- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стимулант за коса на Икаров
Здравейте![]()
Някой ползвал ли е стимуланта ,има ли ефект и вярно ли е ,че се омазнява косата от негоМоята коса е суха ,не е изтощена ,надявам се да няма такъв ефект
Кога се слага ,колко време стой ,измива ли се?
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Хубав е.
Аз или го правя в маски и стоя по 2 часа или го втривам в корените и стоя 1/2 часа следователно измивам..не видях особено голям ефект,но косата ми стана по-жизнена.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
да,заслужава си!когато си го купиш има подробно описание как се изпозва!можеш вместо стимуанта да си купиш бадемово масло,ефектът ще е същия![]()
ПОЧНА ДА МИ ПАДА КОСАТА ОТ НЕГО ! НЕ СЪМ ДОВОЛНА И ПРЕДИ ГО ИЗПОЛЗВАХ И ПОЧНА ДА КАПЕ СЕГА ПАК.
мацки,кажете след като го свършите после спирате ли да го ползвате и за колко време ?)
Аз го използвах близо година нон стоп, веднъж седмично. Много ми помогна, защото си бях загубила доста от косата след изрусяване и тя отново поникна, но реших да го спра, защото накрая не можеше да се отмива, въпреки че в началото нямах този проблем.
има МНОГО такива теми, прочети и сругите
** по темата, не съм го ползвала, но съм чувала предимно хубави мнения
А когато го слагате към друга маска за коса,по колко слагате от стимуланта?1с.л. стига ли?
^^ косата може да почне да пада и като се пренасити с витамин А.Внимавайте!
Иначе аз съм доволна. Моята коса е мазна и ако добре измия стимуланта, не остава и помен от него. Доволна съм и заздравява гривата. Не мирише обаче особено приятно.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива