.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Мега фен
    Град
    <3

Любовта е глагол

Love, love is a verb...
    love is a doing word...

Дамм, дам слънчица.
    Пускам една ного важна тема, тъй че седнете си удобно на столчетата, вземете си нещо за хапване и изцъклете очички от интерес, ЗАЩОТО!:

Искам да сте ного усмихнати и слънчеви.

Защото трагичното понякога е красиво. Защото тъжното понякога е красиво. Защото...
    Трябва да имаме силата, да виждаме как нещо, което обичаме умира. И не трябва да скърбим за него. Трябва да го изпратим с усмивка и да вземем неговата, без да го правим по-малко щастливо.

Трябва да изсмучем най-красивото, най-вълшебното и да го пуснем.

Става въпрос за това...че след раздяла мили мои всеки е тъжен, без да си дава сметка за случилото се.
    Има хора, които идват, за да си отидат. Има хора, които ни учат дори несъзнателно. И винаги...винаги трябва да вземем най-хубавото, да го пъхнем в джобчето за по-късна употреба (защото непременно ще има такава) и да сме усмихнати над трагедията си.
    Учим се взаимно как да обичаме, как да не обичаме и когато допуснем всички грешчици, знаем че в следващата употреба няма да ги използваме.
    Да, ние се употребяваме като се обичаме и винаги трябва да изтискваме гъбата, да вземем най-доброто от нея, да го изпием и да я оставим суха за следващите емоции.
    Когато се разделяте с някого никога не плачете и никога не се карайте, защото това човече е било всичко ваше.
    И никога не забравяйте да обичате и да взимате всичко най-прекрасно от случващото се.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Написани са хубави неща.
    Напомни ми за една фраза: "Не тъжи, че е свършило, радвай се, че се е случило". Но на думи е по-лесно отколкото на действия.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    nice thread...

...but...

...в живота не е толкова лесно като на думи.Права си,трябва винаги да гледаме да взимаме най-доброто от една връзка.Обаче сълзите и болката няма как да премахнеш за ден-два,казвайки си "всичко беше за добро".

Иначе съм thumbs up за позитивното мислене.

Мега фен
    Град
    <3
    За това споменах...че трагедията понякога е красива. Да, ще ти е кривичко, но ще знаеш, че е било красиво и ще си имаш хубави спомени, ще си научил доста неща и просто ще продължиш с всичко взето до сега...
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Трагедията е красива само ако я гледаш отстрани.

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от louise1
    love hurts ...but sometimes it's a good heart... and it feels like i'm alive...
    що рече

Град
    Някъде из София...
    омфг как съм го написала ,омг. оле човек не мога да повярвам ,че съм написала heart вместо hurt. за кво съм си мислила, е тва ще ми е за урок, щото и аз постоянно съдя хората че са неграмотни, явно че става и от разсеяност.
    Стават грешки хах

По-правилно граматически според мен е така

"love hurts ...but sometimes it's for good... and it feels like i'm alive..."

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Много хубаво и правилно си го написала
    някак си ме вдъхнови
    nigga stole my bike

Град
    Някъде из София...
    Цитирах от тази песен: http://www.youtube.com/watch?v=zxPcmi1U25g
    Много добра песен, има хубав текст и мисля че "it's a good hurt" също си пасва ,поне за мен.
    Дам,добра е.

Песните обаче не винаги са верни граматически,сещаш се някой път трябва да се напасва,за да има рима.

Но смисълът е един

Повече от фен Аватара на Nich
    има нещо слънчево в темата и това ми харесва! : )

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Хубаво щеше да е ако хората гледаха така на нещата. Може би взаимоотношенията помежду ни щяха да бъдат много много по-хубави. Жалкото е,че в повечето случаи поне единия не мисли точно така. Хората смятат ,че си доставят удоволствие,когато причиняват болка..лошото е ,че тя се стоварва точно върху тях,без дори да са разбрали как-те страдат!
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Хубаво би било да приемаме така разделите с любимите хора и да се задоволяваме само с припомнянето на хубави моменти. Но всичко е толкова трудно, особено ако става въпрос за наличието на истински чувства. Искаш спомените да се повтарят и потретят, но знаеш, че не е правилно и не трябва да допускаш да се случва. Трябва да намериш сили да преодолееш всичко това. В такива моменти всеки би си поплакал...

кажи, че нарочно си написал/а "ного".

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Мега фен
    Град
    <3
    Нямаше да е скучно, ако беше слънчево човече с чар.

and...
    Да. Нарочно написах "ного".
    4XCOKИ

Няколко други глагола:
    акам
    пикам
    храня

Любовта е за женчовци! ПЪК!
    ...

Мега фен Аватара на Blab
    глаголите на Канис идеално пасват на темата (за разлика от заглавието*)

*освен ако Щрудел не изказва мнението си, че обичам=вземам
    //ако е така, а и да не, виждам известни/ключови влияния на Телец и Везни.

съвременна масова тема.
    кофти.

Докато четях, направо се просълзих..аз си имам причина... не знам защо си написала това.. може би от лична трагедия или просто да разясниш на другите..

Повече от фен Аватара на Taam

Re: Любовта е глагол

О...кей. Ама кому е нужно да пишеш така, че никой да не разбира?
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    И не трябва да скърбим за него. Трябва да го изпратим с усмивка и да вземем неговата, без да го правим по-малко щастливо.
    На 99% невъзможно- раздялата винаги прави хората по-малко щаствиви. Ако не- значи не е имало любов, нито нищо.

Трябва да изсмучем най-красивото, най-вълшебното и да го пуснем.
    Тука вече наистина "изцъклих очи" на този ти глагол. Любовта е точно обратното на това, което се опитваш да опишеш. Даже и от него е далече.

Да, ние се употребяваме като се обичаме и винаги трябва да изтискваме гъбата, да вземем най-доброто от нея, да го изпием и да я оставим суха за следващите емоции.
    Ако оставам суха след всяка любов т. е. емоционално преживяване, това не ми прави живота по- пълноценен. Напротив- прави го безмозъчен. Най- малкото, хората не без причина имат естествена емоционална памет.
    "Употребата" на друго човешко същество, поне според мен, е дори подсъдна. Ти приемаш човека до себе си. Той не е твой и ти не си негов, за да се използвате взаимно. Отдаването не е точно "заменяне" на любовни блага. То е неосъзнато и точно за това не може да бъде докрай оценено.
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си