.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Матура по английски

Опи на всички.... Та да мина направо към темата,чудя се имали тук някой който се е явявал през годините на матура по английски,та да сподели лесна ли е,как е било?Или пък ако имате нещо информацийка за утрешната А дано,ама надали Все пак ако някой сподели нещо относно темата,благодаря ви че пък ми е много притеснено

Ами то ти е хубаво предложението,ама от притеснение няма да заспа...така,че мисля да поуча още малко..че поне утре белким нещо направя

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    кажете сега как мина ?
    аз нещо доста се изложих, надявам се за 4...
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Беше мн. трудна,тоест не мн.,но като решавах предните и тази беше бляяякс
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Повече от фен Аватара на NC
    Беше трудно,но не чак толкова.Надявам се на 5

Град
    ахах аз на 5,50 се надявах,при положение,че имам 5,25 на изпита сега на тъпата матура да имам по-малко срамота

и аз не мисля ,че се справих достатъчно добре Имаше някои доста гадни изречения ,например за mixed conditionals ,на които в училище не се обръща много внимание.Ние го взехме буквално за 1 час по-простия и по-сложния вид :X. Или за warn с кой preposition върви.Попринцип е с about ,а там такъв отг нямаше...Специално преговарях това нещо и даже в една нз от колко стр граматика го нямаше варианта ,който се изискваше в случая. А ако от специална граматика не мога да го науча това ,от къде ще мога да го знам За Мърфи говоря...

Град
    The Sky
    Няма ли да изкарат отговори вече :х

кой топик избрахте?

Град
    2

Повече от фен Аватара на NC
    И аз 2

Цитирай Първоначално написано от snowgirl
    Няма ли да изкарат отговори вече :х
    Може ли да дадеш линк къде да гледаме

А относно това за warn- аз писах "of".

Мен ме затрудниха също доста работи.

Това за Conditionals, което се спомена, също ме накара да се позамисля, но писах Втори тип условно. Нямаше никаква логика да е трети тип в първата част, а втори- във втората...

Цитирай Първоначално написано от silviq1
    Или за warn с кой preposition върви.Попринцип е с about ,а там такъв отг нямаше...
    това къде е било, че не го помня

Цитирай Първоначално написано от Gwendoline
    Цитирай Първоначално написано от silviq1
    Или за warn с кой preposition върви.Попринцип е с about ,а там такъв отг нямаше...
    това къде е било, че не го помня
    Беше след текста с цветовете. Там имаше някоклко граматически въпроса...

А вие какво писахте там, където трябваше да се избира между There is, THere are, there have, there has...такова колебаене падна между първите две, че няма накъде.

Град
    warn OF е ,то беше там 40 и нещо май

there is

Цитирай Първоначално написано от britzy
    warn OF е ,то беше там 40 и нещо май

there is
    Усетът ми толкова силно ме водеше към there is, а глупавата ми логика към there are. Избрах него, но някак си с нагласата, че не е то..много мразя така..!

Иначе имаше и доста други гадни (подвеждащи) въпросчета..

Град
    Абсолютно ,пффф защо така тая година

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    И аз много се замислих на това.В крайна сметка избрах There is макар че и на мен логиката ми говореше,че е There are.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Град
    The Sky
    Ами предполагам, че тук тр пуснат: http://www.minedu.government.bg/news-home/

Аз писах there are ,тук също беше голяма дилема

Даа, наистина гадно..

Слушането също ме озорваше- трудно ми беше да преценявам между False и No information...
    Слушам и си разбирам всичко, тя говореше супер бавното, но..уви! В крайна смета писах, че няма информация за това, че пирамидите са най-удивителният обект /първия въпрос/ и последния /че са богато декорирани, тъй като просто не можах да го чуя тва никъде..но аз се бях и заплеснал по едно време де..;D/.

А за другото слушане- писах, че няма информация за първия въпрос пак /че са вървели в западна америка двама учени/ и за тва, че е предизвикало удивление и у двамата как индианецът е познал времето.

За монахинята май не ме озори толкова, ама и там не съм много сигурен..

Абе лоша работа...

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Аз писах за първия на второто слушане false,щото ми се счу че каза wild part of America,но понеже не оточни ,кое и реших че изцяла Америка? Много подвеждащо..А тези с трю и фолс как не ги обичам попринцип...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Вие какво писахте за възрастта на монахинята
    Като цяло целият лисънинг се разбираше ,само за първият въпрос за пирамидите ,точно като говореше за него ,на най -ключовите думи чух нещо с мн ф-та и така и не разбрах ,и реших да го пиша true.

Цитирай Първоначално написано от 4y4u_g
    Аз писах за първия на второто слушане false,щото ми се счу че каза wild part of America,но понеже не оточни ,кое и реших че изцяла Америка? Много подвеждащо..А тези с трю и фолс как не ги обичам попринцип...
    Да, да и аз точно така го чух. Също така каза и "two men" не "two scientists", но за мен щеше да е "Лъжа" ако беше казал "двама моряци" примерно, щото двамата мъже нищо не ги спира да са учени. Същата ми е логиката и за "wild part of America" ако беше казал "the east" или нещо- ЛЪЖА, ама тъй като не е уточнил- пак си мисля, че трябва да е No information.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си