.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    София

Мнение за рисунки

Здравейте!
    Аз и моя приятелка искаме да разберем реалната оценка за рисунките си от непрофесионална гледна точка (ако има професионалисти тук, още по- добре). Като казвам реална, имам в предвид да не ни спестявате нищо, колкото и да е лошо Рисунките са графики, правени най- вече в училище от миналата година(9. клас) та до сега(10. клас) и са на двама различни човека.
    И още нещо- бихме ли могли да се борим за Художествената академия, дори и с допълнителните уроци ?
    1.
    2.жив модел
    3.жив модел
    4.
    5.
    6.Инфантата-гипс
    7.Инфантата-гипс
    8.Данте Алигиери-гипс
    .
    .
    .
    1.
    2.жив модел
    3.жив модел
    4.
    5.
    6.Инфантата-гипс
    7.Инфантата-гипс
    8.Данте Алигиери - гипс
    9. Till Lindemann - от снимка
    10. от рисунка

БРАВО. като портретист, ще ти дам съвет за портретите. като цяло са доста добри, но малко размазан графит може да им вдъхне живот. Успех.

Голям фен Аватара на sword
    Добре, за да няма обезкуражаване.. има някакъв потенциал за развитие, който е слабо проявен. Липсват супер много основни неща и без учител няма никакъв шанс, камо ли пък за Академията. Изграждане на светлосянка, материалност на предметите, супер много конструктивни грешки-криви елипси, крива основа.. абе крива работа, анатомични грешки, тн.
    Този над мен си представям какъв портретист е.. ;р

А, и друго, хората влезнали с 3ки в моето даскало са някъде на вашето положение, тъй че горе главата.

портретите определено са ти по-слабо звено, честно казано.

има потенциал и то немалко, развивай го. предметите са ти по-силни от хората, доста повече.

Град
    София
    Благодарим за мненията. Не знам дали сте разбрали, но ние сме двама човека и рисунките не са само на един човек и надали и двете сме на еднакво ниво, но както и да е.
    Понеже в училище сме едни от малкото, които рисуват в часовете, учителката ни ни оценява с шестици и смята, че можем да влезнем в Академията без проблем.
    Знаем, че не ни бива много в рисуването, но направихме темата, за да разберем дали имаме някакъв шанс за Академията, за която ни говорят учителите ни в училище. Въпросът е там, че ние не сме сигурни какво умеем и дали имаме потенциал и дали въобще има смисъл да ходим на допълнителни уроци, за да се борим за Академията.

Голям фен Аватара на sword
    има смисъл и за двама ви, но както казах, без учител.. трудно.
    Т.е започвайте отсега.

е айде сега, просто не исках да ги обнадеждавам

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Така значи като човек който се занимава с рисуване на портрети .. Значи - може много по-добре. Прекалено са неестествени. Най-вече в лицето. Общо взето.. няма да ти кажа грешките, защото ще ми е малко трудно да ти ги обесня.. с показване ще ми е по-лесно.. но. С повече опит.. и по-компетентно мнение от учител който се занимава с това може и да се получи нещо много добро. Просто отидете или поне се посъветвайте с учител. За академия просто не ви е времето сега. Трябва доста да се поработи над всичко и да станете много по-добри.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

между другото, торбичките под очите седят на равнището на ушния канал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си