- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече незнам какво да правя..
Здравейте..Та да разкажа за какво става на въпрос.Миналото лято на морето се запознах с едно момиче и тя беше от моя град "София".Дори преди да се срещнем на морето сме учили в едно училище.Та от тогава направо се влюбих в нея, но проблемът е там, че вече 10 месеца не иска да тръгнем.Казва, че има чуства към мен, но незнам какъв е проблема.Всъщност нямаме много време да се виждаме и контактуваме най-вече по скайпа.Аз съм 2ра смяна тя е 1ва и няма кога да се видим.Един ден (няколко месеца след морето) тя беше дошла в нас, и дори ме целуна когато я изпратих към тях.Когато я попитам защо не иска да тръгнем тя ми отговаря ,че съм и бил много ценен и не е искала да ме пропилява толкова рано.Каза ми, че ще се забие с мен рано или късно, но каза ,че следващите няколко години няма да тръгнем.Вчера и гледам на скайпа си е сложила едно сърце и помислих, че е за мен..сложих си и аз и тя ми каза "Това сърце не е за теб мили" и ми обясни, че е обвързана...Вече незнам дали това е нормално и незнам какво да правя..Казва ми да си имам чувствата към нея ,но да имам личен живот и да съм ходил с други момичета ако искам.Всичо е много странно и аз много страдам по нея.Просто незнам какво да правя.Дайте своето мнение моля ^^ и извинете ако има правописни грешки.
![]()
Според мен или те използва за да може да отиде при теб, когато гаджето и я напусне, или приятелството ви и е важно и не иска да го развали...поговори с нея и изяснете нещата. Успех!![]()
Какво по точно да я попитам...всеки път като подхвана темата завършваме и 2мата сърдити и скарани и постояно ми разправя, че никога несъм разбирал за какво става на въпрос..Та вчера и казах, че тогава всичко свършва и щом няма да тръгнем няма смисал да се занимавам с нея.И да се забиваме и да не се няма да тръгнем и и казах "The end тогава" и тя ми отговори, че така До НИКЪде няма да стигна...просто незнам..и съм в постоянно очакване да ми пише нещо за да и напиша нещо аз да я попитам кво става как е.. и така просто незнам вече много съм объркан..Може ли едно момиче да има чувства към повече от 1 момче едновреммено..дали пък нетрябва да изчакам още.. незнам.Ако знам, че след време ще стане нещо бих продължил защото имам чуства към нея и то големи..казвала ми е много пъти, че съм бил перфектния.. и сякви такива..незнам вече.
![]()
![]()
Тия ще ме уморят... Ти кво ? Да не си резерва ? Баси наглоста, честно... тази даже не ти е и приятелка
Колкото по-рано й натриеш носа, толкова по-добре за теб ;р
Трябва да и теглиш майната, след като вече сте говорили и ти е казала че си перфектния, защо тогова не сте заедно ?![]()
Това момиче е голяма манипулаторка.
Как само се възползва от тва, че е лапнал по нея... :х
Авторе, знаеш ли кога ще намеря "перфектния" и ще откажа да бъда с него ? Не й слушай филмите... бъди сигурен, че едно момиче ако иска да е с теб и наистина те смята за перфектен, въобще няма да се замисли или да си те пази за по-нататък..
А щом така се гаври, не ти е никва приятелка, вярвай ми.. ако беше приятелка нямаше да те заблуждава и да те тушира така, щеше да е искрена.
Опитва се да те накара да я искаш повече, да й тичаш по гъза. И се прави на интересна по доста глупав начин. Ебаси глупавото разиграване.
П.П: Защо "София"?![]()
Оставяй я тази.. Някаква дрисла, незнаеща какво иска.. Ако толкова много искаше да е с теб, щеше да бъде..
П.п.: "Не знам" се пише отделно![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Възможно е, но не тя няма чувста към теб. Държи те като резерва. Доста си наивен. Тегли чертата на всичко с нея. Колкото по-бързо го направиш, толкова по-бързо ще я преодолееш.Първоначално написано от val10
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Според мен не си струва да се занимаваш с нея.Ще си намериш по-добра ,
тази не си заслужава.![]()
Ок благодаря на всички![]()
Ако слушакаш може и да ядеш шоколад....може и. Много безсрамно се гаври с теб това девойче. От друга страна и ти не си се усетил. От кога чувствата са въпрос на преговори. или някой те харесва и те взима какъвто и изрод да си или не се занимава. В този ред на мисли не се мъчи дори, да си в компанията на гореспоменатата.
Не ти е НИКАКВА.. И силно се съмнявам ,че тя има някакви чувства към теб.. Не може да те обича ,а 10 месеца да не иска да тръгнете.. Глупаво си е.. Има те за резерва.. То просто е от ясно по-ясно,поне според мен..
Има много други момичета,спри да се занимаваш с нея..
Не си струва..
П.С - София се пише без кавичкитеИ не знам се пише отделно..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Как може да си толкова наивен?Не се обиждай, но това момиче те има за един вид резерва и нищо повече... Забелязала е, че си хлътнал по нея и те лъже за да ти даде празни надежди и да чакаш... А ти кво ще правиш, ше я послушаш ли?! Ше чакаш ГОДИНИ докато тя се забива с други и си живее живота а ти страдаш... и когато дойде момента и я отрежат, тя да дойде да ти реве на тебе и ти да я приемеш?!
Това е, иначе няма да иска от теб да не си променяш чувствата... Тва е много нахално.
Плюс това, как ше харесва повече от един човек?... Хората, които харесват по двама или трима или дори повече едновременно според мен не знаят какво искат. Щом сега си позволява това, ако тръгнете какво ли ще бъде? Ще си хареса няк`ъв батко на улицата и ще ти каже аре чао харесвам друг, но и тебе също, после пак ще се върна при теб, но не си променяй чувствата!
Съжелявам за романа... та така... според мен ще е най-нормално да я за*беш и да не се занимаваш с нея, защото очевидно те разиграва. Просто се опитай да я забравиш. Знам, че е лесно да се каже... но всички сме минавали през това. Излизай с приятели, намери си хоби, забавлявай се, живей си живота... И все ще срещнеш някоя друга, която ще те харесва истински...
За да и го върнеш - може да не и пишеш няколко дена, след това и пиши, и и кажи че харесваш някоя другаЕ, глупаво е, но просто ми хрумна.
Ай peace
Държи те само като "резерва" ..![]()
Ако не искаш да си такъв по - добре приключи нещата ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
"в следващите години няма да стане" .. и ти кво? ще я чакаш няколко години ли? я се осъзнай! не е единствена ...