Някакви леки тренировки + хапване по няколко пъти на ден - примерно пилешко ,ориз и подобни.

http://www.bb-team.org/articles/908_...#axzz1Mye9auvU

С тези килограми предполагам сте и с доста бърз метаболизъм ,така че и повече въглехидрати няма да навредят.

От време на време спортувам
Аз съм си привърженик на тичането за качване на килограми ,защото знам от опит ,че действа ,но все пак ще е добре да го спреш в началото ,освен ако не ти се правят 100 метрови спринтове на почивки . Предполагам по физкултура са ви карали да правите някакви упражнения - прави ги всеки ден. В началото може и да ти е досадно ,но като видиш резултата ще разбереш ,че си заслужава.
Ако имаш и някакви леки гирички (примерно 1-3кг) можеш да правиш и с тях някакви упражнения. Не се притеснявай ,че ще станеш с релеф на мъж - жените не качвате мускулатура толкова лесно.
Коремните преси също са много полезни ,макар че колкото хора са За ,още толкова са и Против очертанията по женското коремче

Като цяло НАЙ-важно ти е храненето - умерено количество и често ,а не по 1-2 пъти на ден. Обикновено от рядкото хранене идва проблема.