Здравейте!
Аз и моя приятелка искаме да разберем реалната оценка за рисунките си от непрофесионална гледна точка (ако има професионалисти тук, още по- добре). Като казвам реална, имам в предвид да не ни спестявате нищо, колкото и да е лошо Рисунките са графики, правени най- вече в училище от миналата година(9. клас) та до сега(10. клас) и са на двама различни човека.
И още нещо- бихме ли могли да се борим за Художествената академия, дори и с допълнителните уроци ?
1.
2.жив модел
3.жив модел
4.
5.
6.Инфантата-гипс
7.Инфантата-гипс
8.Данте Алигиери-гипс
.
.
.
1.
2.жив модел
3.жив модел
4.
5.
6.Инфантата-гипс
7.Инфантата-гипс
8.Данте Алигиери - гипс
9. Till Lindemann - от снимка
10. от рисунка
Добре, за да няма обезкуражаване.. има някакъв потенциал за развитие, който е слабо проявен. Липсват супер много основни неща и без учител няма никакъв шанс, камо ли пък за Академията. Изграждане на светлосянка, материалност на предметите, супер много конструктивни грешки-криви елипси, крива основа.. абе крива работа, анатомични грешки, тн.
Този над мен си представям какъв портретист е.. ;р
А, и друго, хората влезнали с 3ки в моето даскало са някъде на вашето положение, тъй че горе главата.
Благодарим за мненията. Не знам дали сте разбрали, но ние сме двама човека и рисунките не са само на един човек и надали и двете сме на еднакво ниво, но както и да е.
Понеже в училище сме едни от малкото, които рисуват в часовете, учителката ни ни оценява с шестици и смята, че можем да влезнем в Академията без проблем.
Знаем, че не ни бива много в рисуването, но направихме темата, за да разберем дали имаме някакъв шанс за Академията, за която ни говорят учителите ни в училище. Въпросът е там, че ние не сме сигурни какво умеем и дали имаме потенциал и дали въобще има смисъл да ходим на допълнителни уроци, за да се борим за Академията.
Така значи като човек който се занимава с рисуване на портрети .. Значи - може много по-добре. Прекалено са неестествени. Най-вече в лицето. Общо взето.. няма да ти кажа грешките, защото ще ми е малко трудно да ти ги обесня.. с показване ще ми е по-лесно.. но. С повече опит.. и по-компетентно мнение от учител който се занимава с това може и да се получи нещо много добро. Просто отидете или поне се посъветвайте с учител. За академия просто не ви е времето сега. Трябва доста да се поработи над всичко и да станете много по-добри.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥