- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво бихте казали н атази жена акобяхте на мое място
Значи представете си чакате си влака,който ще дойде след 45 мин.Сяднали сте на една пейка и до вас сяда една жена.Започва да ви говори за това че са я излъгали с пари от пенсионното всеки месец с по 30 лв.Тя знаела обаче си мълчала.Как бихте я успокоили??Какво бихте й казали???
Кръв,черва и хруптящи вокали!
слагаш си слушалките, пускаш музиката на макс и да не ти пукаи без това бабетата си мрънкат за всичко навсякъде
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Че защо си отишла толкова рано да чакаш влака?
.... ставаш от пейката и 45 мин. се шматкаш някъде ...
Мн. мразя така . Някакъв пенсионер да седне до мен и да почне да мрънка ...![]()
П.С. Ще я посъветвам да се оплаче някъде ...
Първоначално написано от thegreenzombie
Не, че не съм имал подобни случаи, но кавото и да правя гледам да се отнеса с уважение към стария човек. Това е наи важно.
Аууу много ги мразя такива бабета. Стоя си скоро в една градинка и чакам приятелка да дойде. Една баба идва при мене да ми каже да съм си била скриела кръста, че мъже ималоКакто ми говореше за кръста започна да ми обяснява, че живеела с 160 лева пенсия, дъщеря й пращала пари... откачих! Добре че момичето което чаках дойде и се махнахме от там.
![]()
ще се направя на заинтеренсувана ,ще да-кам и клатя глава![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Бих казала да се оплаче някъде и да си потърси правата..
А иначе скоро като чаках автобуса една баба седна до мене и за 10 минути ми обясни как имала двама внука, къде учели, какви били, и как на по-големия приятелката му го зарязала, защото искала да бъде и с него, ама и с други..![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Лелче съжалявам но не аз съм човекът който може да удовлетвори оплакванията ти !![]()
Ще я успокоя като кажа да гласува за мен на следващите избори и че ще стана министър на финансите и повече няма да я лъжат от пенсионното![]()
![]()
![]()
![]()
Ще и кажа: Голем прас!
или
Няма да ти дам пари! Разкарай се!
Ще й кажа , че нямам представа защо ми го казва на мен ...![]()
ебаси
![]()
Ще си имам компания в следващите 45 мин ;д много обичам като чакам някой или нещо да се заговоря с някой по-възрастенособено дядовците, много са забавни!;д
Ами, ако съм сЯднала на една пейка, ох, не можах да се сдържа..![]()
![]()
И такова.. нали, ако съм сяднала на една пейка и тая почне да ми мърмори ще се направя, че не съм я чула и няма да й обръщам внимание,
луда работа..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
ще поговоря с нея и ще я успокоя.. не се ли замисляте, че го правят, защото са самотни и няма на кого да кажат тези неща ? някой ден и вие ще сте така и ще ви е много болно, когато се отнесат с вас по такъв начин..
Странно,това бяха точните ми думи,които смятах да напиша,но едва ли щях.Едва ли ще им промениш възгледите,остави ги така.Първоначално написано от tArIkAt
Няма да се направя на някой тъпанар и да стана и да си тръгна или нещо от тоя сорт! Ще се опитам да се включа във разговора.![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Случвало ми се е, да чакам баща ми да дойде пред блока и са идвали разни баби, които да ми говорят за себе си и проблемите... независимо че не ме интересуват нещата, гледам да ги изслушвам и да се включа в разговора, едва ли като съм на техните години ще искам никой да не желае да говори с мен....
Всички възрастни са така. Трябва уважение ..