- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли някое момиче,което никога не е плакало за момче?
\Това, което имах предвид, е, че е нормално да страдаш за нещо, което си загубила. Още по-нормално е да плачеш, когато те боли.
Щом още не сте плакали за момчета, значи не ви е наранявало момче, за което наистина ви пука./
Аз съм плакала.. пфф![]()
:P Когато животът ти поднесе лимони, направи си лимонада! :P
Мен пък проблеми ми е,че като се изнервя много и го избивам на ревПървоначално написано от PinkPan7her
So.. същия ташак,само дето повече псувам
![]()
Брях,брях
+ ..Първоначално написано от TheBeliever
. . . . < 33
+ много!За мен голяма част от хората, писали в темата, както и познати, които уж не плачели и т.н. просто се мъчат да са нещо, което не са, мислейки че опитите им (дори и увенчани с успех) да не плачат ще ги направят по-силни.
А нещата трябва да стават естествено. Не да се пънеш да не ти пука и после да пишеш във форума "Ами получава ми се", а да стигнеш до това състояние, в което наистина никой да не може да те сломи и да не можеш да заплачеш, просто защото си философски настроена, спокойна и приемаш нещата нормално.
Не виждам ква гордост е да не плачеш.
Плакала съм,но не е било рев. Това се дължи на това,че не е имало някакви сериозни момчета в живота ми. И си мисля,че наистина не си заслужава. Попринцип не плача,а беснея,което пък не е много хубаво.
И аз също съм плакала за момче..
Lips that felt just like the inside of a rose
So,how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us!♥
Признавам, че съм плакала... колкото и да съм се заричала... нещастник подъл... все пак ме удари, говедото с говедо... не плача за разбити сърца, но за нос- определено...
Не виждам нищо срамно в това да плачеш.Изливаш си мъката и ти минава,според мен е хубаво даже понякога,после се чустваш по-добре.Аз си плача докато ми мине.Не познавам аз лично момиче,което не е.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от x7aZzy
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
Плакала съм за едно единствено момче, но бая рев си беше,ама настина много го обичах ! Но не виждам срамно да плачеш , аз например събирам вътре в мен и го избивам на без. Една приятелка пък ревеше всяка вечер, ставаше с подути очи, но пък сега отново са с това момче и много се обичат.
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Ако достатъчно обичаш въпросното момче,естествено,че ще ти е гадно като загубиш.От тук следва,че сълзите са неизбежни.
Само 1 път в живота си съм плакала за момче. Попринцип съм човек, които му пука за всичко, но гледа друите да са щастливи. Ако той е щастлив, ОК ш продължа напред ;п
не и дано не . просто няма смисъл за момче според мен . ок за приятели много пъти но за момче никога !!!
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
до сега веднъж съм и то месеци, след като стана всичко това с момчето (аз бях виновна... по скоро плаках заради глупсотта си, а не заради него) .... беше ми се насъбрало много...
не се знае на там какво ще е.... ама да - заинатила съм се да не плача заради момче
nigga stole my bike