- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта е глагол
Love, love is a verb...
love is a doing word...
Дамм, дам слънчица.
Пускам една ного важна тема, тъй че седнете си удобно на столчетата, вземете си нещо за хапване и изцъклете очички от интерес, ЗАЩОТО!:
Искам да сте ного усмихнати и слънчеви.
Защото трагичното понякога е красиво. Защото тъжното понякога е красиво. Защото...
Трябва да имаме силата, да виждаме как нещо, което обичаме умира. И не трябва да скърбим за него. Трябва да го изпратим с усмивка и да вземем неговата, без да го правим по-малко щастливо.
Трябва да изсмучем най-красивото, най-вълшебното и да го пуснем.
Става въпрос за това...че след раздяла мили мои всеки е тъжен, без да си дава сметка за случилото се.
Има хора, които идват, за да си отидат. Има хора, които ни учат дори несъзнателно. И винаги...винаги трябва да вземем най-хубавото, да го пъхнем в джобчето за по-късна употреба (защото непременно ще има такава) и да сме усмихнати над трагедията си.
Учим се взаимно как да обичаме, как да не обичаме и когато допуснем всички грешчици, знаем че в следващата употреба няма да ги използваме.
Да, ние се употребяваме като се обичаме и винаги трябва да изтискваме гъбата, да вземем най-доброто от нея, да го изпием и да я оставим суха за следващите емоции.
Когато се разделяте с някого никога не плачете и никога не се карайте, защото това човече е било всичко ваше.
И никога не забравяйте да обичате и да взимате всичко най-прекрасно от случващото се.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Написани са хубави неща.
Напомни ми за една фраза: "Не тъжи, че е свършило, радвай се, че се е случило". Но на думи е по-лесно отколкото на действия.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
nice thread...
...but...
...в живота не е толкова лесно като на думи.Права си,трябва винаги да гледаме да взимаме най-доброто от една връзка.Обаче сълзите и болката няма как да премахнеш за ден-два,казвайки си "всичко беше за добро".
Иначе съм thumbs up за позитивното мислене.
За това споменах...че трагедията понякога е красива. Да, ще ти е кривичко, но ще знаеш, че е било красиво и ще си имаш хубави спомени, ще си научил доста неща и просто ще продължиш с всичко взето до сега...
4XCOKИ
Трагедията е красива само ако я гледаш отстрани.
що речеПървоначално написано от louise1
![]()
Стават грешки хахПървоначално написано от louise1
По-правилно граматически според мен е така
"love hurts ...but sometimes it's for good... and it feels like i'm alive..."![]()
Много хубаво и правилно си го написала
някак си ме вдъхнови![]()
nigga stole my bike
Дам,добра е.Първоначално написано от louise1
Песните обаче не винаги са верни граматически,сещаш се някой път трябва да се напасва,за да има рима.
Но смисълът е един![]()
Хубаво щеше да е ако хората гледаха така на нещата. Може би взаимоотношенията помежду ни щяха да бъдат много много по-хубави. Жалкото е,че в повечето случаи поне единия не мисли точно така. Хората смятат ,че си доставят удоволствие,когато причиняват болка..лошото е ,че тя се стоварва точно върху тях,без дори да са разбрали как-те страдат!
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Хубаво би било да приемаме така разделите с любимите хора и да се задоволяваме само с припомнянето на хубави моменти. Но всичко е толкова трудно, особено ако става въпрос за наличието на истински чувства. Искаш спомените да се повтарят и потретят, но знаеш, че не е правилно и не трябва да допускаш да се случва. Трябва да намериш сили да преодолееш всичко това. В такива моменти всеки би си поплакал...
кажи, че нарочно си написал/а "ного".
Нямаше да е скучно, ако беше слънчево човече с чар.
and...
Да. Нарочно написах "ного".
4XCOKИ
Няколко други глагола:
акам
пикам
храня
Любовта е за женчовци! ПЪК!
...
глаголите на Канис идеално пасват на темата (за разлика от заглавието*)
*освен ако Щрудел не изказва мнението си, че обичам=вземам
//ако е така, а и да не, виждам известни/ключови влияния на Телец и Везни.
съвременна масова тема.
кофти.
Докато четях, направо се просълзих..аз си имам причина... не знам защо си написала това.. може би от лична трагедия или просто да разясниш на другите..
О...кей. Ама кому е нужно да пишеш така, че никой да не разбира?
"Употребата" на друго човешко същество, поне според мен, е дори подсъдна. Ти приемаш човека до себе си. Той не е твой и ти не си негов, за да се използвате взаимно. Отдаването не е точно "заменяне" на любовни блага. То е неосъзнато и точно за това не може да бъде докрай оценено.Първоначално написано от ShtrudeL