- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОГНЕТЕ!
Здравейте, имам 1 проблем, от 1-2 месеца се харесваме с едно момиче (тя харесва мен, аз нея ) кажете ми как да постъпя, някой ще кажат че никога съм си нямал приятелка, но не е така, просто чувствам че това е по-сериозно от другите ми връзки.
покани я да излезете и я целуни, примерно? не ти беше хрумвало, нали?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
еми покани я да излезете само двамата... прави и някви намеци пък, ако тя не зацепи, както вече казаха преди мен я целуни :] дано не си изядеш шамара после, ама щом те харесва няма проблем
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Мхм, покани я на разходка, целуни я и това ще й е напълно достатъчно, за да разбере, че имаш желание да опитате като двойка.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ами то по принцип е логично да се сетиш, че примерно може да я поканиш да излезете някъде ...
Да помогнем? Как? Ако искаш аз ще я изведа вместо теб, защото на теб явно ти е трудно. Спокойно, ако потръгне между нас може да спомена, че си пич.![]()
горкото момиче представи си как ще се почуства. ако човека когото харесвам дойде и ме цалуне щях да потъна в дънземя и да хукна да бягам и да се хиля.Първоначално написано от magita
![]()
![]()