- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Помощ във връзка със купуване на класическа китара.
Мисля да си купя класическа китара по интернет 50-90 лева най-много мога да отделя . Не искам да е кой знае какво , просто да си дранкам от време на време. Търсих във чичко гугъл но не намерих сайт от където мога да си поръчам . на 15 години съм и нямам кредитна карта , та е препоръчително да се прати по куриер , на който да платя или по пощата. Искам да си купя по интернет , тъй като в близките градове няма музикални магазини. Благодаря ви предварително. ( намерих 1 що годе добра за 50 лева ((поне изглеждаше добре)) , но 1во че беше розова (мъжко съм ...) 2ро че беше във аукро , а както споменах нямам 18 години нито кредитна карта)
Мм мисля, че 50-90лв ще са ти малко. Аз си взех Стаг, която не е нищо особено, колкото да се уча на нея и беше стотина лева (105 я гледах на скоро в същия магазин от където я взех).
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
знам че не е много , но толкова мога да си позволя да изхарча за китара , та ако знаете някой сайт от който мога да си купя , ми го кажете ако може , ще съм ви много благодарен ^^
http://www.veselinkoychev.com/clasicguitars.html
от този сайт съм поръчвала на приятелка електрическа и нямаше никакви проблеми.
Бтв не да не се объркаш по цените и да вземеш китара, където пише 1/4 или дори 1/2. Детски са, няма да ти свършат работа.
Харесал съм си veselinkoychev . com/c542.html за 100 лева , и мисля да платя с наложен платеж би ли ми обяснил/а какво представлява , има ли шанс да ме измамят и т.н. ?