми. И си мисля,че наистина не си заслужава. Попринцип не плача,а беснея,което пък не е много хубаво.

И аз също съм плакала за момче..

Lips that felt just like the inside of a rose

So,how come when I reach out my finger

It feels like more than distance between us!♥

Признавам, че съм плакала... колкото и да съм се заричала... нещастник подъл... все пак ме удари, говедото с говедо... не плача за разбити сърца, но за нос- определено...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Не виждам нищо срамно в това да плачеш.Изливаш си мъката и ти минава,според мен е хубаво даже понякога,после се чустваш по-добре.Аз си плача докато ми мине.Не познавам аз лично момиче,което не е.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    In the heart of action.
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy
    Аз никога не съм плакала за момче, не съм си го обещавала,нито съм се инатила, просто никой не си заслужава моите сълзи. Ще видим животът какво ще покаже.
    Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Аз.

Повече от фен Аватара на slun4o2
    Плакала съм за едно единствено момче, но бая рев си беше, ама настина много го обичах ! Но не виждам срамно да плачеш , аз например събирам вътре в мен и го избивам на без. Една приятелка пък ревеше всяка вечер, ставаше с подути очи, но пък сега отново са с това момче и много се обичат.
    Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.

-------

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако достатъчно обичаш въпросното момче,естествено,че ще ти е гадно като загубиш.От тук следва,че сълзите са неизбежни.

Голям фен Аватара на alice13
    Само 1 път в живота си съм плакала за момче. Попринцип съм човек, които му пука за всичко, но гледа друите да са щастливи. Ако той е щастлив, ОК ш продължа напред ;п

Повече от фен
    не и дано не . просто няма смисъл за момче според мен . ок за приятели много пъти но за момче никога !!!
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    до сега веднъж съм и то месеци, след като стана всичко това с момчето (аз бях виновна... по скоро плаках заради глупсотта си, а не заради него) .... беше ми се насъбрало много...

не се знае на там какво ще е.... ама да - заинатила съм се да не плача заради момче
    nigga stole my bike

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си