- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да си купя ли антирадар?
ЗДР,аз съм момче на 15 години и съм от град Кнежа Плевенско ,живея на края на града ,а центъра е на 1.5 км от нас много обичам да се возя с колата в съседните улици та ако си купя антирадарa и го сложа в колата пред нас на колко растояние ще засича полицията?
Ти първо изкарай книжка, после мисли за антирадар.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Те полицайте като видят некъв метър и 20 зад волана смяташ ли че няма да те спрат?![]()
Толкова ли е трудно да не се обърка разела...![]()
Забрави за антирадара и НЕ СЕ КАЧВАЙ НА КОЛА, освен ако не се возиш!
Искаш да си купиш антирадар, защото си на 15, но ти се кара? Ами такива пишман шофьори бол, жертви от такива още повече.
А антирадар е устройство против радари, тоест против устройства които отчитат с каква скорост се движиш. А за да те спре полицай не е нужно много, само да ти прецени детския фейс зад волана и директно "моля напуснете МПС-то"![]()
Така че си изчакай годинките мирно и спокойно и си цъкай NFS докато му е времетол![]()
ne sm metur i 20 a 1.80Първоначално написано от Nakadah
и прави разлика между радар-детектор и анти радар. Второто въздейства в/у честотите на полицейските радари и е строго забранен от закона. Но не по-строго от това, да караш на 15?!?!
После защо по улиците умират толкова хора.
Kaто толкова ти се кара намери място, където да караш на спокойствие и където няма шанс да направиш птп. Ако има полигон, някъде близо до Кнежа, ходи там вечерта. Шанса да се натресеш някъде е нищожно малък...