- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- УДЪЛЖАВАНЕ НА КОСАТА!
POLLINA Аз също бях ходила в Магама , за да ми я лепят това беше преди 3 год и половина и мога да кажа, че качеството на косата по - нищо не се различава от това не сегашната ми коса, която е от интренет и е много по евтина ..! Дори спокойно мога да кажа ,че тази която ползвам сега е по - добра.От това лепене, косата ми после стана на нищо!Трябваше и постояно да ходя на поддържки и за тия поддъжки пак режеха глави и накрая реших да я махна, защото косата ми много се изтущи, почна да цъвти, абе ужас си беше..!Спрях да се занимавам с всякакви коси , исках моята да се оправи, сега наскоро си вземах тази и съм страшно доволна и от качеството и от обслужването , а имах и изкуствена косаПървоначално написано от POLLINA
така и не си я сложих, защтото стоеше много зле..А косите в Англия са страхотни, лично съм ги виждала, едно, че са много евтини и са супер качество, просто като ги донесат тук в Бг и им слагат двойни цени..!Моята фризьорка даже ми каза, че косите в Бг ги омесват, 50% естествена и 50% изкуствена, дали е вярно нзнам, но най - вероятно така правят.А за бретона, косата ми е права, много права, но незнам малко се стахувам да го подстрижа, че ако не се харесам
какво да правя момичета утре съм на фризьор.. помагайте..
Ами то решението си е твое, но ако питаш мен по-добре недей. Аз за това си търся бретон с клипси, защото искам винаги да съм с различна прическа, не ми се ходи с бретон всекидневно. Бретона все пак прави лицето по-детско и в други случай по-младо, ама не мисля, че в този форум имаме нужда от подмладяване.
Просто искам разнообразие, писва ми да ходя с една и съща прическа, проблемът е, че бретона се поддържа трудничко, трябва постояно да се изправя, подрязва, абе много са нещата, може и да пробвам пък като не се харесвам мятам го назад и готово ..
коса е все пак ще порасте.. даже мисля да си прасна и една черта до раменете
само ме спира това, че като слагам удълженията чертата ще се вижда, ще седи малко като отсечено..а сега изобщо не се забелязват.